Saturday, January 03, 2009

It's Weekend Again, but Where to Go Next?

Any idea, people?

Information for Biomedical Science mates in IIUM, click the link below. It's important.
Penubuhan Kelab Sains Bioperubatan UIAM

22 comments:

© Liyana.Sara.Salleh said...

ye la mentang2 2 minggu ni banyak cuti sampai dah tak tau nak ke mana...
have a great weekend... (^_^)
*patutnya UIA sambung je cuti inter sem kita sampai bulan 1*

Szakif said...

liyana...

but i'm thinking of having rest la pulak~ huhu.. jenjalan ni kan, memenatkan walopun seronok. poket pun makin penat asek kena seluk :P

ramai je kot dak UIA yang sambung cuti sendiri. huahua~

© Liyana.Sara.Salleh said...

hahaha~
biasalah enjoy2 gak, tapi duit keluar pun boleh tahan... :P
ada je yang sambung cuti, macam As cakap dalam entry aku ni...

I really wished 1 day b4 aku grad dari sini...
at least aku dapat explore Pahang ni dengan kawan2 aku...
tak dapat semua, sikit pun jadilah...
sebab aku pegang kata2 cikgu aku: zaman di U adalah yang paling indah dalam hidup kita sebagai pelajar... (^_^)

Szakif said...

liyana...

wow ko praktis ilmu HTML ko di sini. mantop!

aku doakan semoga ko dapat enjoy your life to the max kat sini ye.. aku nih, dah nak grad, baru la nak merasa semua nih. huhu~

As said...

habis idea dah? :p

Szakif said...

as...

kind of :P

© Liyana.Sara.Salleh said...

aku tak sure ko tau atau tak...
tapi aku dulu ICT 1 sem b4 mintak convert balik ke Physc masa 2nd sem...
aku banyak gak belajar pasal Internet & HTML etc...
ok, ni nak kena buat entry ni...

Amin...
harap2 doakan ko akan dimakbulkan...
dapat aku jelajah Pantai Timur ni b4 2012...
at least better late than never bang... :D

Szakif said...

liyana...

huk alo~ ko plak tahu tak aku dulu kat matrik pharmacy? lalala~
ok tak nak buat entry :P

aku doakan jugak ko dapat kawan2 yang macam kawan2 aku, yang world. huhu~

© Liyana.Sara.Salleh said...

tau...
ko pernah cerita kat aku dulu...
ada dalam komen2 untuk n3 bulan 11 kot~

Amin...
dan sebenarnya aku ada harapan lain...
nanti2lah aku masukkan dalam blog... :D

p/s:nape muka ko berkilat sangat??? (^_^)
explanation please...

Szakif said...

liyana....

owh pernah cite eh.. baekk :D

wah! macam2 tau boleh masuk blog sekang ni. huhu~

itu bukan berkilat, tapi bercahaya katanya~ huhu... taklah. berpeluh leh.. dalam gua tu, takde la panas, tapi tak sejuk. tapi apa yang membuatkan berpeluh ialah pergerakan fizikal yang lasak semasa berjalan di dalam gua itu dalam keadaan gelap. itu flash kamera je yang buatkan gambar tu nampak terang, walhal dalam tu sangat gelap. so, torchlight itu penting :D

Jepah said...

ko xtau nk gi mane? cni aku suggest...

ko datang bilik aku....
belajar menganyam...
hahahaha...

Szakif said...

jepah..

ko ade ke daun pucuk kelapa nya? aku set je. huhu~

Jepah said...

kalu menganyam ketupat, gune reben pun bleh... hohoho...

intan.dayana said...

sile dOk kat bilik aje..
sekian.

Szakif said...

jepah...

ko ade reben ke ok~

Szakif said...

intan....

most likely i'll be staying in my room considering the weather... huhu~

Anike MK said...

Pegi taman negara...
ke ko dah pegi??
best tu....

=)

Szakif said...

anike...

taman negara yang kat pahang tu la kan? menarik, tapi sekang tengah musim hujan la pulak, better jangan pergi. kalo pergi taman negara kan sah2 sume aktiviti outdoor.. hehe..

maybe next time leh consider gi situ ah :)

thanks..

next is...?

fuzzy said...

dtg umah aku maen2 dgn kucing pastu posing2 dgn kucing tu..huuu~

Szakif said...

fuzzy...

B.E.N.C.I.

terima kaseh.

:P

Jepah said...

terima kasih kerana datang ke bilik aku... hohoho...

Szakif said...

jepah...

no problem.. alang2 singgah kan.. elok plak korang dok sekali.. huhu. jom badminton!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...