Sunday, January 04, 2009

Jom Pi Youth'09!

5793623

This guy asked me will I go to the event. So far, I don't see any barrier to go.

So, who wanna join me put your hands up! Click the image to know the interesting yet beneficial activities in the event and to get your pass now. It's FREE!

16 comments:

© Liyana.Sara.Salleh said...

saya!!!
*tak nampak ke aku angkat tangan ni???*
:D tapi tak bolehlah...

amboi siap letak priority pass dalam blog...
kalau prog ni time cuti kan senang sikit...
huhu~

intan.dayana said...

tym tu ade kat kuantan..
mcm mane..??
ko nk bw aku balik kl ke..??
ngeee~

Szakif said...

liyana...

tinggikan lagi angkat tangan tu. tak nampak tak nampak! huhu~ :P

maksud ko, cuti sem? heh. kite cuti sem masa cuti tahun baru cina kot. takkan la diorang nak buat prog masa perayaan kot~ hu~

Szakif said...

intan..

ala ko kan ade satria merah menyala ko. naik la keta ko. kita gi same2. amacam? :D

© Liyana.Sara.Salleh said...

yup cuti sem tapi Raya Cina ni bukan cuti sem la tapi mid sem...
maksud aku time kita cuti 3 bulan...
kan bagus kalau buat time tu...
most IPT kan cuti...
pastu kena pulak dengan cuti sekolah...
heh, sure meriah punya... :D

Szakif said...

liyana..

ntah la.. aku pun tak tahu nape diorang wat time camnih. hehe~

© Liyana.Sara.Salleh said...

hmmm...
sabar ajelah...
bukan rezeki aku kot lagi nak ke sana...

Szakif said...

liyana...

mende diorang buat tiap tahun kot, tahun2 depan kalo ade kesempatan, g ek.. kalo leh apply jadik volunteer sekali :D

© Liyana.Sara.Salleh said...

everything will be easier if I'm in KL...
kalau dah sah2 memang ada kat Kuantan susah kot~
takpe2, nanti akan sampai masa aku ke sana...
harap2 benda ni masih ada lagi tahun2 depan...
nasib aku baru nak masuk 21 tahun ni(motif: birthday aku tak lama lagi huhu~)...
muda lagi & masih ada banyak masa untuk join program2 macam ni...

Szakif said...

liyana...

kena mention tau besdey tak lame lagi~ :P

nanti dah tua sket, boleh la gi prog2 cam ni ye dik~ sekang kecik lagi kan. huahua~ :P

© Liyana.Sara.Salleh said...

memang kena mention pun...
saja suka2...(^_^)

yela aku ni budak kecik lagi...
so ko ni dah tua sebab tu boleh gi prog2 camni eh???
huahua~

Szakif said...

liyana...

a'ah~ *rolling eyes

:P

intan.dayana said...

erk..
Ok gak tuh kan..
sat2..ape jek xtiviti nye..??
kalO srOnOk aku fOllOw kO la.

Szakif said...

intan...

macam2 ada.. anyway ko register blom youthsays? ko klik je kat gambar tu. dia bawa ke website yang tunjukkan apa je yang ada masa hari2 kejadian :D

(^_^) Lady In Blue (^_^) said...

ko siries ke nk g youth'09 tu?
aku dok pk ko bg pass pun aku leh wat pe
tp aku mcm interested sket,cane nk apply volunteer?

Szakif said...

LIB....

ko klik je kat pass tu. dia bawa ko kat page yang mana dalamnya ada ditunjukkan camne nak jadik volunteer. memang diorang memerlukan volunteer pun..

aku ade 2 aktiviti yang possible nk buat. tapi tak tahu lagi nak pilih yang mane satu lagi :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...