Friday, January 30, 2009

Birthday Cake You Don't Expect to Receive


Do I care?

Victim: Gadis Kedah

24 comments:

Liyana said...

yeah, a birthday cake that she don't expect to receive...
if you don't care it's okay because I care...
lalala~

thanks bro...
I'm totally (^_^) and T_T ...
this will be a birthday that I'll never forget ever in my life...

intan.dayana said...

wah2..begitu unique kek ini..
hahaha~

Ir A.Aziz said...

best nyer org kasi kek! Ko still guna tag Az*** A** tu ek. Hahahaha!

As said...

haha
pernah as bg birthday cake kat kawan dengan ucapan yang lbh kurang bawa maksud ulang tahun perkahwinan :D

Jepah said...

ade aku kesah? hahaha

Szakif said...

liyana...

sama2..

*aku plak yang speechless. boleh? :P

kalo aku nak cerita lebih sket pasal semalam, boleh? instead of gambar2 tu jek. nak gak abadikan plan aku dalam blog nih. ahahah! matila kena prank~ :P

Szakif said...

intan..

bosan tau asek tulis menda yang sama je atas kek. kekadang nak gak buat gila2 sket. amik ko liyana! ahahah~

Szakif said...

iraziz...

a'ah. saje je nak buat surprise yang pelik2. tapikan, pompuan tu dah patternkan ke tag tuh? ahaha~ matila pompuan~ :))

Szakif said...

as...

the word happy anniversary mesti as guna atas kek tu kan? ok la tu~ huhu~

Szakif said...

jepah....

ade la orang tu kesah, sampai demam2 pun turun padang gak. mantop!

Liyana said...

hahaha~
amboi ko siap bagitau abang aku...
cerita la lagi...
aku sebenarnya menunggu nak baca apa yang ko nak share pasal semalam...
takkan setakat:
Do I care?
Victim: Gadis Kedah

3p4h said...

Aku cam confuse, bg kek, ada aku kesah???

Erm persoalan ni bro...

Apakah ko x kisah dlm mberi kek?
Atau ko tak kisah psl org yg ko bg kek? Atau....???

Hahahaha...Musykil2

Kelana said...

Salam Zaki,

Kalau tak kesah boleh buat surprise bagi kek...
Kalau kesah, camana agaknya?

:-?

Hehehe

efiey fieza said...

kahkahkahkahkahkahkah!!!!

^___^

Szakif said...

liyana...

agak sebok sekang nih. bila2 aku free aku buat k :D

Szakif said...

epah...

ahaha~ aku sanjung kesuian kau untuk memikirkan hal itu~ apa yang aku boleh kata ialah: ada aku kesah?

:))

Szakif said...

kelana...

ahaha~ sorang lagi bertanyakan soalan yang lebih kureng same :P

erm... nak sambung kata something, tapi abang shaikh punya pasal, saya tak cakap. ahahahah~

Szakif said...

fieza....

lawak kah? :))

3p4h said...

Ko mmg pandai melarikan diri (escapism) drp Q aku...

Szakif said...

epah..

ahaaha~ marah kah :P

Ir A.Aziz said...

aku rasa dia dah patternkan dah "Ada Aku Kesah" tuh. Bersepah aku nengok kat blog dia. Hahaha!

Aku rasa no hal jer kalo ko guna tagline dia. Korg kan mcm adik beradik. Muahahahahhaha!

Szakif said...

ir aziz...

matilah STBB ko!!!!

:))

Ir A.Aziz said...

STBB ek? Mati la aku. Lpas ni masuk blog ko.. Ahhh..

Szakif said...

ir aziz..

dah masuk dah pun. tapi kat ruang komen ni jerk. ahahaah~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...