Monday, December 29, 2008

I Put Travelling as Hobby in My Résumé




When you're about to graduate, it's time for you to think of your résumé more than previously.

In student life is the best time for you to go travelling.

44 comments:

Anonymous said...

habis la kemek keta tu.. huahuahua~

Szakif said...

anonymous....

heh. tak~ dah check dah~ :P

efiey fieza said...

pergh...nnt aku pun nk pnjt keta ko amek gmbr cmtuh gk...
bleh?

jeles2~

Szakif said...

fieza..

tak boleh! itu aksi stunt. nanti keta ko rosak, dah la haritu.... ok, rahsia. huhu~

As said...

ok, gambar last tuh cam best :D

time students je ada cuti berbulan dan berminggu

hehe

Szakif said...

as...

heh. memang best buat keje gile camtu. :P

time student ni la, ade member sebaya yang boleh kuar2 camni :D

::Amin Mansor:: said...

xkemek ke kete ko tu zaki? =D

KNOWLEE said...

Ok, sumer budget model.
Kurang aksi yg editorial n 'look model'.
Nanti akak ajar.
=p

Szakif said...

amin..

masa panjat tu, takut gak kemek, tapi tak kemek.. huhu~

leh check kalo tak caye. aku kan kurus :P

Szakif said...

knowlee...

sesungguhnya kami semua bukan model tapi berangan je~ ahahahha~

baik! nanti datang kuantan ajar k~ :P

© Liyana.Sara.Salleh said...

kak knowlee...
haha, semua budget model eh???

btw, background dalam pic2 tu pergh memang cantik giler la...
seriously aku suka sangat tengok...
especially pic yang last...
kot ye pun nak posing, ehem...
agak2lah sikit... :P
heh, no offense ok...
aku tau le ko tu gigam...

Szakif said...

liyana...

thanks.. walopun kawan2 aku bukan model, tapi sudah mencuba untuk melakukan pose yang terbaik. boleh?

heh, gambar yang last tu sebenarnye ade edit sket lalala~

dan semua gambar tu ade edit tang pencahayaan dan warna, tu yang nampak cantek. gambar asal cam biase je..

© Liyana.Sara.Salleh said...

yelah, boleh aje...
owh, ada edit rupenye...
tapi memang pun, pencahayaan dan warna memainkan peranan penting dalam memastikan setiap gambar tu cantik...

aku rasa ko duduk kat situ takdenye nak kemek bumbung Kembara tu...
ehem, ko ni berat sangat ke sampai dorang semua cakap camtu???
hahaha~ :P

Szakif said...

liyana...

diorang sedar kot aku ni gemok. ahahahaha~

jennyto said...

haha sgt ceria lah gamba2 anda..!

~ aRe^cHa ~ said...

it's fun to travel with those who share the same interest..i like!!

next time ronda2 makan angin jgn lupa invite me okes...
lalalala

:: !zyan :: said...

setuju!
Nak jalan2 mane lak pasni? jgn lupe key-chain utk akak ye..ehehe.

intan.dayana said...

cOp!
aku nk dOk atas kembara tu mcm kO buat bole..??

Szakif said...

jennyto..

kami memang kanak2 ceria! :D

ko kat indon sane tak banyak jenjalan tempat2 rekreasi kah?

Szakif said...

aca...

nak ajak boleh je, tapi kena belanja everything k?

ahahahaha~

i love your point, because it's true! travel with the people who share the same interest especially during campus life :)

Szakif said...

izyan...

tempat2 yang saye g, takde jual keychain boleh? huhu~

*ok nak sedapkan hati, beli je keychain kat mane2 pastu tulis name tempat tu. ahahaha~

Szakif said...

intan..

bukan nak kate tak boleh pasal takut kemek, tapi kaki ko sampai ke intan?

larrrrriiiiikkkkkkkkkk

As said...

ok, bukan keje gila ye. Gempakz je :P

naseb bek member2 sama2 gila..haha

Szakif said...

as...

owh gempak ke? baeeekkk.. :)

as pun nak jadik gila macam kitorang, boleh je :P

ILA said...

best2!!!gambar tu semua!!!
I love it!!!
d last pic....ermm..mcm ayam nak mgeram jerkkk~~

wahahahhahahha!!

Szakif said...

ila....

thanks.. dah edit gambar2 tu, tu yang jadi better tuh :D

mane ade ayam dalam gambar tuh? akak ni kena tebalkan spek akak nih.. isk. kesian~ :P

intan.dayana said...

kuang ajO kO zaki...
cesss..
kO jgn terkejut satu ari nnt aku memanjat kete kO..
just wait n see..
huhu~

Szakif said...

intan...

mesti ko blur nape aku tanya "nak naik atas keta aku ke?" mase kite terserempak kat mega. kan? hekhek~ :P

nampak tak aku kuar dengan sape lalalal~

intan.dayana said...

ha'ah..
aku konpius skejap tym tu..
ngeee~
skang paham da maksud ko..

aku xpsan ko kua ngan sape..
yg pasti lelaki..
ko bw kete gile berhemah!!

Szakif said...

intan...

:D

aku bawa kereta gile berhemah? gile ke, berhemah? heh.. nape ko cakap macam tu intan? ku rase aku dah habes otai dah bawa kereta... hahaha~

intan.dayana said...

Otai kO ckp..??
cesss..
sakit ati jek dOk blakang kete kO..
asek membagi kete len masuk lane kO jek..
dah tu slOw lak tuh..
tu kO kate Otai..??
amat berhemah~
padan la kO 3jam kuantan-kl..

Szakif said...

intan...

WAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!!! ko kat belakang ke intan semalam? biasenya kan, aku akan usha sape yang dok belakang aku through cermin tengah but then semalam hujan so aku tak amik kesah sangat la...

merasa la ko dok belakang pemandu berhemah..

*sebenarnye aku berbincang hal yang berat masa dalam kereta tu dengan "makwe" aku tuh.. tu yang aku take time, bawa slow2 tu.. :D

As said...

heh jangan men2
kitornag lagi giler drp korang! :P

Szakif said...

as...

ok gila yang macam mane ok~

intan.dayana said...

huh!
suda la kO..
bincang hal berat kunun...
bersame "makwe" plak tuh...
cessss~
ngaku je la kO bw kete mmg sgt berhemah..
seb bek aku xdOk blakang kO lame2..
kalO x kOmpOm aku akan sengaja langgar kete kO..
muahahah~

Szakif said...

intan...

heh. bace kat salah entry terbaru dalam nurilahi.blogspot.com. ko akan tahu jawapannya :D

intan.dayana said...

ok..
aku da tau jwpn nye..

Szakif said...

intan...

harap ko leh faham la nape aku bawa slow haritu :)

intan.dayana said...

ehem2..
sO kire nye kalO kO bw slOw kO tgh bincang sesuatu yg berat la eh..??
maka nye kO ni mmg pemandu yg sgt2 berhemah~
ngeeee~

Szakif said...

intan...

agak la~ kekadang masa driving tu la orang senang nak terima apa yang kita katakan. lagipun, dalam kereta kan privasi terjaga, takde orang lain dengar.. :D

intan.dayana said...

haha~
aku telah mendgr perbualan kO aritu..
naseb la~

Szakif said...

intan....

ok sila buat entry. ahahaha~

intan.dayana said...

aku tunggu ko jek..
hehe~
lgpOn aku kne kumpul bahan dlu..
kang salah tulis abes aku..

Szakif said...

intan...

menunggu! hehe~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...