Tuesday, December 23, 2008

Son of a Mak Andam

Photobucket

Don't blame him. He's not guilty. Leave him alone.

14 comments:

© Liyana.Sara.Salleh said...

apakah semua ini???

tak susah ke nak cuci semua 'hasil kerja' tu???

intan.dayana said...

erk...
sO cute..huhu~
adek kO kah ini..??

© Liyana.Sara.Salleh said...

adik Zaki...
*Zaki, aku nak gelak jap*

actually, ni keje sape???
kesian Danial...

Szakif said...

liyana...

entah. aku tak terlibat pembikinan mende nih. huhu~

jahat sungguh ibu bapa nya :P

tahu la keje mak andam :P

Szakif said...

intan...

bukan adek aku la~

try search "Danial" dalam blog aku nih. nanti ko akan jumpa jawapannya.

tapi bukan danial yang junior tu la tau. nama diorang sama.. huhu~

Szakif said...

liyana..

ye kak liyana~ :P

kerja mak dia la! :P

aSma' Soleha said...

wui!! merah die lawa la~
tu yang kat mate tu

ILA said...

Is mean kakak ipar zaki as mak andam lah yeakkk???
wahhh..teror tuuuu..
this month byak tempahan utk 'make up' utk pgantin??

akak rasa kan...kurang pcaya kalau zaki menafikan tidak terlibat dgn vandalisme thadap danial...
ermmmm...

aha!!!baik ngakuuuuu!!!!???

Szakif said...

asma'...

haha~ aku tak terlibat~ :P

comel kan danial. aku dah rindu da nih~ hu~

Szakif said...

kak ila..

mak andam sambilan je. tolong2 orang. tapi dia memang pandai la mengandam.. a'ah. dia ade gak ikut gi mengandam baru2 ni. sudahnya, danial tinggal dengan bapaknya dan pakciknya.

serius saya tak terlibat. kalo terlibat pun, kamera saya je. huhu~

Far said...

wow...eyeshadow diaa...nice blending..:)..abis warna pink naik ke browbone yer...:)...area bwh kening tu letak warna putih atau skin color sbnrnya utk highlite..:P

Szakif said...

far...

tak paham~ :P

bukan 'bidang' aku kot. huhu~

tusky said...

kadang2
anak2 pun nk rase
masterpiece bakat
si emak..
hehehehe

Szakif said...

tusky...

bukan, maknye yang teringin sangat nak mengandam. nak asah skill katanya. ahahahah~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...