Monday, November 03, 2008

STBB YM Version


This entry might be offensive for some readers. Personal advisory is advised.

When you are exchanging messages through Yahoo Messenger, it's almost like normal conversation where you can say anything you like, but of course in the form of written words.

So, you can never leave the room without making STBB. Haha... This is my pick for today. The name has been changed to preserve the privacy.

Datin Faizura: pasni no respon la kat org gila camtu
Datin Faizura: mmg dasar anu kecut
Muhammad Zaki: =)) STBB!
Muhammad Zaki: minta izin tulis kat blog!!!!
Datin Faizura: sila lah tulis!
Datin Faizura: hahaha
Datin Faizura: akak mmg slalu ckp camtu esp kat lelaki
Muhammad Zaki: :P
Muhammad Zaki: *so saye ni sape?
Muhammad Zaki: mak pondan nyah!

There are 2 STBB's above. Can you spot them?

Kah kah!

60 comments:

KnowLee said...

Sangat takleh blah!!!!!
:-))

szakif said...

knowlee...

can't help it!

fItRiNa said...

ade minat faizura ka?
lol!

szakif said...

fitrina..

sapa fairuza, taktau~ :P

© Liyana.Sara.Salleh said...

fairuza mana pulak ni bro???
tp aku tau sape D.F tu...
pape pun biarlah rahsia...

ada 2 ek STBB...
ape ye...
nak kena cari la pulak... :D

szakif said...

liyana...

faizura sudey~ :P

ko kan genius. mesti sekali bace terus dapat nye la! :D

© Liyana.Sara.Salleh said...

genius eh???
ni puji ada makna ni...
mana ada...
setiap yg aku miliki anugerah dari-Nya...

kata kat org...
ko tu yg genius...
nnt la aku cari...
aku kalau bc tak sungguh2 xdenye leh jumpa mana STBB...

szakif said...

liyana...

kan aku dah kate aku nak waffle! tu yang puji tu :P

ko tahu ke tak STBB tu ape? rasenye ni first time kot ko terdedah kepada STBB? ke tak? hu~ :D

© Liyana.Sara.Salleh said...

tu la ko...
time aku tegur ptg tu xnak minta waffle...
waffle kosong 1...
*bising pulak kalau aku betul2 belanja waffle kosong*
hahaha~

tau...
aku dah bc under label STBB...

szakif said...

liyana...

huk alo~ dah la first time tegur, takkan terus nak minta waffle.. sangat2 tak gentleman kaedahnya~ :P

mantop! pasni bleh a buat entry STBB gak. kak norli pernah tulis gak.. hehe~

© Liyana.Sara.Salleh said...

just kiddin'... :p
aku rasa ko pun x igt nak mintak waffle time tu... hahaha~
kalo ko nak aku belanja waffle boleh je...
sok pas aku hbs exam, aku nnt singgah cafe...
kalau nak aku belanja time tu...
tu pun kalo org tu nak...
aku ni xsuka berhutang janji dgn org...

ILA said...

"Muhammad Zaki: mak pondan nyah!"
HAHAHAHAH!!!
Motif kau jawab mcm tu zaki???

WaBI said...

i wonder...

Is there any entry xde ur pict? =p

szakif said...

liyana...

ahaha~ bila2 mase kite terserempak kat cafe lagi, blanja eh mase tu~ :D

yey yey!!

szakif said...

kak ila..

pasal tu STBB kak!! hahahaha!!!

szakif said...

wabi..

ade la~ entry sebelum ni. nampak tangan je. huahua~

© Liyana.Sara.Salleh said...

mcm budak kecik...
ye la...
kalau dah rezeki ko dpt la merasa waffle yg aku belanja sem ni...
kalau x tgu sem depan je la... :D

szakif said...

liyana...

memang pun :P

baek.. harap2 ko akan tepuk aku lagi la.. kalo nak aku trace out mane ko satu kat cafe tu memang tak dapat la~

pasal.. pasal... ko comel.. huhu~

© Liyana.Sara.Salleh said...

ko ni biar betul...
part nak suh tepuk tu no hal tp...

xtau nak kata ape...
SBM ni...
*blushing*

szakif said...

liyana...

huhu~.. patut pun haritu tepuk je, pastu senyap :P

takpe2.. aku faham :D

© Liyana.Sara.Salleh said...

ape yg ko faham???

szakif said...

liyana...

apa yang kau fikirkan???

© Liyana.Sara.Salleh said...

something...
tp aku xkan reveal kat dlm komen ni...
ko ni suka tny aku balik...
hurm...

szakif said...

liyana...

:D

© Liyana.Sara.Salleh said...

suka sgt guna smiley...
apekah maksud :D ???

szakif said...

liyana...

senyum :D

© Liyana.Sara.Salleh said...

senyum ada makna...
makna yg aku xkan faham...

szakif said...

liyana..

wahaha~ STBB tu~

© Liyana.Sara.Salleh said...

STBB la pulak...
pape jelah...
malas nak layan...

szakif said...

liyana...

:)

© Liyana.Sara.Salleh said...

aku tak tau brp lama aku akan bertahan melayan kegilaan ko ni...
*ma,ada org buli kita...*
waa~

szakif said...

liyana..

wah! report kat ma~ tatottttnye~

© Liyana.Sara.Salleh said...

bohong je tu...
hahaha~
:p

szakif said...

liyana...

tahu~ ;p

© Liyana.Sara.Salleh said...

mcm mana tau???
ko ni pakai ilmu ape???
btw, brp org dah sakit jiwa lepas melayan kerenah ko???

szakif said...

liyana..

baru sorang kot.. huahua~

© Liyana.Sara.Salleh said...

xpe, pasni tambah lg sorg jd 2 org...
boleh???

KnowLee said...

Dah macam bersembang plak korg ni. Hahahaha~

szakif said...

liyana...

serius. baru sorang ni. huahua~

szakif said...

knowlee..

kitorang bergado~ huahua~

© Liyana.Sara.Salleh said...

->kak...
masing2 xmau masuk ym...
hahaha~

->zaki...
sapela yg sorg tu???
kesian kat dia...

szakif said...

liyana....

hek ele~ aku sah2 online.. sedia je terima sape buzz
*tapi sekang tgh tgk movie la. huhu~

sape sorang tu, aku pun tatau sapa~ hauhua~

*dont even think of it. aku nak tgk movie. huahua~

© Liyana.Sara.Salleh said...

sempat lg tgok movie pdhal jumaat ni ada lg 1 paper...
org pandai xpela...

apasal aku yg mcm terasa ni...
hurm~

tlg la...
aku ni bukan jenis suka kacau org dlm ym...
nak2 bila org tu letak palang no entry...
hahaha~

szakif said...

liyana...

;p

baikla kalo camtu~ dah nak habis cite ni. huhu~

paper jumaat ni insha Allah boleh jawab kot. sebelum aku balun ngadap note je, baik aku balun ngadap movie dulu. heh~

© Liyana.Sara.Salleh said...

nape kurasakan ayatmu itu berbaur loghat utara??? :p
ala, pas hbs exam jumaat ni boleh balik...

tgok movie cite ape??? :D

KiRaNa said...

waa..sudah lama tidak ku dengar perkataan 'balun'..

waa..nak balik umah!!

szakif said...

liyana...

balun tu perkataan utagha ka? wat tak habaq? cheq taktau la~ huhu...

aku tgk citer "I'm Single sempena statement yang ko buat kat chatbox. boleh?

szakif said...

kirana..

owh. aku pun taktahu camne leh timbul idea nak guna perkataan balun tu~ huhu...

takpe2.. nanti da habes exam balik rumah lepaskan rindu kat family abes2 eh. cuti lame kot. 5 minggu. pergh~ kang masing2 balik dr kampung, badan naik sket. ye la~ masing2 ternak lemak. huahua~

owh. tidak. aku kena banyakkan senam!

© Liyana.Sara.Salleh said...

pasai pa pulak cheq yg nak kena habaq...
igt hang dah tau...
kata ada rum8 orang utara...

xleh... :p
saja nak kenakan aku... waa~

szakif said...

liyana...

dia tak cakap utagha kat bilik. susah cheq nak blaja bahsa2 lain ni. hiah~ :P

tau takpe~ :P

Anubis said...

All these comment are like going nowhere except round and round. Conclusion -
2 STBB's are in the conversation and that Datin really act like a Datin and talks like Datin terlanjur and Zaki talk to defence. Easy.

szakif said...

anubis~

ko lagi la menyimpang. muahaha~

nice conclusive anyway, although provocative. tak bleh blaa ok.. terlanjur katenye~

laaarrrriikk

Niealex said...

STBB tu apa..?
omg.. tak pernah dgr.. T-T"

szakif said...

niealex...

wah! welcome2! :D

sila buat macam blog orang~ :p

STBB tu statement tak bleh bla~ ade link nye for more detail kat entry ni, dan jugak kat category STBB.

selamat memahamkan! huhu~

KnowLee said...

Alamak, danial punya conclusion mmg menyimpang.
Kena eksepelen kat dia.
Haha~

szakif said...

knowlee..

danial faham ke dak~ :P

(^_^) Lady In Blue (^_^) said...

apekehenye korang berchit-chat kt kotak komen nih
aku xmmpu spot STBB tu
makin lama aku makin tak paham mksud sebenar..hehe
byk sgt nama drugs lam otak.harap maaf.

szakif said...

LIB...

the meaning of STBB may vary between one to one. huu~

uiks~ ko dah leh lupakan nama2 drug tu. jangan simpan lama2. nanti ko jadi biol. huahua~

DaRk AnGeL said...

kenapa aku rasa mcm tahu je sape datin ni?
ke i got the wrong person?
harharhar~

STTB~!!

szakif said...

dark angel..

you serious you know her? name her then! :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...