Monday, November 24, 2008

He's Cute when He's Asleep


Isn't he?

Related entry: How Much Sleep Do We Need Actually? by Danial

40 comments:

Kema Azeman said...

okayyy~~~ lakonan semate-mate..

puhhh-leasssse r...

pergeheh!

hahah

=P

intan nurul dayana alladad said...

hahaha~

sgt perasan...!!!

Anubis said...

Aku rase gambar bear tido dlm blog aku lagi cute!

Jard The Great said...

LoL..poyo

Szakif said...

kema....

:))

Szakif said...

intan...

talk to the hand~ :P

Szakif said...

anubis...

yang penting lebih comel drpd ko *rolling eyes

Szakif said...

jard....

memang! :P

Anubis said...

TAK TAK!! AKU PALING COMEL!! COMEL PUN TAK DAPAT DESCRIBE!

シャナ said...

Dh swap meja dgn alcohol blm? Contaminated tu... Haha.

Kema Azeman said...

adehhhh.......danny..danny..*geleng kepala*

haihh! tak bley jd neh~~ aku pon mcm kena upload gak lah gamba comel aku. kite kan tgh perang ngn danny skrg..tak bley r tewas kepada beliau kan....? LOL!

anyway. suke bangat komen shana di atas. tak bley blahhhh~~~~~~ ahahaha!

As said...

ok, sila apply aseptic technique selepas berlakon tido atas meja lab, ok!

habis contaminated :D




were u really just berlakon..or u really exhausted till u sleep there, on the table? :-?

ILA said...

NGADA2 BLEYYYY???
weeeekkkkkkk:p

© Liyana.Sara.Salleh said...

alahai...
giant baby rupenye... :P
hahaha~

kusangkakan budak kecik mana la tadi...

Szakif said...

anubis...

PERANGGGGGGGGGG!!!!!

Szakif said...

arshana...

alamak. lupe!!! :P

Szakif said...

kema...

buat2.. pasni sure dak kacukan tu akan letak gambar comel kat blog dia plak. huahua~

Szakif said...

as....

er.. kena buat pengakuan ke? :p

Szakif said...

kak ila~..

tabley~
weeekkkkkkkkkkk :P

Szakif said...

liya~

dia budak kecik di hati katenye~ lalala~

KNOWLEE said...

Dilarang tidur di atas meja makmal kerana dikhuatiri akan dijangkiti oleh bakteria atau dicemari oleh bahan-bahan kimia berbahaya.

NooooooTTTT!!!


Don't hate me becos I'm beautiful.

Szakif said...

knowlee...

lalala~

ok kema, kita ade misi lain pulak pasni k.. :D

Hayati Hanuni Halin said...

hahaahahahahha~
make me laugh to death! kah kah kah...

anda mempunyai tahap keyakinan diri yang tinggi~ bagus!
keh3x

jennyto said...

sgtla.
*rolling eyes*

i guess dats wut ppl do when they spent waaaaaaaaaay too much time in labs.

glad i still sleep in my own bed!
:)

kawan spongebob said...

erk...tatau nape this time lama gler segala benda kat i=sidebar loading, ade rupa cam tanak kuar da je. Ingat nak g kacau kat shoutbox je.

pemudi di sini sehat jek, pemuda di sana apsal lama menyepi. memendam perasaan kah?

dapat my email pe yang as promised nak bg tuh?

ok take care

Szakif said...

HHH....

kalo anda berduka lara sila tengok gambar tu ok~ cute kan? lalala~

saya memang berkeyakinan tinggi! :P

Szakif said...

jennyto~

ala ko jeles aku tahu~ :P

Szakif said...

as...

thanks for the info. yup, dah dapat email as. aku rase as kena update browser as. kak norli asalnya ada masalah yang lebih kurang sama then dia install latest browser, terus ok.

kan kak norli?

kawan spongebob said...

da latest dah...!

Szakif said...

as...

ok. sekang dah ok lom?

Kelana said...

Ini macam biohazard level 3 jer nie...

Szakif said...

kelana...

maybe higher level kot? *bapak hina! :P

Jepah said...

cute sgt2... =p
btw, what the meaning of cute??? hahahahaha...

Szakif said...

jepah...

the meaning of cute is zaki. terima kaseh~

Jepah said...

cute = ugly but adorable...
hahaha

Szakif said...

jepah

ugly but adorable = jepah
hahaha

Jepah said...

tgk la kamus zaki oii...

Szakif said...

jepah..

takmo~

Jepah said...

ko mesti xnk terime kenyataan... hahahaha

Szakif said...

jepah..

aku bukan ape pah, aku tak dapat terima kenyataan bahawa aku secute itu.. wahaha~ :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...