Saturday, November 15, 2008

We Must be Preoccupied When...

...eating!

Until we get that nice candid shot. Huhu~

38 comments:

As said...

dat was awesome

wahaha



opss..ok..gelak sopan :D



apsal dasyat sangat tuh?!

Szakif said...

as..

sila sopan ok~ wanita~ :D

sedap sangat boleh? :P

efiey fieza said...

zaki,
cubela tiru si Danial tuh...
mkn sopan jerp!!!
;D ;D ;D

Anonymous said...

heh?? mengapa danial nyer belom pulang lagik?? takmo blk ka? haihh! aku dok tgg dier pulang neh..mau lepak ngn dier..muehehehe

btw. hansomnye abe zaki kito ni ehhh..? ngahahah!

truly urs,
princess molly!!!! (^_________^)

fItRiNa said...

bro.

i can't help it...
bt 2 agree wif efiey fieza...
cube la tiru gaya bro sebelah tu...
haha...
being delicious ain't crime tho...
walala

Szakif said...

fieza...

tu la beza senior dengan junior. senior dah gila 4 tahun study, boleh? :P

Szakif said...

princess molly..

tu gambar mae lom balik le tu~ malam pas diorang exam last paper :D

jamuan apa, takmo bagitahu~ :D

aku memang hensem la. tak yah gtau pun takpe lalala~ :P

Szakif said...

fitrina..

:P

takmo2!

© Liyana.Sara.Salleh said...

alahai cutenye...
macam budak kecik je...

senior dah gila study 4 tahun eh???
yang kat PJ punye takmo masukkan sekali ke???
jadi 6 tahun...

btw, u still have 1 more sem to go...
can't imagine how it's gonna looks like next sem... :D

Szakif said...

liyana..

owh. boleh gak kalo nak masukkan sekali time matric dulu~ huhu~

ko tunggu je la apa yang akan berlaku sem depan. meletup KOS tu kang~ huahua~

efiey fieza said...

hehe
zaki,
gaye ko tuh x bleh blah btul!..
nk ckp ko mkn sodap...x jugakk...
nk ckp x sodap..pun mcm x...
hahaha..

amboi3,
gler eh?
aku kalo stress...aku beli kek apollo yg byk2 dlm kotak tuh..
pstuh aku bukak se-pek..aku sumbat trus...x mkn sket2...
pstuh..aku bukak lg...aku sumbat lg..sumbat lg dan lg!!!
smpai aku tercekik,nk air..pstuh..
aku gelak2 tersedak..
rindu la nak giler jugak~
lalalalala~
;D ;D ;D

dammit said...

mari menternak lemak! jap, mamat kat blakang tu makan penuh bersemangat. haha

Szakif said...

fieza...

amboi cara ko makan apollo lagi la tak bleh bla~ kalo aku lapar aku minta ko apollo je la camni :D blok sebelah2 je.. :D

mahal tak apollo?

erm.. pasal tu kot ko dulu agak berisi? ke tak? huhu~

Szakif said...

dammit...

sila ternak lemak ok! dah ade pelaung cuti, kena ternak lemak!

yang kat belakang tu, sebenarnye aku overshadow dia je~ patutnya dia la feature utama. huhu~

© Liyana.Sara.Salleh said...

ko nak kasi meletup KOS lantak ko lah...
ko jangan kacau CTS sudey...
kang takde kuliah dah untukku belajar...
waaa~

efiey fieza said...

hahahaha~
maybe kot...

aku dah jrg beli apollo..
sbb aku jrng stress dh...
haha
xper2..aku wat stock utk ko..
xderla mahal ne pun
k?
hahahahahaha
;D

Akmal Azeman said...

boley tak aku nk benci ko???

sekian.

oit3! ziarah aku okayyyy~~~~

=P

fItRiNa said...

haha...

betul3...
aku tggu ape jdik ble ko grad nnt?
jgn jln terbalik sude...
dek kerana da gile almost 6 yrs...
haha

As said...

haha

im not a woman. saya kanak2 riang bak kata abang2 senior zaman skolah :P

in U, they used to call me ribena kid. haih

yang overshadow ke tak overshadow ke, dua2 sama jek

Tuan Caracol said...

ko mmg dedicate entry nih pada yang tengah makan kat belakang tu kan??

Jepah said...

oo... gambar candit yg nice rupenye... =p

ILA said...

Mcm situasi kat madrasah/surau jerrr..
mehh..demand gambor mkn2 kat KT!!

Szakif said...

pergehe~ semalam celcom croadband buat hal la pulak~ takleh nak balas.

okeh. kita mulakan!

liyana...

KOS termasuk CTS juge. tiada pengecualian :D

Szakif said...

fieza..

chet! ingatkan dapat free~ wek! :P

Szakif said...

kema...

tak boleh.

Szakif said...

fitrina..

tu ah~ tengok ah camne bile dah grad nanti. huahua~ :))

Szakif said...

as..

tak2.. as cikgu. full stop. :P

yang penting danial kekal macho tau. budak tu mmang camtu~ :P

Szakif said...

tuan caracol...

ala~ mane ko tahu~ :P

Szakif said...

jepah...

bukan. candid.

Szakif said...

kak ila~

bukan masdrasah, tapi kat luar bangunan. hu~

nanti eh saye update :D

efiey fieza said...

sbb utk ko kan..
oklah...fine...
its free!
tp satu pek jerla~
:D

Szakif said...

fieza..

yey! janji dapat free... :D

© Liyana.Sara.Salleh said...

meletupkan KOS bermakna menghancurkan masa depanku...
kalau berani buatle...
*tiba2 emo pulak*

mentang2 ko nak grad sem depan...
boleh le nak kasi hancur KOS yang nun jauh dari Talhah...
waaa~

Szakif said...

liyana~

LOL

perlu eh mention KOS yang nun jauh dari Talhah?
macam luahan perasaan je? huhu~

Jepah said...

ikut aku la nk tulis ape pun... =p

Szakif said...

jepah..

ikut aku la nk balas ape pun... =p

© Liyana.Sara.Salleh said...

memang pun ada unsur2 luahan perasaan...
dahle dept. CTS paling jauh...
kadang2 aku jalan kaki KOS<->Talhah (selalu time balik la)...
walaupun aku tau bukan aku sorang je alami situasi ni...
well life has to go on...
that's the challenge as a student aite???

Szakif said...

liyana...

glad that you said that :D

T_T

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...