Saturday, November 01, 2008

STBB of the Year

ONE:



Are you stressed out after reading all those notes for the final exam? Watching this 1:24 long video would help to reduce it.

"Adik tidoq. Satgi adik terkejut, terpelanting.. ha.. Pecah kepala!"

Thanks to: Matematis Muda

TWO:

Sometimes Nuffnang provides wrong information. Duh~

24 comments:

© Liyana.Sara.Salleh said...

hahaha~...
release tension a lil bit b4 gi exam UNGS...
btw, I've some time to watch this video coz I've finish go through the UNGS notes...
pergh, garang giler budak kecik tu...
sikap garangnye mengingatkan aku kpd seseorg...
ko tau sape??? :p

szakif said...

liyana..

sape2? ko ke? ko cam garang je.. huahua~

leh tak diam2?!

WaBI said...

i dnt get it

cld u plz translate for me?

tq

szakif said...

wabi...

which part?

jaed said...

zaki.. quote ko tu ada sedikit kesalahan terjemahan ok, teruskan belajar loghat utara ok!!

szakif said...

jaed..

eh. tu bukan terjemahan la. tapi ape yang aku dengar.

so aku salah dengar ke ape ni? haha~

jaed said...

ha ye latu
salah dengar

szakif said...

jaed~

dah tu mane yang salahnya~? gtau le.. aku memang tak pandai bahse utagha.. hehe...

jaed said...

aku memang suka seksa xnak bagi jawapan kat orang.. gudluck solving it.. haha

szakif said...

jaed..

sebenarnya aku tidak terseksa kerana that's so expected of you~ hehe.. :P

© Liyana.Sara.Salleh said...

leh tak diam2?!

aik, ni marah ke perli???

szakif said...

liyana...

tu adalah ulangsiar kata2 tak bleh blaa dalam video tu ;P

© Liyana.Sara.Salleh said...

mmg xleh blah...
hahaha~

ko belajar loghat utara...
best...
tiba2 aku promote suh blaja cakap utara... :D

szakif said...

liyana....

bilik aku ade sorang dak kedah~ lalala~

© Liyana.Sara.Salleh said...

ada tp x try xde gunanye...
'gunakan' mereka...
hahaha~
utk blaja loghat dorg la...

szakif said...

liyana...

*asmawi, dia soh aku 'guna2' ko~

laaarriiikkk

© Liyana.Sara.Salleh said...

weh...
ni la mslhnye bila x reti bahasa...
argh...

szakif said...

liyana..

:))

:: !zyan :: said...

hahaha...cute lar. I loike!!

szakif said...

izyan...

i oso loike!!

KiRaNa said...

video ni mmg popular nampaknya..=p

mesti adik burung murai(sori dik..kak tak tau nama adik..haha..)ni bahagia kalo tau begitu ramai org yg tergelak bila dgq dia ckp..

buat sapa2 yg mengenali adik ni,sampaikan salam kasih n sayangku buatnya..haha..skema gler ayat..

may Allah bless u adik..

szakif said...

nisah..

tunggu je kat astro ceria, berjiran dengan astro kirana :P

gurau jek~ :P

budak2 cengih camni memang jadik buruan TV. kang kalo kuar kat tom tom bak, aku tak heran dah~ takpun kat macam-macam aznil. suka gak kekadang tgk budak2 nye celoteh ni... kan? :D

♥ NANA ♥ said...

mak aih, giler garang dak kecik ni ^^
sonok dengar dak kecik ckp slanga derang... lalala~

szakif said...

nana...

sangat comel ok budak tu bila marah.. paling tak tahan tgk mata dia bila tahan angin. huahua~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...