Friday, March 20, 2009

No One Knew I was Sad




The night was full of laughter but deep inside, maybe no one knew, it just made me more sad - sad to leave the campus.

Thanks for my juniors for organizing the Future Scientist Appreciation Night to celebrate us who'll be graduating soon. It's been great to spend the joy, laughter and challenges with you all throughout the years in the campus.

50 comments:

Caracol S. Trampt said...

batu yang ko duduk tu ada sejarah sendiri

Szakif said...

caracol...

care to share?

xiao chun said...

huhu... tamo la sedih2... kat sini p0n sume org sedih2.... senyum sokmo!!!! hikhikhik... ^^v

RuBy said...

aku kenal dak pompuan 3 ketul tu..
ahaha..ati,aja,yan capub!!
hahaha
oi...jangan sedey2..nmpak aku x mlm tu?hahah

aRiff said...

haha...I bet u r not d only 1 yg sedih...every1 is sedih...yela...dah lame bersame2 kat uni...pasni dah go separate ways dah...kalo terjumpe kat luar tu pun, dah cukup baik dah...jgn wat xknal dah r...tp siyes r...untung masuk IIUM kuantan ni..sume senior ok n best...

Szakif said...

xiao chun...

bibir memang sentiasa senyum kak, tapi ahti di dalam tak siapa yang tahu menanggung beban perpisahan yang bakal menjelang... wu~

Szakif said...

ruby...

mereka meminta aku mengambil gambar mereka dan dengan tanpa segannya minta tumpang aku balik. ahahahaha~ sudah nya aku minta upah amik gambar dengan danial kat batu tu. :P

tapi tak sempat nak kenal2 dengan diorang neh. borak2 punye berdegar, nama pun tak tanya :P leh tak diorang panggil aku abang eggmayo?

Szakif said...

ariff..

:((

kalo jumpa lain kali kat memane korang sombong aku tampar korang! :P

RuBy said...

hahah..x ku sngka kengkwn aku bgitu x malu..mereka itu memng peminat setia eggmayo ko..hahaha..
tiap2 pgi wajib beli kot..hakhak..especially ati tu..ati..

Lady in Blue said...

senang2 ko smbung master kt cni je
pstu jdik lcturer kt kos
pstu jdik dean KOS
kmfem xde rndu2an lg..hehe

myadlan said...

ala.. chill la. aku pun sedey gak
nak grad da.. tak merasa jadi student uia.

kalo jadi lecturer UIA lain feel dia.. kawan2 takde gak..

Szakif said...

ruby...

ok dah kenal ejati, itu kah ati? huhu~

mereka memang cool la. boleh buat kawan. haha!

Szakif said...

LIB...

wahaha mantop kot plan ko tuh.. kalo la semudah itu.. tapi aku suka dengan point adlan kat atas tuh~

Szakif said...

myadlan...

ok ko sangat betol~

Liyana said...

no one knew you was sad...
but now, everyone who read this entry knew that you were sad...
ok, I'm speechless again...

Jepah said...

isk9... waa....
(konon2 emo la ni...)

KiRaNa said...

hmm..xtau nak komen apa sbnrnya..
sy ni yg nak berpisah kelas je pun next sem dgn kwn2 sbb msg2 da lain concentration, da rasa sdih...=/

tp lumrah hidup kan..
setiap pertemuan, akan ada perpisahan..
paling pentingnya, biarla berpisah secara zahirnya, tp sentiasa bertemu dalam doa dan ingatan..

hargailah masa2 yang ada sekarang dgn kawan2..(^_^)

RuBy said...

ye..ejatie itu ati..hahah..


die pun ada blog gak..

ati..ngumpat ko..hahaha

ejatie said...

huk eleh..
wat amal jariah r cket zaki.
nnt ktorng akan lbh ingat kat ko..huhuhu
tp kete ko ade lipas lorh..
banyak!!!!hukhuk

ejatie said...

ko ni ruby..
siap ngumpat ak ag eh.
sepak laju2 br taw..dush2!!

sOo_ARe said...

alo..cian ko~
hu..ko cedih sbb nak grade eh..

shamel said...

alaa..kamu nak keluar dah?! hmm.. jgn sedih2. Pengunjung ke blog panda ni maseh same. Bezanya x dpt tngok muka je dah. Haha.

RuBy said...

ati...lek r..hahaha

CECEP...gagagaga...ahhah..
aku x tahan nak gelak..hahha

lipas?ha?

Akmal Azeman said...

quite d same feeling i felt whn i was about to pindah gombak huhu

Szakif said...

liyana...

pandai2 jaga diri k bila aku dah takde :) hehe...

Szakif said...

jepah...

bila bab2 camni, lelaki memang lain sket cara dia ekspresskan kesedihan mereka. huhu~

Szakif said...

kirana...

maka dengan itu selalu lah mengenangku dalam doamu.. :)

Szakif said...

ruby...

jom kita teruskan mengumpat dia nak?

erm.. dia dah de pakwe lom? ahahahhaha~

Szakif said...

ejatie....

timing ko naik keta aku tu tak betol. tak sempat haiwan peliharaan aku nak sorok diri. aku dah suruh dia dok diam2, tapi dia degil. kan dah de orang perasan~ :P

Szakif said...

ejatie...

itu la gunanya blog :P

Szakif said...

sulha....

agak a~

KiRaNa said...

inshaAllah..
anda selalu dlm doaku..(^_^)

Szakif said...

shamel....

aku harap apa yang ko cakap tu, betol la.. :)

Szakif said...

ruby..

ok apakah cecep ok~ setahu aku watak dalam cerita indon yang anjang berlakon tu kan? kaitannya dengan apa2 atau siapa2 dalam nih? huhu~

Szakif said...

akmal...

masalahnya ko maseh ade usia di dalam kampus lagi. aku? tak, tak sama. huhu~

Szakif said...

kirana...

:((

Liyana said...

pandai2 jaga diri k bila aku dah takde

:((
baik!!!

Szakif said...

liyana...

ha~ macam tu la liyana yang aku kenal... :)

RuBy said...

hahah...atie tu..ermm..takde kot..nape? ko nak masuk line ke...hahaah...

Cecep..adala..rahsia...mana bole bgtau...hahah.. ko tak kisah pun kan..hhahahah

intan.dayana said...

kuning lagi..???tade baju laen kah zaki..?? =p

Szakif said...

ruby...

er.. kem salam kan kat dia boleh? huahua~

weh.. aku kena kesah. apakah? :D

Szakif said...

intan...

a'ah. serius takde lain. wuuu~ mane mampu nak beli banyak2 macam ko. hu~

RuBy said...

ahh..xyah la kesah...CECEP...atie... kehkeh

nanti akn ku sampaikan salam mu ke die...
mcmla dia tak bc blog ko..hahah

ejatie said...

amboi2..korng neh mmg la eh ngumpat ak jer..
by da way zaki..w'salam..ngehngeh

Szakif said...

ruby...

ok. aku tahu. cecep ialah ejatie. kan! yeyeyeye~

Szakif said...

ejatie....

alamak. kantoi! :P

ejatie said...

hello~
cecep 2 someone else ok..
adalah..ko mne leh taw zaki..huhu

Szakif said...

ejatie...

hey suka hati la aku nak panggil sesape cecep pun~ :P

ejatie said...

ala..ske ati ko la..
asal ko bahagia..kui2

Szakif said...

ejatie...

huhu~ marah ke dik~ :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...