Wednesday, March 11, 2009

Ada Aku Kesah?

Aku perhatikan ramai yang merujuk statement tajuk di atas kepada aku. Aku tiada masalah, malah berasa bangga!

Mari kita mulakan siri Ada Aku Kesah!

Nantikan entri esok ok.

18 comments:

ILA said...

teruskan....
akak hanya jadi pemerhati....;)

Liyana said...

ye la, ramai merujuk statement tu kat ko...
aku rasa yang paling obvious pas ko letak 'Ada Aku Kesah' kat kek aku dulu kot~
nampak macam penggunaannya makin berleluasa la sejak tu...
hehe~
apa2 pun, aku kesah ke tidak...
ko memang tak kesah kan...
:P

*tersebutlah kesah 2 orang pelajar KOS yang suka berkesah2 tapi kadang2 takde rasa kesah pun antara mereka...
hahaha~
habislah ayat berbelit...

KNOWLEE said...

Akak plak merujuk statement ni kat Azwan Ali.

intan.dayana said...

haha~
aku menunggu kesah selanjutnye..

RuBy said...

ada aku kesah~..hakhakhak

efiey fieza said...

sbb ko yg ajar aku..
'ada aku kesah' lahhh...
aku slalu jer gado2 ngan org...
hahahaa...
lawak seyh~
ada aku kesah!!


^___^

Jepah said...

sombong!!!!

Szakif said...

kak ila...

baik ~ :D

Szakif said...

liyana...

tu la pasal.. kek tu, ramai yang terpengaruh dengannya. heeh~

Szakif said...

knowlee...

yang tu, saya takde kena mengena. saya tertahu statement tu pun pas tengok drama bersiri arahan aziz m osman. hehe~

Szakif said...

intan...

tunggu eh. dah siap, tinggal tunggu otomatik publish je kol 12:01 tengah malam ni :)

Szakif said...

ruby...

entah :P

Szakif said...

fieza...

yang tu, aku tak masuk campur. hehe~

Szakif said...

jepah...

owh ade aku kesah?

Fauzan Ahmad said...

siapa makcik yang sebut tag line nih, pelakon ni nampak belakon dalam citer sinderela dan Popular kat Astro.

tapi makcik nih lebih berbakat dari azizah mahzan. lebih maruah pun ok gak!

alone said...

pizza tu nampak sedap.

Szakif said...

fauzan....

*sudah tidak guna caracol lagi kah?

btw, aku kagum ko layan drama melayu tempatan. aku tak faham apa yang ko kesahkan tu. heh

tapi aku tahu pasal azizah mahzan tu. isk isk isk.. kubur dah menyeru2 dah.. taubatlah wahai manusia~

Szakif said...

alone....

bukan setakat nampak, rasanya memang sedap. rasa as in taste, bukan as in probably. hehe~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...