Saturday, March 28, 2009

Most Common Question when You are about to Graduate

Lepas ni, nak buat apa?

I would answer:

Sekarang ni pilihan itu banyak. Itulah bagusnya bidang biomedik ni, tidak spesifik ke mana-mana lagi. Tapi buat masa ini, aku belum membuat pilihan lagi. Tolong sama-sama berdoa semoga urusan kita dipermudahkan ye. :)

But I want to admit: It's hard for me to leave Kuantan.

12 comments:

Liyana said...

I've nothing to say about leaving Kuantan...
I think I've mention it over and over again in a few of your previous entries...
so, all the best...
my pray will always be with you...

Szakif said...

liyana...

thanks.. all the best to you too... :)

:: !zyan :: said...

p.s. ader karnival kerjaya utk graduan/bakal graduan biotech & biomed. tak igt bile. nampak dlm star aritu. next week kot. cube check Biocorp punyer website. Just have a look. Tak apply mane2 post pun takpe...usha jek.

to liyana & other CTS stud: try apply scholar PNB. Baru bukak tu. Bagus kalo korg bonded dgn PNB ni..secured sungguh =D

huhu...sorry ye zaki gunekan column ni utk spread the info =)

ILA said...

Dulu cukup sukar/risau utk menerima tmpat baru (rujuk entry lamamu dulu,sewaktu kena transfer ke kuantan dulu)..
Tapi skrang tmpat tu lah yg bakal kau rindui...

atas kek tu..ada nama IZZA???ermmm~salah nmpak ke..
send my regards tu her..@ wish b lated befdey..(terjah je lerrrr)

3p4h said...

Makin hari, aku prasan, entri kt blog ni makin sadis dan menyedihkan... =(

Huaaa... Relax zaki...

Szakif said...

kak izyan..

wah! info yang berguna. terus saya melawat. liyana sila ambil perhatian dan sebar2kan k... TQ

Szakif said...

kak ila..

tu la pasal.. dulu susah nak pergi, sekarang susah nak meninggalkan. haih~

yang atas kek tu, nama yang tertera ialah IZZU, bukan IZZA. so it's a he actually :)

Szakif said...

3p4h..

sedang relax la ni :)

thanks bro!

intan.dayana said...

ala zaki..tamau la buat n3 sedey2...sObsOb..

Szakif said...

intan...

time2 ni je sedey~ nanti2 gembira la... hehe~

Lady in Blue said...

aku da la tgh lapo
ade gmba kek sedap lak tu
merana la idop ari ni
nk kek sedap~ =P

Szakif said...

LIB...

alolo kesiannye dia lapa~ ngeeee :D

cari kenderaan, gi SR k..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...