Tuesday, March 24, 2009

Part 2: 10++ Things To Do Before Leaving IIUM Kuantan Campus

Haih, many things haven't been completed, now come other things to do:
  1. Teaching this guy driving car. (in progress started yesterday and he's doing very well!)
  2. Finishing the FYP of course.
  3. Organizing a farewell party with other classmates.
  4. Er... learning to hide the tears, can uh?

8 comments:

KiRaNa said...

learning to hide the tears?

hmm..cane tu? pakai spek hitam ek?=p

maybe u should learning not to cry ..=)
but it's hard..

Liyana said...

1. ajar le adik ko tu drive...
nanti senang nak amik lesen kereta cuti 3 bulan ni...

2.selamat menghabiskan FYP...
*hancur BM aku...

3.farewell party bagi aku is a must kalau dah nak tinggal tempat tu...

4.tak pasal2 aku yang nangis kot~

aku harap ko dapat melakukan semua yang ko list tu sebelum ko tinggalkan Kuantan...

intan.dayana said...

yg nO 4 tuh mcm tacing sket je..hehe~kO menangiskah zaki..??

Szakif said...

kirana...

sangat drama kan aku?

Szakif said...

liyana...

tu la pasal. aim aku, aku nak dia drive aku ke somewhere sebelum habes sem ni :D

TQ. insha Allah... doakan yang terbaik je la eh..

tu la pasal.. bab2 makan ni, memang kena buat :)

rilek dik eh relaks... :)

tengok a cane... :)

Szakif said...

intan...

eh. mane ade aku menanes? hehe~

KiRaNa said...

xde la sgt..

normal la kan..

sbnrnya, xyah hide tears tu..

nangis je..=)

Szakif said...

kirana....

lelaki kot~ segan :p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...