Saturday, June 24, 2006

Kunjungan itu

Photobucket - Video and Image Hosting

Aku harap ada yang tersenyum melihat gambar di atas. Bukan kerana ketidaktampanan gambar di atas, tetapi nilai pada 'sesuatu' dalam gambar di atas...

Dengan tidak disangka-sangka, Kak Sya datang seawal 4 petang ke kedai mak. Memang Kak Sya dah bagitahu nak datang, tapi aku cuma tak sangka seawal 4 petang.

Begini ceritanya, selama ni aku dan Kak sya hanya berinteraksi menerusi gerbang internet, dan siang tadi kunjungan Kak Sya ke kedai mak aku betul-betul mengejutkan aku. Apa-apa pun, aku agak terkilan kerana pertemuan itu terlalu singkat dan diganggu oleh beberapa orang pelanggan yang mahu membungkus air. Disebabkan memang kerja utama aku di kedai adalah membuat minuman, terpaksa aku tinggalkan Kak Sya berborak bersama emak.

Maka terbongkarlah rahsia bagaimana mulanya Kak Sya bertemu blog ini dan apa yang membuatkan Kak Sya rasa tertarik untuk berkenalan dengan aku. Hm~ Sabarlah Kak Sya... Ada juga beberapa perkara peribadi yang kami bincangkan dalam waktu yang singkat itu, tetapi aku biarkan itu sebagai satu rahsia melainkan Kak Sya sendiri akan membongkarnya. Katanya ada pengakuan berani dalam posting di blognya nanti? Tunggu je la...

Eh? Kenapa bunyi ayat di atas serius sangat? Takde la wei~ It was a fun meeting! Cuma kekangan masa dan kerja menyebabkan pertemuan singkat itu sesuatu yang tidak memuaskan. Ingin rasanya duduk bersama-sama Kak Sya (dan dua lagi tu) menikmati pizza... Hehehehe~ Anyway Kak Sya, terima kasih untuk hadiah itu. Mana tau saya suka makan coklat? :D


Lain kali singgah lagi ye Kak Sya? Huhuhu~ Tak sabar juga untuk bertemu dengan rakan-rakan internet yang lain... Bilakah masa itu akan tiba?

54 comments:

|PrincesSs| said...

first

Asya said...

???????????
Woi....apa yg nak d ngomelkan tu yea......

|PrincesSs| said...

haha maka hanya dapat cakap nad first jer..sebab x kan nak mengomen tentang gamba zaki..dah penat mengomen pasal gamba2 dia di entry sebelomnyer~

Asya said...

tali tie b'warna merah tu ...adakah..?????

(muskhil....hanya mampu t'senyum dr jauh je..)

worm said...

ni aphal szakif? apakah..?

|PrincesSs| said...

mungkin sebab tetamu istimewa yg bekunjung ke kedainye tadikot kaksya? hahahhaa...

zaki cepattttttttttttttttttttt!!!

|PrincesSs| said...

yeayyyyy nad tepat~
kaksya melawat zaki..

zaki ko jgn risau..
abang thoriq dulu cakap balik mesia mo ke kedai ko..
akupon terasa cam nak gi kedai ko..heheheh...

DaRk AnGeL said...

bencinyer lmbt masuk~!!!!!!!
maka nk baca sblm ngomen~!

DaRk AnGeL said...

tapi kaksya~~
mau coklat jugak~!!!
mau2.. suka coklat jugak~~
zaki kau tak leh mkn byk2 nnt demuk! [gemuk+debab+=demuk]
dah la request pizza... ngengada zaki~!

DaRk AnGeL said...

nak ckp jugak...
motif kau mencapub kat sini??
oh lupa lak.. blog sendiri katanyehhhh...
hehehehe....

DaRk AnGeL said...

lantak korang la nak merepek ape2 kat sini..
aku ngantuk sangat ni...
salam~

DaRk AnGeL said...

oh kunjungan kak sya memeranjatka.. untung le org tuh... dekat klang jer kan.. kita kat bangi.. kat kampung jer.. siapa lah yg sudi kunjungi...
zaki.. cepat dtg bangi~! [matil ah memaksa.. kuikuikui]

arewhere said...

owh nak datang jugak...

Asya said...

ADEH...ZAKI!!!!!!Seawal ni, kau dah m'buat k.Sya rasa malu...
Tapi x per ler..glamer gak my face tumpg kat blog Zaki.Syifa & yg lain sila k warung Zaki.PAsti anda akan d belanje 100plus.yeah!

(Dah buat penyelidikan sebelum jumpa Zaki..)

szakif said...

alah kak sya.. datang kejap sangat~ huhu~ setakat 100plus tu ape la sangat~ saye pelawa minum tak nak plak... merase la si kecik tu aje yang minum 100plus~

DaRk AnGeL said...

hehehe
siapa si kecik tuh kaksya? dah nk tanya dah tapi tak tertulis..
hehehehe..
aku nak karipap zaki~! nk merasa karipap air tgn kau... hehehe..
tak nak air 100plus, aku nak teh tarik kau buat~! kalau 100plus tu, aku boleh beli kat kedai.. tapi teh tarik kau buat, mana leh beli kat shopping market~!
muahahaha.. mati lah aku demand~~**

oh awe.. jemput dtg~!!! masa budak2 nih dtg, awk takde pulak join.. maka siler lah join budak2 laki serbu umah akk lagi nnt pada lain kali okiesss.. selalunyer time raya.. [akn pastikan sate cukup kali nih. dulu kata depa nk dtg 20 org, ni sekali serbu, 35 org~! hahaha.. maka teratak buruk ckgu shifa terglamer kejap~ kekeke]

semua2 jemput dtg masa raya nnt okiesssssss....

fiza said...

apesal la tak kenal zaki ni dulu2..mase mude2 belaja kat banting..kalo tak, leh dtg selalu kat kedai mak dier..

hehehe...

|PrincesSs| said...

hahhaha..erm cuti ni ramai memember nak ke banting katanya..

adakah akan menyinggah gerai mak ucu..ngeh ngeh ngeh

Asya said...

Dear Syifa,
Alahai..salah tmpat ler nak b'tanya.K.Sya tumpang ye Zaki..hehe.
Yup! C kecik tu adalah anak teruna K.Sya. Nama dia Syamil.Anak dara sorang (x de pulak dlm gmbar..ngape x letak semua gmbar zaki?hehe..demand..)
Namanya Hasya.Dia yg byak b'celoteh & menyampuk masa kat warung Zaki smalam.Siap tumpahkan air (adeh..malunya..).
Nanti ler.. ltak gmbar dia org kat my blog..tung...gu!

(Dah x leh surprise...lagi dah..)

YasMin said...

betul fiza betul..setuju sgt2

|PrincesSs| said...

comelnyeh anak kaksya~~~

szakif said...

syifa...

hehehe
siapa si kecik tuh kaksya? dah nk tanya dah tapi tak tertulis..
hehehehe..

nantikan jawapan drpd kak sya sendiri~ daku mamo menjawab bg pihak kak sya~ hehe~

aku nak karipap zaki~! nk merasa karipap air tgn kau... hehehe..
tak nak air 100plus, aku nak teh tarik kau buat~! kalau 100plus tu, aku boleh beli kat kedai.. tapi teh tarik kau buat, mana leh beli kat shopping market~!
muahahaha.. mati lah aku demand~~**

owh silalah datang di awal pagi lambang mase tu baru digoreng... karipap buat petang ni, esok baru goreng... gitu la ceritanya~ buat karipap senang sajor.. ehehee~ ko pandai buat karipap syifa?

oh awe.. jemput dtg~!!! masa budak2 nih dtg, awk takde pulak join.. maka siler lah join budak2 laki serbu umah akk lagi nnt pada lain kali okiesss.. selalunyer time raya.. [akn pastikan sate cukup kali nih. dulu kata depa nk dtg 20 org, ni sekali serbu, 35 org~! hahaha.. maka teratak buruk ckgu shifa terglamer kejap~ kekeke]
awe sila datang ke rumah syifa tanpa melupakan aku juge ok~ takkan aku nak ajak member2 odah aku walhal haram jadah diorang kenal ngan syifa ni.. walopu hakikatnya syifa pernah mengajar di sambest.. haha~

semua2 jemput dtg masa raya nnt okiesssssss....
aku nak spaghetti bley? muahhahah~ matila demand juge :D

[apa yang aku fikirkan...]
[senang tak nak buat kuah spaghetti?]

szakif said...

fiza...

apesal la tak kenal zaki ni dulu2..mase mude2 belaja kat banting..kalo tak, leh dtg selalu kat kedai mak dier..
owh fiza pernah berada di kanchong?? sangat terkejut!!

[apa yang aku fikirkan...]
[fiza ni yang mane satu ni...adeh~]

szakif said...

nad....

hahhaha..erm cuti ni ramai memember nak ke banting katanya..
owhohohoho... silakan silakan~

adakah akan menyinggah gerai mak ucu..ngeh ngeh ngeh
mak ucu?? oh ko sila jangan buat spekulasi kat sini.. ke confession? muhahahha~

[apa yang aku fikirkan...]
[kak sya datang rugi tak rase karipap aku :D]

szakif said...

kak sya...

Dear Syifa,
Alahai..salah tmpat ler nak b'tanya.K.Sya tumpang ye Zaki..hehe.

owh tidak mengapa... dah dia tanya, sebaiknya kak sya jawab kat sini juge..

Yup! C kecik tu adalah anak teruna K.Sya. Nama dia Syamil.Anak dara sorang (x de pulak dlm gmbar..ngape x letak semua gmbar zaki?hehe..demand..)
Namanya Hasya.Dia yg byak b'celoteh & menyampuk masa kat warung Zaki smalam.Siap tumpahkan air (adeh..malunya..).
Nanti ler.. ltak gmbar dia org kat my blog..tung...gu!

syifa jelas? tak sabar nak bace post terbaru kak sya

(Dah x leh surprise...lagi dah..)
ahahahahh~ tiada sape memakse kak sya jawab dulu kat sini ye.... heehhehhehe~

[apa yang aku fikirkan...]
[lincah sungguh si hasya tu]

szakif said...

nad...

comelnyeh anak kaksya~~~
aku nak amik gambar ngan kak sya, dia mamo.. huhuhuhu....

[apa yang aku fikirkan...]
[malu2 kucing plak kak sya]

fiza said...

adoiii...
ncik szakif tidak mengenali fiza
kuciwe..kuciwe..
nevermind~

DaRk AnGeL said...

hehehehe...
fiza kene ketuk sket kepala zaki baru dia nk ingt~! maka jgn kucil hati yer..

oh zaki, aku tak jeles~!

oh kaksya, patut lar comel mcm kaksya jua~ demand gmbr hasya~!

oh zaki, aku direct jwb - reti buat karipap! tu psl aku demand kat kau~~*
takper jer zaki, dtg jer umah aku dgn mmbr2 odah kau... umah aku terbuka jer.. masa raya!

szakif said...

fiza...

adoiii...
ncik szakif tidak mengenali fiza
kuciwe..kuciwe..
nevermind~

owh janganlah begitu.. bagaimana harus ku buat untuk mengenalimu jika dikau tidak menyerlahkan dirimu didepan kornea ku bermediumkan monitor laptopku ini... adakah dikau yang memview profilr daku di fs?? adakah dikau?? silalah dikau memperkenalkan diri dikau jua~ ingin jua kutanya apa kaitan dikau dengan kanchong ku... aduh saliha~

[apa yang aku fikirkan...]
[versi konsert lebih best drpd rakaman]

szakif said...

syifa..

hehehehe...
fiza kene ketuk sket kepala zaki baru dia nk ingt~! maka jgn kucil hati yer..

owh dikau pula usah menambah minyak petrol ke dalam api yang sedang membara... matila puitis~

oh zaki, aku tak jeles~!
ahaahhah~itu jari ko yang kate, hati ko~ muaaahahaha matila matila~

oh kaksya, patut lar comel mcm kaksya jua~ demand gmbr hasya~!
sila tunggu di blog kak sya~ yang aku amik tak jelas gambar hasya tu... tu la kak sya nak balik cepat sangat! saye nak amik gambar same2 pun takmo... uh sampai hati~ muahahahh~

oh zaki, aku direct jwb - reti buat karipap! tu psl aku demand kat kau~~*
takper jer zaki, dtg jer umah aku dgn mmbr2 odah kau... umah aku terbuka jer.. masa raya!

nanti aku check alamat ko dalam post sebelum ni... kat post yang ihab post kad kat aku tu rasenye~ eheehhehe~ aku nak spaghetti!! ingat!!!! muahahh~ matila demand kat sini jugak~

[apa yang aku fikirkan...]
[spaghetti tak berkhasiat pasal takde sayur mayur?]

|PrincesSs| said...

malam yg kejam,
aku tiada gentar..

woiiiit zaki,
spaghetti berkhasiat letak sayur campor cam jagung,kacang peas,carrot dan juga kobis klu suka(modification katanya)

juga kalo kebaratan,
cukupla letak salad kat tepi2 dia..hehehe..

anyway,
kaksya mamo amik gamba sama ko..takut kontrobesi ..hahaha

and direct aku nak cakap sama ko 9tiru style kaksyifa)
aku langsung x pandai wat karipap

meow meow: tengah makan sambal ikan bilis..nikmatnyeh (akhirnya,setelah seorang teman mendapat hantaran parcel yg lewat..maka dalamnye ada banyak ikan bilis..maka telah disedekahkan pada bilikku)

D_cRowN said...

maka tambahlah sayur mayur kat mskn spaghetti lambang menjaga kesihatan...

DaRk AnGeL said...

spaghetti...? nih org melayu ke mat salleh celup? dah.. dah.. masak lemak ikan patin jer cukup! ngengada lah nk spaghetti lah segala~ [alasan utk cover tak reti buat spaghetti]
pastuh kang mkn dgn ulam,nk lagi ngam, aku kasik budu [nyum.. nyum..]
jom awe nad, kita mkn sesama..
hehehe.. sape nk join lagi?

szakif said...

nad...

malam yg kejam,
aku tiada gentar..

motif berpuisi?

woiiiit zaki,
spaghetti berkhasiat letak sayur campor cam jagung,kacang peas,carrot dan juga kobis klu suka(modification katanya)

owh so far aku makan spaghetti kat rumah orang, takde sayur mayur pun.... huhuhu... kuahnye cume ade daging cincang sajor~

juga kalo kebaratan,
cukupla letak salad kat tepi2 dia..hehehe..

ko tolong masakkan utk aku boleh?

anyway,
kaksya mamo amik gamba sama ko..takut kontrobesi ..hahaha

wahhahahahahhh~ kak sya sila jawab!

and direct aku nak cakap sama ko 9tiru style kaksyifa)
aku langsung x pandai wat karipap

:)) seriously aku tgh gelak besar sekarang ni

meow meow: tengah makan sambal ikan bilis..nikmatnyeh (akhirnya,setelah seorang teman mendapat hantaran parcel yg lewat..maka dalamnye ada banyak ikan bilis..maka telah disedekahkan pada bilikku)
la... kat ukren takde jual ikan bilis ke? konfius...

[apa yang aku fikirkan...]
[nikmatnye sambal kat kedai mak aku]

szakif said...

awe...

maka tambahlah sayur mayur kat mskn spaghetti lambang menjaga kesihatan...
maka kau tolong buatkan kuahnye, aku tinggalkan letak sayur mayur je... heheeh
lambang tak reti masak kuah spaghetti

[apa yang aku fikirkan...]
[nak search resepi spaghetti kalo ade]

szakif said...

syifa...

spaghetti...? nih org melayu ke mat salleh celup? dah.. dah.. masak lemak ikan patin jer cukup! ngengada lah nk spaghetti lah segala~ [alasan utk cover tak reti buat spaghetti]
ni direct aku cakap ngan ko (motif meniru ayat ko) SILA BELAJAR BUAT SPAGHETTI!!! muahahhah~ demand habis nih!

pastuh kang mkn dgn ulam,nk lagi ngam, aku kasik budu [nyum.. nyum..]
jom awe nad, kita mkn sesama..
hehehe.. sape nk join lagi?

owh aku bedal je semua makanan as long as its halalan toyyiba.... :D

[apa yang aku fikirkan...]
[is it possible to me to be thin?]

|PrincesSs| said...

muahaha zaki,
kau dengar sini..ada sajer jual sos spagheti dah siap ok..tp klu ko nak wat sendiri..ko wat cam paste serbuk cili tu..pastu ko tambah paste tomatato..pastu ko jgn lupa letak OREGANO..bahan penting dalam membuat spaghetti hehehe..

klu susah jua..ko beli sos spaghetti jenama megi yg da siap kat mana2 pasaraya bedekatan..fajar..giant..the store..kedai pak usop..sedap gak..tp dgn syarat ko tabur oregano gak..bagi bau spaghetti omputih.. hehe

owh spaghetti i like~ kaksyifa direct nad cakap masak spagheti lg senang dari masak kripap..:p

pastu zaki..klu ko nak search resipi ha ko pi kat sini http://www.mesra.net pastu ko klik link resipi..pastu ko search spaghetti ke..obor obor ayam ke..soto ayam ke..plingg..resipinye ada di ujung jari

uikk kaksyifa makan ulam ke..mamo..tp makan budu..nak sebotol please..heheheh..

motif ko tatau lagu mustika zaki..terus hentak musculus rhomboideus kau~

oh panjangnya aku becakap sumer sebab semangkuk spaghetti

|PrincesSs| said...

ni aku nak tanya
nama dia obor obor ayam ke opor opor ayam ek..aku sampai ri ni kempius.. sila kau esplen..

Asya said...

Eden tengah tension!!!!!!! maleh nak jwab apa2 walau m'curi tulang b'tandang ke blog ni.

(Hanya nak pastikan gmbar ku masih ada lagi..hehehehehe..gelak2)

hata05 said...

i'm off to malaysia~~
so~ will not be bloggin for a while tho~~

DaRk AnGeL said...

take care hata.. jln bebaik~*
gonna miss your blog~*

oh zaki~
ni aku direct ckp dgn kau, aku setuju sama nad!! masak spaghetti lagi senang dari msk karipap~!! dan motif kau tak mkn spaghetti with sayur nyer sekali? kuah apa kau mkn tuh? kuah kacang? muahahaha~!! tapi aku tetap demand karipap!! karipap tau karipap!!!! nk karipap kentang.. karipap ayam~!!! nakkkkkkkkk...~~~**

hehehe nad~
maka nk pksa nad mkn sayur ulam yg segar2.. ulam pegaga dan ulam raja are my fave~!! best wooOO.. ok lah nk bagi ulam, dari akk pksa mkn peria? haa.. nk yg mana?
owh.. bestnyer nad pun kaki budu.. jom2 kita mkn ikan kembung bakar cicah budu~* [teringt org sabah dulu yg first time mkn budu terus terpikat dgn budu lntas biskut pun dia cicah budu~ hishhhh...~*]

oh kaksya~
kenapa lah tension ok? masih psl stor yg runtuh tu ker? sabar kaksya sabar yer~

[possible for u to be thin? possible.. possible..]

hazlyn said...

nak gak karipap
nak gak spaghetti
nak gak pizza
nak apa lg ek..apa2 yg korang mkn la
[yup..it's possible for you to be thin]

Asya said...

Amboi berseleranya kau orang..cite pasal spaghetti lagi tu..alah Zaki kau pigi je k pizza hut .Order n tinggal makan.nyum!nyum!

Note:
Meh! dtang P/Klg,K.Sya tunggu:)

Asya said...

Lyn! kau timbul juga d sini!!!!
Jom gi my blog.Nanti K.Sya sediakan fresh oren .Ala Zaki cuma sediakan air kosong je..x best!meh ler ..

szakif said...

nad...

muahaha zaki,
kau dengar sini..ada sajer jual sos spagheti dah siap ok..tp klu ko nak wat sendiri..ko wat cam paste serbuk cili tu..pastu ko tambah paste tomatato..pastu ko jgn lupa letak OREGANO..bahan penting dalam membuat spaghetti hehehe..

owh beruntung aku dapat kenal ngan dak2 pompuan yang pandai emmaak ni.. dapat gak info camne nak buat kuah spaghetti... maklum la... lelaki~ ahaahhh~ mane pandai sangat memasak~ tapi sekai memasak, sedap wo! *lambang memuji diri...

klu susah jua..ko beli sos spaghetti jenama megi yg da siap kat mana2 pasaraya bedekatan..fajar..giant..the store..kedai pak usop..sedap gak..tp dgn syarat ko tabur oregano gak..bagi bau spaghetti omputih.. hehe
wah~ terus rase nak buat pas dapat gaji nanti.. :D

owh spaghetti i like~ kaksyifa direct nad cakap masak spagheti lg senang dari masak kripap..:p
muahahahah~ maka budaya direct mendirect sudah tersebar! nak gune jugak la pasni~ ahaha~

pastu zaki..klu ko nak search resipi ha ko pi kat sini http://www.mesra.net pastu ko klik link resipi..pastu ko search spaghetti ke..obor obor ayam ke..soto ayam ke..plingg..resipinye ada di ujung jari
owh trimas nad~

uikk kaksyifa makan ulam ke..mamo..tp makan budu..nak sebotol please..heheheh..
tak sedap rr budu.. cam bau basi je...

motif ko tatau lagu mustika zaki..terus hentak musculus rhomboideus kau~
tau la...

oh panjangnya aku becakap sumer sebab semangkuk spaghetti
tengok la badan ko tu sikit... muahahahahh~

[apa yang aku fikirkan...]
[nad tgh terangkan oregano kat YM]

szakif said...

nad lagi....

ni aku nak tanya
nama dia obor obor ayam ke opor opor ayam ek..aku sampai ri ni kempius.. sila kau esplen..

aku rase pernah dengar opor2 ayam, bukan obor2 ayam~ makanan jawe tu kan?

[apa yang aku fikirkan...]
[suka makan tempe]

szakif said...

kak sya...

Eden tengah tension!!!!!!! maleh nak jwab apa2 walau m'curi tulang b'tandang ke blog ni.
wahahah~ kak sya curi tulang~

(Hanya nak pastikan gmbar ku masih ada lagi..hehehehehe..gelak2)
owh... tidakkan hilang gambar kak sya di dunia~ motif takkan melayu hilang di dunia

[apa yang aku fikirkan...]
[mane heikal ni?]

szakif said...

hata...

i'm off to malaysia~~
selamat kembali... semoga kepulangan mu disertai dengan barakah dan salamah~

so~ will not be bloggin for a while tho~~
for a while? how long!!!

[apa yang aku fikirkan...]
[jom gi seremban!]

szakif said...

hata...

i'm off to malaysia~~
selamat kembali... semoga kepulangan mu disertai dengan barakah dan salamah~

so~ will not be bloggin for a while tho~~
for a while? how long!!!

[apa yang aku fikirkan...]
[jom gi seremban!]

szakif said...

syifa...

take care hata.. jln bebaik~*
gonna miss your blog~*

miss blog ke orangnye? muahah~ matila speku~

oh zaki~
ni aku direct ckp dgn kau, aku setuju sama nad!! masak spaghetti lagi senang dari msk karipap~!! dan motif kau tak mkn spaghetti with sayur nyer sekali? kuah apa kau mkn tuh? kuah kacang? muahahaha~!! tapi aku tetap demand karipap!! karipap tau karipap!!!! nk karipap kentang.. karipap ayam~!!! nakkkkkkkkk...~~~**

daku suka sayur ok~ kalo nak mrasa karipap aku, moh le datang kanchong~

hehehe nad~
maka nk pksa nad mkn sayur ulam yg segar2.. ulam pegaga dan ulam raja are my fave~!! best wooOO.. ok lah nk bagi ulam, dari akk pksa mkn peria? haa.. nk yg mana?
owh.. bestnyer nad pun kaki budu.. jom2 kita mkn ikan kembung bakar cicah budu~* [teringt org sabah dulu yg first time mkn budu terus terpikat dgn budu lntas biskut pun dia cicah budu~ hishhhh...~*]

nad sila jawab!!

oh kaksya~
kenapa lah tension ok? masih psl stor yg runtuh tu ker? sabar kaksya sabar yer~

sabar kak sya sabar~

[possible for u to be thin? possible.. possible..]
but it takes time and SPIRIT!!!

[apa yang aku fikirkan...]
[beratku... er...]

szakif said...

hazlyn...

nak gak karipap
nak gak spaghetti
nak gak pizza
nak apa lg ek..apa2 yg korang mkn la

mak aih... bair betul hazlyn... sume dia nak makan..

[yup..it's possible for you to be thin]
ameeennn...

[apa yang aku fikirkan...]
[sedapnye pizza]

szakif said...

kak sya...

Amboi berseleranya kau orang..cite pasal spaghetti lagi tu..alah Zaki kau pigi je k pizza hut .Order n tinggal makan.nyum!nyum!
ya betul!!! gaji bulan akan saye luangkan sikit kat pizza.. tengok la... nak merase menu terbaru kat piza hut yang cam kat dalam iklan tu... macam sedap je

Note:
Meh! dtang P/Klg,K.Sya tunggu:)

owh... tak arif nga jalan2 di port klang..

[apa yang aku fikirkan...]
[iklan sume tunjuk yang best2 je]

szakif said...

kak sya...

Amboi berseleranya kau orang..cite pasal spaghetti lagi tu..alah Zaki kau pigi je k pizza hut .Order n tinggal makan.nyum!nyum!
ya betul!!! gaji bulan akan saye luangkan sikit kat pizza.. tengok la... nak merase menu terbaru kat piza hut yang cam kat dalam iklan tu... macam sedap je

Note:
Meh! dtang P/Klg,K.Sya tunggu:)

owh... tak arif nga jalan2 di port klang..

[apa yang aku fikirkan...]
[iklan sume tunjuk yang best2 je]

szakif said...

kak sya lagi...

Lyn! kau timbul juga d sini!!!!
lyn... layan je....

Jom gi my blog.Nanti K.Sya sediakan fresh oren .Ala Zaki cuma sediakan air kosong je..x best!meh ler ..
saye sediakan 100 plus ok kak sya... wahhhahah~

[apa yang aku fikirkan...]
[same2 mengandungi vitamin c katanya]

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...