Thursday, June 29, 2006

Sunway Lagoon Dry Park

PERCUTIAN KE SUNWAY LAGOON THEME PARK
(DRY PARK)
27 JUN 2006
11 PAGI - 6 PETANG (Fiza dan Zubir kenapa lambat?)


Aku sendiri tak tahu dari mana datangnya kekuatan untuk mengemaskini blog ni walaupun
i) jam sudah menunjukkan pukul 3.15 pagi
ii) penat siang tadi belum lagi kebah
iii) mata mengantuk.

Mungkin kerana sebahagian tenaga telah dipulihkan hasil lelapan mata di dalam bas ketika pulang tadi. Bas? Ya! Aku naik bas. Aku naik bas pergi ke Sunway Lagoon kerana
i) malas nak memandu ke sana
ii) tol dan minyak yang mahal
iii) dok dalam bas boleh tidur! =)

Photobucket - Video and Image Hosting
Di dalam bas menuju ke Sunway Pyramid, bersama Safwan.

Photobucket - Video and Image Hosting
Sementara menunggu rakan-rakan lain tiba, aku dan Safwan luangkan masa seketika mengusha orang bermain ski. Bilakah masanya ku pula menjadi tontonan orang? Mahal tak?

Photobucket - Video and Image Hosting
Hanya mampu melihat kawasan Wet Park dari bahagian atas, kerana kami hanya merancang untuk ke Dry Park.

Photobucket - Video and Image Hosting
Sunway Lagoon secara keseluruhannya.

Photobucket - Video and Image Hosting
Di dalam kren bernama Wagon. Benda basic macam ni pun diorang nak jerit-jerit... Aduh, sakit telinga aku. Tapi seronok pula dengar diorang ni jerit bagai nak rak, walhal seram pun tak. Kah kah~ Aku senyum je tengok gelagat diorang ni. Padahal banyak lagi permainan yang memerlukan 'jeritan' diorang. (Baca: Diorang)

Photobucket - Video and Image Hosting
Roller Coaster pertama! Hm~ takde la seram mana pun compared to Roller Coaster kat Times Square dan Genting.

Photobucket - Video and Image Hosting
Aksi yang sempat dirakam. Safwan naik roller coaster cam tu pun dah takut. Walhal rendah dan SANGAT SEKEJAP! Fiza pun sama je.

Photobucket - Video and Image Hosting
Tak pasti ape benda artifak ni, pasal kedatangan kitorang untuk MAIN, bukan untuk menonton artifak yang ntahpape cam ni. :D

Photobucket - Video and Image Hosting
Artifak lagi. Tapi lawa jugak la tengok sekali imbas. Malas nak baca caption yang tertera.

Photobucket - Video and Image Hosting
Lagi-lagi artifak.

Photobucket - Video and Image Hosting
Dinasour yang takde motif nak mengejutkan kami. Takde pun takpe, takde kesan@effect pape pasal tersorok dalam gelap.

Photobucket - Video and Image Hosting
Tak pasti sama ada ini ukiran atau semulajadi begitu (perlu ke ada bunyi burung tatkala aku menaip ni?)

Photobucket - Video and Image Hosting
Burung kayu lagi. Kualiti gambar kurang baik sebab henset Nokia 3250 aku very dependent on cahaya matahari for the best result. *motif mempromoi henset

Photobucket - Video and Image Hosting
Naik cawan pusing-pusing yang bosan. Hm~ layan je la... Dah bayar, kang tak naik, rugi pulak... :)

Photobucket - Video and Image Hosting
Er...

Photobucket - Video and Image Hosting
Di Jambatan Gantung di dalam Taman Tema terpanjang di Asia. *fakta daripada Safwan tidak dapat disahkan kebenarannya.

Photobucket - Video and Image Hosting
Memang panjang! Penat wo!

Photobucket - Video and Image Hosting
Sempat berbaring di atas jambatan lambang penat berjalan. Kantoi nampak perut. Ahahaha~

Photobucket - Video and Image Hosting
Love this picture very much! Thanx Fiza! Kenapa aku nampak hensem sangat? Macam Didy AF4 je... Versi berisi :D

Photobucket - Video and Image Hosting
Sekodeng awek kat belakang tu sambil memperaga style rambut aku yang baru dipotong semalam.

Photobucket - Video and Image Hosting
Lepas turun daripada Jambatan Gantung, kitorang jalan kaki menuju ke tempat asal tadi (because at the other end of the bridge has nothing but Pak Guard garang) through Elephant Walk. Panas wo! Nasib baik aku pakai spek hitam, kurang sikit rasa panas.

Photobucket - Video and Image Hosting
Aktiviti lain, naik TomaHawk. Ala... yang pusing macam jam tu... Kat Times Square lagi panjang radiusnya dan lebih mencabar pasal kaki terjuntai. Yang ni terkurung, terlalu 'selamat'... Kurang rembesan adrenaline.

Photobucket - Video and Image Hosting
Aku paling tak tahan naik mende ni pasal
i)minah foreigner tak cukup kain dok sebelah aku
ii)melihat gelagat budak-budak odah nan batak kat depan aku terjerit-jerit mengalahkan laki mati bini
iii)minah foriegner tu pun jerit gak! :)
Bukan tak tahan jeritan diorang, tapi tak tahan gelak tengok diorang terjerit-jerit sambil tutup mata. Aku rasa naik benda ni paling seronok. Hahaha~ Malangnya tak sempat nak ambil gambar masa sedang duduk sebab
i)penahan keselamatan yang sangat ketat dan kejap menyebabkan aku susah nak bergerak ii)minah foreigner sebelah aku, kang tersentuh plak kang... :)

Photobucket - Video and Image Hosting
Maklum la, kitorang pergi hari Rabu jadi tak ramailah pengunjung. Sampai mainan budak-budak ni pun kitorang bedal! Namanya pun mainan budak-budak, jadi tempat duduk tu sangat kecil dan sempit! Habis nampak gemuk gile aku dalam gambar ni walhal takde la gemuk sangat :)

Photobucket - Video and Image Hosting
Nak pakai belt pun ketat ni! Lambang mainan ni memang untuk kanak-kanak, tapi orang dewasa dibenarkan masuk pasal pekerja yang jaga mende ni bosan menunggu budak-budak datang. Sekali BAPAK budak yang datang! Wahahah~ layan je...

Photobucket - Video and Image Hosting
Aku basah kuyup naik mende ni... Tak sempat ambil shot yang menerangkan kenapa kitorang boleh basah, tapi ia ada kaitan dengan terjunan la... Sangat seronok! Nasib baik Hazlyn dah warn awal-awal bawa baju spare. Terima kasih Hazlyn~

Photobucket - Video and Image Hosting
Safwan masih lagi dengan pose 'peningnya'. Lambang tak terduga akan kebasahan sebegitu rupa! Hahahah~ Zubir rileks je...

Photobucket - Video and Image Hosting
Ya Allah seriously mainan ni sangat seronok tapi memenatkan. Seronot pasal dapat terjun guna pelampung (alang-alang basah!) tapi memenatkan pasal kena daki tangga yang sangat tinggi!

Photobucket - Video and Image Hosting
Lepas basah, kitorang berjemur sekejap.

Photobucket - Video and Image Hosting
Masih lagi berjemur.

Photobucket - Video and Image Hosting
WOI!!! DAH LA!!! AKU DAH KERING NI!!!

Lepas sembahyang Zuhur, kitorang menuju ke Chicken Hartz di Sunway Pyramid. Hanya bayar RM14.60 (selepas diskaun 15%) dan makan apa sahaja di dalam restoren ini dalam masa 2 jam.

Photobucket - Video and Image Hosting
Hidangan kedua ku. Gambar hidangan pertama berisi salad pelbagai jenis tak sempat aku tangkap, lapar punya pasal. Tengok air tu, berape gelas tu? :)

Photobucket - Video and Image Hosting
Hidangan ketiga, aiskrim vanilla yan g sangat sedap dan air kopi O panas. Agak-agak perut dah hampir penuh, kitorang lepak dulu sambil makan aiskrim. Masa pun panjang lagi...

Photobucket - Video and Image Hosting
Hidangan keempat dan terakhirku... Suku jam sebelum mencecah jam 6 petang.

Photobucket - Video and Image Hosting
Kuih-muih yang muak. Diorang buat Fear Factor makan kuih ni ber'topping'kan sos dan aiskrim. Aku jadi mangsa yang rela. Haha~ *diorang tak sanggup tengok aku telan kuih ni, padahal sedap je aku telan. Korang ingat apa yang korang janjikan!!! Ingat!!! Aku nak jugak!!

Photobucket - Video and Image Hosting
Mamat-mamat batak keriangan~

All in all, cuti 3bulan (masih lagi berbaki seminggu setengah) ni dimulakan dengan camping yang sangat seronok, dan ditutup dengan percutian di Sunway Lagoon yang juga seronok. Seawal Sabtu depan diorang yang lain akan terlibat dengan program di UIA, dan aku menyambung sisa-sisa cuti bersama keluarga di rumah dan di kedai.

Awi!!! 5A Genting, 4A Sunway Wi!!! 3A Morib je la... Haha~ *UPSR

76 comments:

DaRk AnGeL said...

aku tak tahu apa jadi sebab masa aku menulis ni kan.. gmbr masih di donlod lagi..
bapak lar byk gmbr dia taruk~!!
so, last but not least~~
FIRST~*

DaRk AnGeL said...

mmg byk lah gmbr kau..
yg tak perlu pun ada... yg kau skodeng org mandi pun ada..
motif gmbr mknn byk2? dah la aku tgh lapar nih..
dan nk tnya direct kat kau, ada satu gmbr yg kau sorg2 naik amenda tah tu... yg warna kuning tu.. kau ke tuh? direct ckp lah.. gemuknyer~~*
muahahaha..
maka cepat update dan meletakkan gmbr2 yg sepatutnyer shj~!
hehehe.. tak larat lah den nk ngomel gmbr satu persatu~

|PrincesSs| said...

matilah nad dengan tekun menunggu gamba loading..heheheh..tp memang kaksyifa first..ketika zaki menukar status nad da on de way ke dapor..maka lantas mengatakan

"matilah cik syifa first lagik!!!!" ahahah.

sumer orang memang pakai baju itam? kecuali dak baju oreng? kenapa dia x pakai baju itam?

szakif said...

syifa...

aku tak tahu apa jadi sebab masa aku menulis ni kan.. gmbr masih di donlod lagi..
bapak lar byk gmbr dia taruk~!!

19+19+10=48 gambar!!!

so, last but not least~~
FIRST~*

owh tahniah!

[apa yang aku fikirkan...]
[nape tetibe segar plak?]

szakif said...

syifa lagi..

mmg byk lah gmbr kau..
lambang malas nak trace mane yang patut dan mane yang tak patut.. meraelah tengok aksi mlampau aku dan rakan2~

yg tak perlu pun ada... yg kau skodeng org mandi pun ada..
wahahaah~ rezeki katanya~

motif gmbr mknn byk2? dah la aku tgh lapar nih..
owh motif menunjukkan aku makan banyak~

dan nk tnya direct kat kau, ada satu gmbr yg kau sorg2 naik amenda tah tu... yg warna kuning tu.. kau ke tuh? direct ckp lah.. gemuknyer~~*
owh itu bukan daku, tapi kembar daku yang kujumpa di sunway~ muahahah~ teknik photografi sajor~ tekejut gambar tu jadi camtu walhal daku takle gemuk camtu sekali.. hohoho.. tp maybe pasal duduk kat kawasan yang terhad camtu kot... tengok la camne bengkoknye kaki aku tu.. sempit!! aku tinggi!

maka cepat update dan meletakkan gmbr2 yg sepatutnyer shj~!
hehehe.. tak larat lah den nk ngomel gmbr satu persatu~

those are all yang aku nak letak... pasni aku buang je mane2 yang tak berkenaan... hehe~ pasni update buang mane2 gambar yang tak lawa ngan letak caption je...

[apa yang aku fikirkan...]
[bila nak kurus~]

szakif said...

nad...

matilah nad dengan tekun menunggu gamba loading..heheheh..tp memang kaksyifa first..ketika zaki menukar status nad da on de way ke dapor..maka lantas mengatakan

"matilah cik syifa first lagik!!!!" ahahah.

oh kau tidak bernaisb baik~

sumer orang memang pakai baju itam? kecuali dak baju oreng? kenapa dia x pakai baju itam?
ekceli tak rancang pun nak pakai baju ape... main taram je... pastu zubir ngan safwan berbaju biru gelap, bukan hitam...

[apa yang aku fikirkan...]
[hitam itu gelap]

|PrincesSs| said...

kata da tido..
hidup lagik kau zaki..

szakif said...

nad...

kata da tido..
hidup lagik kau zaki..

aku pun tak tahu mana hilangnya rase ngantuk tadi, dan mane datangnya kekuatan utk stay up lagi ni..

[apa yang aku fikirkan...]
[masih lagi dalam mood kurang ketawa]

arewhere said...

wah byknye gambar...kalah nih gambar kat lubnan and syriaku kalau cam nih...tapi takper malaysia mmg byk tmpt yg menarik...

wah dah lama plak tak pegi sunway lagoon....nnt blk nak pegi.....bestnyer.....ermmm...yg lain tu saper dlm gambar tuh???..

szakif said...

awe...

wah byknye gambar...kalah nih gambar kat lubnan and syriaku kalau cam nih...tapi takper malaysia mmg byk tmpt yg menarik...
hahahh~ takde maknenye nak kalahkan gamabr korang kat lubnan yg labih banyak lokasi tu.. kitorang gi sunway lagoon je...

wah dah lama plak tak pegi sunway lagoon....nnt blk nak pegi.....bestnyer.....ermmm...yg lain tu saper dlm gambar tuh???..
refer to the last picture, dari kiri, Fiza (batch aku SAMBEST), Zubir (pernah kat SAMBEST jab pastu pindah ke KISAS), yang paling hensem (takkan ko tak kenal), Aziz (SMAKL) dan Safwan (SAMBEST batch atas aku)

[apa yang aku fikirkan...]
[jom awe gi same2 jom!]

|PrincesSs| said...

Fiza tu lelaki rupanyer..
motif sumer dak sekolah agama..
lepas tu..

AWI,semoga dapat 5A Awi..wat betol2..

kamenr said...

owh.. aku hanyelah skali sajor pegi ke sunway lagoon.. pegi melancong bersama famili katanye.. hehehe

Asya said...

OHH..BEST NYA....

(Tp sbenarnya x best..MASIH LAMBANG JELES!!!!!)

DaRk AnGeL said...

hahaha...
aku nk ngomen pnjg tapi kene blk amik adik aku dari sekolah..
ni aku kat lab nih [ntah apa motif lah aku ckp nih]
tapi akn blik umah sambung ngomen kat sana lmbg sini line tak clear.. [sibuk si ucop-tak leh tulis nama sebenar-kat blkg ni tgk2 kau nyer gmbr. mujur dia tak phm melayu masa aku tulis ni]
ok.. chow~! tggu saja gmbr2 kau ditohmah~!! muahahaha..

szakif said...

nad...

Fiza tu lelaki rupanyer..
namenye fiza hanif... sume name adek beradeknye mula dengan fiza..

motif sumer dak sekolah agama..
lepas tu..

no comment.

AWI,semoga dapat 5A Awi..wat betol2..
amin.. peperiksaan pertengahan tahun dapat 3A je... takpe, ada ruang dan masa lagi.

[apa yang aku fikirkan...]
[nyah ko kucing!]

szakif said...

kamen...

owh.. aku hanyelah skali sajor pegi ke sunway lagoon.. pegi melancong bersama famili katanye.. hehehe
owh gitu.. dtaang la lagi.. tak lama lagi akan ade sunway lagoon 2.. sedang dalam pembinaan.. just nice beside the old one. ko asal mane kamen?

[apa yang aku fikirkan...]
[mula la dia bertenggek atas riba aku]

szakif said...

kak sya...

OHH..BEST NYA....
alelele... yo la tu...

(Tp sbenarnya x best..MASIH LAMBANG JELES!!!!!)
motif jeles? motif!!!

[apa yang aku fikirkan...]
[gatalnye kakiku ini]

szakif said...

syifa...

hahaha...
aku nk ngomen pnjg tapi kene blk amik adik aku dari sekolah..
ni aku kat lab nih [ntah apa motif lah aku ckp nih]

silakan... la ikroha...

tapi akn blik umah sambung ngomen kat sana lmbg sini line tak clear.. [sibuk si ucop-tak leh tulis nama sebenar-kat blkg ni tgk2 kau nyer gmbr. mujur dia tak phm melayu masa aku tulis ni]
owh tak faham~ ucop tu bangse ape plak sampai tak paham melayu?

ok.. chow~! tggu saja gmbr2 kau ditohmah~!! muahahaha..
tohmah la selagi ade~

[apa yang aku fikirkan...]
[masih lagi takjub dengan gambar duduk kat jambatan gantung tu]

hazlyn said...

wah..bestnya
rindu nak pegi Sunway Lagoon lg
KakShifa jom pegi jom..

haha..Zaki naik gak game yg basah tu..best best
Niagara Falls namanya kalo tak silap
masa terjun tu la abis air melimpah masuk dlm sampan
[mcm sampan kan benda tu]

tp kan..Zaki tak naik Grand Canyon ke
Grand Canyon ni pun membasahkan pakaian gak tp tak sehebat Niagara Falls
ke Grand Canyon tu takde dah..

ala..rindu gak nak mkn kat Chicken Hartz
bestnya dpt diskaun 15%
masa daku pegi dulu takdak diskaun
maka kena bayar RM15
tp tak heran sbb ada org belanja
daku tukang makan jek..

akhir kata..Sunway Lagoon BEST!!

Asya said...

Yo lah Lyn,
K.Sya nak ikut sekali
Jom kita gi Sunway jom!!!
pas tu kita gi NIlai3, jemput Nadrah ..

(aik! cukup masa ker......)

ejard said...

wooo
akan mngomen lps blk kls nnt

|PrincesSs| said...

p/s: ada pengakuan.. x pernah ke sunway lagoon seumur idup nie.ahahaahhah..

nnt meminta salah sorang dari kakak2 menjadi guide boley?

szakif said...

hazlyn....

wah..bestnya
rindu nak pegi Sunway Lagoon lg
KakShifa jom pegi jom..

tak nak ajak aku sekali ke? :)

haha..Zaki naik gak game yg basah tu..best best
Niagara Falls namanya kalo tak silap
masa terjun tu la abis air melimpah masuk dlm sampan
[mcm sampan kan benda tu]

yezza! best sangat! paling tak tahan pasal ada 2 kali terjunan! yang pertama tu sangat merisaukan sebab kita tak leh agak bila akan jatuh sebab dalam tu gelap nak mampus! tau2 je jatuh! FYI, kitorang naik dua kali! lambang takde orang lain yang nak naik.. hehe~

tp kan..Zaki tak naik Grand Canyon ke
Grand Canyon ni pun membasahkan pakaian gak tp tak sehebat Niagara Falls
ke Grand Canyon tu takde dah..

Ada2.. tapi tak ambil gambar mase naik mende tu pasal teramatlah basah dan nak jage henpon drpd kebasahan juge..

ala..rindu gak nak mkn kat Chicken Hartz
bestnya dpt diskaun 15%
masa daku pegi dulu takdak diskaun
maka kena bayar RM15
tp tak heran sbb ada org belanja
daku tukang makan jek..

sekang dah nak la hargenye~ satu kepala RM16.90. bukan lagi RM15... ape2pun, sesapa yang jenis perut kecik (lagi2 perempuan) baik takyah la makan kat sini pasal membazir duit tu.. sape2 yang jenis perut flexible, dipersilakan~

akhir kata..Sunway Lagoon BEST!!
yups! tapi best lagi genting dan times square~ hehe~

[apa yang aku fikirkan...]
[nak pegi genting plak pasni]

szakif said...

kak sya...

Yo lah Lyn,
K.Sya nak ikut sekali
Jom kita gi Sunway jom!!!
pas tu kita gi NIlai3, jemput Nadrah ..

nak ikut gak pegi nilai 3... nak jugak!

(aik! cukup masa ker......)
ala.. kite tidur je la kat rumah nad tu~ hehe~

[apa yang aku fikirkan...]
[jarang sangat ke N9]

szakif said...

ijad~

wooo
akan mngomen lps blk kls nnt

sila mengomel panjang2 ok~ :D

[apa yang aku fikirkan...]
[betol ke ko ni adik amin?]

szakif said...

nad...

p/s: ada pengakuan.. x pernah ke sunway lagoon seumur idup nie.ahahaahhah..
meh aku ajak ko pi situ~

nnt meminta salah sorang dari kakak2 menjadi guide boley?
motif akak2 je? motif!!!

[apa yang aku fikirkan...]
[:D]

DaRk AnGeL said...

hahaha..
matilah dah tiba aku ngomel pnjg nih... tapi ngomen kat gmbr2 best jer..

~motif gmbr dlm bas? mcm org lain tak pernah naik jer~

~nk ice skating jugak~! jom2, sape nk berguru dgnku.. kukuikuikui.. habis lah semua terjatuh nnt... jom2.

~woOO.. pemndgn yg gayat kalau tgk dari atas menda2 pusing ni.. aku gayat la zaki oi~!

~sunway lagoon secr kesuluruhan tak dpt di donlod kat sini. maka terkeluar dari ngomelan ku.

~wagon? hahaha.. semua mmbr2 kau pakai baju gelap ler.. motif? walhal mesia adalah sebuah negara yg panas~!betol ke kau senyum jer? sudah lar.....

~gmbr city of lost world? pass~*

~roller coaster nmpk mcm ciput jer tuh? pe yg safwan pening lak tuh? baju oren tu mmbr kau gak? hmmm..

~motif taruk gmbr artifak yg takde mksd nih?

~dinasour dan burung pun takde motif.. kau bukannyer pergi lawat petrosains..

~haha.. tea in a cup~! mabuk pening kepayan~

~er..motif taruk gmbr lubang hidung? lubang hidung yg tak dikenali^^

~fakta safwan disahkan.. motif kau tak byk mmbaca? ishh...

~bapak lah pnjg.. malah aku tak pernah naik lmbg gayat~!!!

~takde tempat lain nk baring? malah siler cover2 sket perut tu.. buncit~!!

~motif didi AF4? malah aku tak kenal boley~ dan siler jgn halang laluan org nk berjln~!

~ok..gmbr ni dah ok sahingga lah aku ternmpk kepala org tu separuh dgn rmbut tuncitnyer.. spoil betol lar~

~Gmbr ini terlalu gajah~! siler buang lmbg tak layak masuk lagi dah minggu depan~! [feeling cik sheefa]

~kilat gigi kau dgn kekuningan sejati. motif excited sgt? nih nk naik roller coaster ek?

to be continue...

DaRk AnGeL said...

~naik kapal ala2 pirate ni mmg best.. tapi motif kau nk menggatal dlm diam? owwh~ tu psl ni menda yg plg syok kau naik.. terkedu dgn org sblh smpi tak teramik gmbr.. motif??? siler lah lain kali tukar tmpt duduk kalau tak tahan.. melepas la kami nk tgk menda plg best yg kau naik nih..

~haaa... ni lar gmbr kau yg buat aku terbahak tak kesian~!! naik menda alah kuning ni yg hnya utk knk2 sjaor~ motif terserlah kebuncitan kau serta pinggang yg lebar? hahahaha.. siler sedar diri la okiessss... [tohmahan tnpa belas kasihan~]

~nk buat2 adjust tempat duduk pulak...! 2 tmpt duduk knk2 tu menyamai satu tmpt duduk utk kau~ siler sedar!!

~basah smbil peace? pass~*

~nape mmbr2 kau semua asik pening2 sajor?

~biler main tak pening pulak...

~gmbr berkeringan dan berjemuran.. bagus lah korg semua bwk baju spare.. [kerutan dahi zaki kesan penuaan yg sejati]

~byknyer mknn. brp byk gelas air? dan actually, aku tak cam apa hidangan kedua kau nih... ayam ke ikan tu?

~nak aiskrim~~~~~~~!!!!!!!!!! [ada stroberi nyer perisa tak?]

~hidangn keempat~?!?!? patut lar~

~tak cukup dgn tu, dia minum ptg sekali dgn kuih muih... curry puff ada? [dlm bhs melayu nyer-karipap lar~!]

~akhir sekali.. semua tertawa riang....

aaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrr.......... nak pergi sunway lagoon jugak~!!!!!!!!!! nak pergi.. nk pergi.. nk pergi...!!!!! [smbil hentak2 kaki]

|PrincesSs| said...

motif kaksyifa suka stroberi jugak..pink jugak..cuba mencuri identiti nad niehhh..terus nak report pada polis..

zaki,ajak kakak2 sajer..sebab segan ajak kau nnt kau takmau..malulah aku :p

hazlyn said...

haha Zaki..
tempat gelap masa naik Niagara Falls tu la yg paling menakutkan
punya la curam ms benda tu naik
kitorang siap mengucap lg..

masa naik Grand Canyon tu la kamera kawan ku basah
sib baik tak rosak

chet..Chicken Hartz dah naik harga
tp mmg betul la..kalo nak mkn kat sana perut kena betul2 kosong
kalo tak mmg bazir je la tak dpt merasa sume makanan & minuman

ala..entry ni mengimbau kenanganku ketika bercuti dgn member2 skolah & uni beberapa thn dulu
yup..genting & times square lg best

jom jom sume..
kita wat rombongan Cik Nad ke Sunway Lagoon

YasMin said...

sgt kelakar bende basic pun nk jerit2 ok.. tp lagi tk kuasa is bila perasan jadi diddy..ahahaha~

szakif said...

syifa... (menohmah tak hingat... tapi daku menjawab dengan penuh hemah jua~)

hahaha..
matilah dah tiba aku ngomel pnjg nih... tapi ngomen kat gmbr2 best jer..

ye la tu... padahal sume gambar dia komen~

~motif gmbr dlm bas? mcm org lain tak pernah naik jer~
motif memberi kenangan bley~
lambang daku dah lame tak naik bas dari PJ hilton ke sunway... dulu mase kat matrik, selalu gak la buat camni~ sekang dah pindah gombak, sangat jarang pi ke sunway pyramid~ nanti pindah kuantan, lagi la!

~nk ice skating jugak~! jom2, sape nk berguru dgnku.. kukuikuikui.. habis lah semua terjatuh nnt... jom2.
kang guru yang paling banyak kali jatuh~ muahahhahh~

~woOO.. pemndgn yg gayat kalau tgk dari atas menda2 pusing ni.. aku gayat la zaki oi~!
haha~ tapi aku tak pasti ape motif entrance ke sunway lagoon setinggi dan seceruk itu~ maybe pasal suruh visitor mencuci mate kot? huhu~

~sunway lagoon secr kesuluruhan tak dpt di donlod kat sini. maka terkeluar dari ngomelan ku.
sila refresh ok~ tapi tak mengomel pun takpe, tak menarik sangat pun~

~wagon? hahaha.. semua mmbr2 kau pakai baju gelap ler.. motif? walhal mesia adalah sebuah negara yg panas~!betol ke kau senyum jer? sudah lar.....
alo2... aku senyum sambil ketawa dekah2 bley~ daku tak jerit cam diorang yang gila tu~ matila kalo diorang bace mende ni~

~gmbr city of lost world? pass~*
*macam ape je pass segala ni~

~roller coaster nmpk mcm ciput jer tuh? pe yg safwan pening lak tuh? baju oren tu mmbr kau gak? hmmm..
baju oren adalah member aku gak~, aziz namanya~ roller coaster tu MEMANG CIPUT! KECIK! dan railnye sangatlah pendek. aku tak puas! tapi sebagai muqaddimah utk permainan haritu, kira ok la~ takde la badan terkejut sangat kang~

~motif taruk gmbr artifak yg takde mksd nih?
motif nak menghabiskan mase ko membace mende tak penting bley~ muahahah~

~dinasour dan burung pun takde motif.. kau bukannyer pergi lawat petrosains..
yups~ mmg takde motif~ saje je aku nak menohmah sunway lagoon~

~haha.. tea in a cup~! mabuk pening kepayan~
tak pun~

~er..motif taruk gmbr lubang hidung? lubang hidung yg tak dikenali^^
wahahah~ namu tetap menjadi pujaan hatiku~ lantak la ape orang nak kate...

~fakta safwan disahkan.. motif kau tak byk mmbaca? ishh...
motif aku tak jumpe sebarang maklumat ttg tu~

~bapak lah pnjg.. malah aku tak pernah naik lmbg gayat~!!!
ala... tak adventurous la ko~ jambatan tu kukuh~ insya 4jjl.. takde ape nak digayatkan~

~takde tempat lain nk baring? malah siler cover2 sket perut tu.. buncit~!!
alo2... perut aku tak buncit ok~ sila sedar, maksud perut buncit adalah perut yang jauh ke depan (PJK)... orang gemuk atau kurus boleh saje mengalaminye~ tapi dalam kes aku, aku tak tak buncit.. im just plump.. perut tak buncit as you said... aku ade member yang perut buncit, tapi kurus, camne tu?

~motif didi AF4? malah aku tak kenal boley~ dan siler jgn halang laluan org nk berjln~!
ala... mase tu tak ramai orang la.. hari Rabu katekan.. maka aku ambil kesempatan untuk buat pose2 yang extraordinary~ hehe~

~ok..gmbr ni dah ok sahingga lah aku ternmpk kepala org tu separuh dgn rmbut tuncitnyer.. spoil betol lar~
tuncit apakah??

~Gmbr ini terlalu gajah~! siler buang lmbg tak layak masuk lagi dah minggu depan~! [feeling cik sheefa]
sape cik sheefa ok~ adakah dikau?

~kilat gigi kau dgn kekuningan sejati. motif excited sgt? nih nk naik roller coaster ek?
owh, takde la kuning sangat, tapi mmg tak putih... huhu~ ni direct aku cakap dengan ko, tiap pagi aku gosok gigi ok~ tapi motif gigi takmo putih2 gak? tapi takpe, as long as gigi aku sihat dan nafas menyegarkan~ *feeling iklan colgate~

[apa yang aku fikirkan...]
[manusia itu tidak sempurna]

szakif said...

syifa lagi...

~naik kapal ala2 pirate ni mmg best.. tapi motif kau nk menggatal dlm diam? owwh~ tu psl ni menda yg plg syok kau naik.. terkedu dgn org sblh smpi tak teramik gmbr.. motif??? siler lah lain kali tukar tmpt duduk kalau tak tahan.. melepas la kami nk tgk menda plg best yg kau naik nih..
ahahhah~ tempat lain dah penuh~ TITIK.

~haaa... ni lar gmbr kau yg buat aku terbahak tak kesian~!! naik menda alah kuning ni yg hnya utk knk2 sjaor~ motif terserlah kebuncitan kau serta pinggang yg lebar? hahahaha.. siler sedar diri la okiessss... [tohmahan tnpa belas kasihan~]
waa~ bile nak kurus~ tengok la sem depan~ aku bantai tenis tak hingat! hehe~

~nk buat2 adjust tempat duduk pulak...! 2 tmpt duduk knk2 tu menyamai satu tmpt duduk utk kau~ siler sedar!!
ya betol! bayangkan ko duudk sebelah, dah sah2 ko akan tersepit kat situ~> muahahaha~

~basah smbil peace? pass~*
sangat klise kan? huhu~

~nape mmbr2 kau semua asik pening2 sajor?
owh itu mg pose istimewa dia bley~

~biler main tak pening pulak...
no comment~

~gmbr berkeringan dan berjemuran.. bagus lah korg semua bwk baju spare.. [kerutan dahi zaki kesan penuaan yg sejati]
yang penting hensem~ muahahahah~ *yan pada diri sendiri yang sangat menebal~ lantak la orang nak kate ape~

~byknyer mknn. brp byk gelas air? dan actually, aku tak cam apa hidangan kedua kau nih... ayam ke ikan tu?
owh itu adalah ayam~ aku minum bape gelas pun aku tak kira... main bedal je~

~nak aiskrim~~~~~~~!!!!!!!!!! [ada stroberi nyer perisa tak?]
perisa takde, tapi topping stroberi mmg ade~ ade 3 pilihan topping.. sangat sedap eskrem vanilla chic harts~

~hidangn keempat~?!?!? patut lar~
muahhahah~ lambang nak membaloikan duit RM14.60 aku... bedal selagi ade ruang di perut~

~tak cukup dgn tu, dia minum ptg sekali dgn kuih muih... curry puff ada? [dlm bhs melayu nyer-karipap lar~!]
owh karipap tiada~ makanan kampungan mmg tiada~

~akhir sekali.. semua tertawa riang....
kerana kami sangat gembira hari itu! hooray!

aaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrr.......... nak pergi sunway lagoon jugak~!!!!!!!!!! nak pergi.. nk pergi.. nk pergi...!!!!! [smbil hentak2 kaki]
jom2... meh aku bawak~

[aoa yang aku fikirkan...]
[syifa menohmah tak hingat!]

szakif said...

nad...

motif kaksyifa suka stroberi jugak..pink jugak..cuba mencuri identiti nad niehhh..terus nak report pada polis..
wah! sampai begitu sekali sengketa kamu berdua~ aku senyum je tengok pompuan tarik2 rambut~ matila...

zaki,ajak kakak2 sajer..sebab segan ajak kau nnt kau takmau..malulah aku :p
kalo dengan ko, aku tak menolak~ hehe~ siap belanje lagi lambang ko dah banyak ajar mende tenet ni~ huhu~

[apa yang aku fikirkan...]
[cuti tinggal seminggu lebey je]

kamenr said...

aku asal kuching.. eheh~

szakif said...

hazlyn...

haha Zaki..
tempat gelap masa naik Niagara Falls tu la yg paling menakutkan
punya la curam ms benda tu naik
kitorang siap mengucap lg..

wahaah~ macam safwan plak ngucap2 ni~

masa naik Grand Canyon tu la kamera kawan ku basah
sib baik tak rosak

begitulah juga halnye dengan diriku~ nak selamatkan henpon drpd basah, maka tiada gambar mase naik grand canyon~

chet..Chicken Hartz dah naik harga
tp mmg betul la..kalo nak mkn kat sana perut kena betul2 kosong
kalo tak mmg bazir je la tak dpt merasa sume makanan & minuman

yezza~

ala..entry ni mengimbau kenanganku ketika bercuti dgn member2 skolah & uni beberapa thn dulu
yup..genting & times square lg best

sekolah ngan U kat mane hazlyn?

jom jom sume..
kita wat rombongan Cik Nad ke Sunway Lagoon

nad, dahde orang ajak tu, aku nak itut gak~

[apa yang aku fikirkan...]
[hooray!]

|PrincesSs| said...

apa yg aku fikirkan:
suka orang kuching.. hahahahah

matila sapa perasan diddy tu..x laratnyerrrr...

worm said...

szakif, baca afiq punya..die pun ada pegi sunway pyramid gak..ada jumpa??

DaRk AnGeL said...

aaaaaarrrrrrrrrrrrrggghhhh.........

jeritan di atas sbb 2 perkara :
1: motif semua nk pergi ajak exclude diri ku~!!!??? motif semua? motif???
2: motif nad pink dan stroberi??????????? takde2.... tapi kita tak tarik2 rambut lah ok.. akk mengalah sajor~ lmbg kaklong sejati..


kahkahkaakahkahkahkahkah...

gelakan di atas juga adalah disbbkn oleh 2 perkara berikut:
1: zaki feeling didi AF4 tak hengat punye lah~! tergolek dong aku gelak kat sini~!
2: mmg best tohmah kau boley? sile jgn lagak sopan dgn aku~!

DaRk AnGeL said...

zaki.. aku dpt 4A masa UPSR dulu.. laku tak lagi kalau aku pakai sijil ni nk pi sana? muehehehehe...

DaRk AnGeL said...

p/s- cik sheefa-->sile rujuk ngomenan aku kat blog nad pasal AFUNDI 6 kot~
hehehehe...
mamo lah duduk sebelah kau... jgn kan duduk, kaki aku nk masuk dok sebelah kau pun dah tersepit~! kekekeke...
tennis? jom kita game~! hehehe..

hazlyn said...

sekolah ngan U kat mane hazlyn?
- SRK Convent Muar
- SMK Convent Muar
- Kolej Matrikulasi N9
- Universiti Malaya
maklumat terperinci gitu
sgt lega..t/jawab daku kat tmpt2 diatas sudah selesai

mana boleh exclude kakshifa
kakshifa wajib pegi la
lambang kaklong sejati katanya

szakif said...

nad...

apa yg aku fikirkan:
suka orang kuching.. hahahahah

nanti susahla ko nak balik kuching-seremban nad~ muahhahha~ macam nak kawen je ko nga dak kuching tu~ kamen sila jawab!

matila sapa perasan diddy tu..x laratnyerrrr...
ntah.. tak laratnye aku nak ketawa~

[apa yang aku fikirkan...]
[diddy tinggi 183cm!]

szakif said...

kid...

szakif, baca afiq punya..die pun ada pegi sunway pyramid gak..ada jumpa??
owh dah bace, but he didnt really stress in that visit! dah bace dah~ mase pi pyramid aritu, tak jumpe sape2 yang kenal pun~

[apa yang aku fikirkan...]
[mesti tegur org yang dikenali kalo kuar jenjalan]

szakif said...

syifa...

aaaaaarrrrrrrrrrrrrggghhhh.........

jeritan di atas sbb 2 perkara :
1: motif semua nk pergi ajak exclude diri ku~!!!??? motif semua? motif???

pasal ko boleh pergi sendiri katanya~ muahaah~

2: motif nad pink dan stroberi??????????? takde2.... tapi kita tak tarik2 rambut lah ok.. akk mengalah sajor~ lmbg kaklong sejati..
sangatlah contra ayat pertama dan ayat akhir omelan ini... macma keling~ miaahahah~ (cam minci)

kahkahkaakahkahkahkahkah...

gelakan di atas juga adalah disbbkn oleh 2 perkara berikut:
1: zaki feeling didi AF4 tak hengat punye lah~! tergolek dong aku gelak kat sini~!

aku pun tak habis lagi gelak2 ni~ sangat tak tahan~ camne aku boleh terfikir sampai ke stu sekali... what ever it is, who cares? miahahahah~

2: mmg best tohmah kau boley? sile jgn lagak sopan dgn aku~!
er.. mak mmg sopan la pompuan! matila NOQS~

[apa yang aku fikirkan...]
[best pulak lagu blue ni]

szakif said...

syifa lagi...

zaki.. aku dpt 4A masa UPSR dulu.. laku tak lagi kalau aku pakai sijil ni nk pi sana? muehehehehe...
alo2... ko awi ke?

[apa yang aku fikirkan...]
[u bring up the best in me like no one else could do]

szakif said...

syifa...

p/s- cik sheefa-->sile rujuk ngomenan aku kat blog nad pasal AFUNDI 6 kot~
hehehehe...

aku lemah tang bukak blog nad bila loading song player tu... habis jadik slow computer aku.. that's y dalam blog aku dah takde lagu lagi dah~ nanti la bebila aku ade hati nak masuk blog nad~ matila nad marah~

mamo lah duduk sebelah kau... jgn kan duduk, kaki aku nk masuk dok sebelah kau pun dah tersepit~! kekekeke...
tennis? jom kita game~! hehehe..

jom tennis! walhal tak mahir pun main~

[apa yang aku fikirkan...]
[emas suasa tinggi nilainya~]

szakif said...

hazlyn...

sekolah ngan U kat mane hazlyn?
- SRK Convent Muar
- SMK Convent Muar
- Kolej Matrikulasi N9
- Universiti Malaya
maklumat terperinci gitu
sgt lega..t/jawab daku kat tmpt2 diatas sudah selesai

wah! sangat teruja orang muar! si dia yang dulu juga adalah orang Muar! hehe~

mana boleh exclude kakshifa
kakshifa wajib pegi la
lambang kaklong sejati katanya

wahaah~ nanti kita suruh dia drive ok~ huhu~

[apa yang aku fikirkan..]
cinta Ilahi tulus suci dan abadi]

DaRk AnGeL said...

hahaha.. aku tak phm ayat nih...

2: mmg best tohmah kau boley? sile jgn lagak sopan dgn aku~!
er.. mak mmg sopan la pompuan! matila NOQS~

jelaskan bentuk tohmahan kau ini..

DaRk AnGeL said...

kau masuk blog nad tak yah loading song, terus je ke ngomenan dia mcm aku buat~!
hehehe...
nk suruh aku drive tapi aku takde kereta sendiri lagi boley~ tapi willing to drive lmbg driving is my passion~!!

aku takde abg, maka aku nk feeling awi~! tak kira.. bwk kan jugak pergi sunway lagoon~! [hampeh la dulu max 4A jer.. melepas lah nk ke genting~! hehehe...]

hahaha.. walupun zaki tak tanya tapi nk taruk jugak~!

sekolah ngan U kat mana shifa? [kekekeke.. matilah feeling zaki bertnya]
~School of Prince Albert Road,UK
~SRK Bandar Baru Bangi
~Sek. Men. Sains Teluk Intan [SEMESTI]
~Uni. Teknologi M'sia [UTM, Skudai]
~Uni. Putra M'sia [UPM, Serdang]
maklumat terperinci gitu.. [kekeke.. matilah feeling hazlyn puas hati..]

kahkahkahkah... [mati lah feeling nk buat lawak tak jadi..]
*mode kepala sengal sket di makmal~*

szakif said...

syifa...

jelaskan bentuk tohmahan kau ini..
owh... feeling sopan katanya~

[apa yang aku fikirkan...]
[awat fiebie tutup blog?]

szakif said...

syifa...

kau masuk blog nad tak yah loading song, terus je ke ngomenan dia mcm aku buat~!
hehehe...

hm~ kekadang tgh komen then suddenly komputer slow.. tak lain tak bukan, tgh load software lagu la tu.... hm~

nk suruh aku drive tapi aku takde kereta sendiri lagi boley~ tapi willing to drive lmbg driving is my passion~!!
so do i~

aku takde abg, maka aku nk feeling awi~! tak kira.. bwk kan jugak pergi sunway lagoon~! [hampeh la dulu max 4A jer.. melepas lah nk ke genting~! hehehe...]
owh sila sedar diri awak tu dah tua~ muahahah~

hahaha.. walupun zaki tak tanya tapi nk taruk jugak~!
no comment~ ko mmg camni~ lagi2 time tgh sengal~

sekolah ngan U kat mana shifa? [kekekeke.. matilah feeling zaki bertnya]
~School of Prince Albert Road,UK
~SRK Bandar Baru Bangi
~Sek. Men. Sains Teluk Intan [SEMESTI]
~Uni. Teknologi M'sia [UTM, Skudai]
~Uni. Putra M'sia [UPM, Serdang]
maklumat terperinci gitu.. [kekeke.. matilah feeling hazlyn puas hati..]

motif menunjuk pernah belajar di obesi adakah? huhu~ aku rase mase tu parets ko study lagi kat situ kan?

kahkahkahkah... [mati lah feeling nk buat lawak tak jadi..]
*mode kepala sengal sket di makmal~*

tiap mase pun ko sengal~ *menohmah tanpa belas kasihan katanya~ wakakak~

[apa yang aku fikirkan...]
[berseronok bersama]

DaRk AnGeL said...

motif zaki motif????
ha.. padam lah balik ngomenan aku yg menunjuk tuh... :p

dan aku tak tua lah ok... ;p

dah.. pergi semayang jumaat lar~!

hazlyn said...

owh..sgt teruja jua si dia zaki yg dulu merupakan org muar
si dia tu duk area mana ek
ntah2 kenal..haha

sian kakshifa..
feeling wat lawak tak jadik di kala kesengalan melanda dirinya

DaRk AnGeL said...

hahaha..
dah tak sengal dah... ;p

ish lyn... [terus tarik tgn lyn smbl bisik kat telinga dia]
jgn tnya2 lagi dah.. tu kisah silam dia yg sdg cuba dlupakan.. ssyyhhh.. jgn tanya2 lagi dah,kang sesia kene jer marah<--mode bisik

DaRk AnGeL said...

aik? mana pergi taggie kau? [tepat jam 6.25 ptg bertarikh 30june2006]

szakif said...

syifa...

motif zaki motif????
ha.. padam lah balik ngomenan aku yg menunjuk tuh... :p

ohohoho... biar sajor~ aiman tak kesah~

dan aku tak tua lah ok... ;p
alo2... yang penting ko lahir lebih awal drpd aku.. heheh~

dah.. pergi semayang jumaat lar~!
settle!

[apa yang aku fikirkan...]
[sape plak yang datang tu...]

szakif said...

hazlyn...

owh..sgt teruja jua si dia zaki yg dulu merupakan org muar
si dia tu duk area mana ek
ntah2 kenal..haha

ohohoho.. thats all i can tell... more than that, takyah la.. tak penting pun~ takkan nak jejak kasihan utk kesekian kalinye~ entah2 jiran sebelah ko je hazly oi~ haha~

sian kakshifa..
feeling wat lawak tak jadik di kala kesengalan melanda dirinya

dia mmg camtu~ lagi2 time sekang ni, ade pakwe pun cam takde pakwe... uhuhu~ speku bley~

[apa yang aku fikirkan...]
[tak pernah ke johor]

szakif said...

syifa...

hahaha..
dah tak sengal dah... ;p

ape yang berlaku kat makmal yag membuatkan ko sengal tu? citer sket~

ish lyn... [terus tarik tgn lyn smbl bisik kat telinga dia]
jgn tnya2 lagi dah.. tu kisah silam dia yg sdg cuba dlupakan.. ssyyhhh.. jgn tanya2 lagi dah,kang sesia kene jer marah<--mode bisik

hehehehe~ takd ok la sensitip sangat pasal tu~ what ever it is, kitorang still kawan~ dok satu kuliyah kat UIA nun~ nasib tak satu course~

[apa yang aku fikirkan...]
[bila april...]

szakif said...

syifa...

aik? mana pergi taggie kau? [tepat jam 6.25 ptg bertarikh 30june2006]
ade je... dua2 ade~ cube ko refesh...

[apa yang aku fikirkan...]
[nak biarkan ade 2 taggy la kalo oggix kembali ok~]

hazlyn said...

owh..definitely bkn jiran sebelah rumahku

ejard said...

mangaiii...
bapak byk komen...
btol la ok adik amin...pe lg yg memusykilkn ko ok?

ni pegi sunway tuk brsuka ria mmenuhi sisa2 cuti yg berbaki ke ok?
hahahaha..
slmat kmbali ke skola....

szakif said...

hazlyn...

owh..definitely bkn jiran sebelah rumahku
owh takde jiran ke hazlyn? muahahha~ mane tau bukan jiran awak?

[apa yang aku fikirkan...]
[mane perginye firefoxku!?]

szakif said...

ijad...

mangaiii...
bapak byk komen...
btol la ok adik amin...pe lg yg memusykilkn ko ok?

muahahah~ entahla.. that feeling keeps making me questioning~ huhu~
dah rrr... aku dah set dalam otak ko ni adeq muhaimin and that's it... huhu~

ni pegi sunway tuk brsuka ria mmenuhi sisa2 cuti yg berbaki ke ok?
hahahaha..

yo la tu... lebey kurang la~

slmat kmbali ke skola....
owh trimas~ tak sabar rasenye nak kembali dok dalam kelas~

[apa yang aku fikirkan...]
[hm.... supper supper... canai jom!]

|PrincesSs| said...

owh tampa kau zaki..
sila ko sedar kalo dia jadi slow ko nyer komputer takde plug in..motif ko x bertanya pada aku..hahaha..

ermm ala sayangnye nak off2kan lagu..pasal aku suka share2 lagu2 kegemaran aku pada sesuatu waktu dgn setiap pengunjung..

tp zaki,
la ikroha fil ko pegi ke tak blog aku :D

anyway nak listkan sekolah gak

1-Taski ABIM Al Hafiz
2-Sekolah Rendah Islam ABIM (cam deqjad)
3-SMKA SHAMS (skolah plg BEST kat dunia walopun xde BEST kat belakang)
4-Kolej Matrikulasi Chermai
5-UPM (sehari jer)
6-CSMU

heheheheh...
sila lihat background pendidikan skolah agama sajer sejak kecil..tp kini tetap menjadi rocker sejati..

terus sep deqjad suruh berambut panjang~

DaRk AnGeL said...

kahkahkah.. nad rox~!!! cayalah nad~!! kekekeke.. ni yg nk terus ajak nad gi clubbing kat johor nun yg khas utk wanita bertudung tuh.. [errr.. tah ada lagi ke idak tuh~]
hahahaha

selamat kembali ke sekolah~*

zaki, siler bersedia dgn kejutan~!
*wink*

Mohammad Ihab Ismail said...

Salam...

Adedeh!!
Rindunya kat Sunway Lagoon!!

|PrincesSs| said...

zaki..
kau nnt nak blanja gi sunway kah
[sambil bisik2 ngan kaksyifa tanda tengah set date]

toriq said...

hoi....

nak tgk gambar minah foreigner tuh!!!!!!!!!!!!!

szakif said...

syifa....

kahkahkah.. nad rox~!!! cayalah nad~!! kekekeke.. ni yg nk terus ajak nad gi clubbing kat johor nun yg khas utk wanita bertudung tuh.. [errr.. tah ada lagi ke idak tuh~]
hahahaha

nak itut! wakakak~

selamat kembali ke sekolah~*
sape yang kembali ke sekolah ok~ akukah?

zaki, siler bersedia dgn kejutan~!
*wink*

kejutan apakah ok~

[apa yang aku fikirkan...]
[bapak bosan AF tadi~]

szakif said...

ihab..

Salam...
salam~

Adedeh!!
Rindunya kat Sunway Lagoon!!

kat sane tak de taman tema ke?

[apa yang aku fikirkan...]
[nak mencuba yang lebih mencabar]

szakif said...

nad...

zaki..
kau nnt nak blanja gi sunway kah
[sambil bisik2 ngan kaksyifa tanda tengah set date]

aku nak ko naik semua mesin2 tu ok kalo aku belanje~ matila nad menuntut jugak nanti~

[apa yang aku fikirkan...]
[rendah diri ok~]

szakif said...

toriq...

hoi....
woi!!!

nak tgk gambar minah foreigner tuh!!!!!!!!!!!!!
wakakak~ tak empat ambil ok~

[apa yang aku fikirkan...]
[gile rox toriq~]

khairil said...

askum still remember me ? I am an ex-student of SAMUSKD or your senior.U are my junior.Remember sweet memories at SAMUSKD banting ? Now I,m in IT field .I,m Alif.You are different now.I looked at your blog site ,very nice and attrackted.I hope u do not forgot our sweet memories in SAMUSKD.thak you ,I hope will see you one day especially for SAMUSKD jubilee celebration day.OK bye

szakif said...

salam khairil.. anyway how do you find this blog? how can i know much closer? friendster maybe?

Anonymous said...

mengapa tidak:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...