Tuesday, June 06, 2006

Poskad dari Ihab



Entry ni dibuat khas untuk seorang yang bernama IHAB! Beriban-riban terima kasih atas poskad yang kau hantar. Owh sangat terharu...

Photobucket - Video and Image Hosting
Entah kenapa ringan pulak tangan aku nak buka mailbox ni padahal biasanya adik aku yang rajin buka. Masih dalam kereta, kaki malas nak melangkah keluar. Lagipun tangan sampai... hahaha~

Photobucket - Video and Image Hosting
Lakonan semula selepas teruja! Hehehehe~ Gambar belakang tak menerangkan siapa pengirim dan penerima. Belum excited lagi masa ni...

Photobucket - Video and Image Hosting
Sekali tengok muka belakang, wah!!! Kad dari Ihab! Siap ada gambar dia pose ngan Kak Ani! Waseh waseh.... (macam Amirul, tak paham maksud waseh tapi guna gak)

Photobucket - Video and Image Hosting
Membaca isi poskad sambil memandu...

Yang ditulis dalam poskad:

Assalamualaikum Dearest Zaki... I have lost count on the period of time you have been waiting for before receiving a postcard from me --> how long you have to wait before I can finally send one to you!!... Haha... I can only say that I'M SORRY DUDE! I hope this ENORMOUS postcard will to the trick to ensure that you'll accept my APPOLOGY =^_^= Cheers, for your continous 'virtual' support & friendship 'over-the-net'... It has been a pleasure and a great honour to have know you! WITH LOVE FROM LONDON *tandatangan cam bapak aku* -MOHD IHAB ISMAIL-

OWH IHAB.... TRIMAS TRIMAS TRIMAS!!!


28 comments:

Anonymous said...

Wow..so sweet.dari London lagi.of cos hati rasa girang.Ihab ambik Medic mcm u all gak ke??

sya.

|PrincesSs| said...

wahhhhh..
Ihab dah antar..ekekekek..nice nice..

waseh x tido malam aa zaki~~

|PrincesSs| said...

a'ah kaksya..dia amek medic kat London

szakif said...

kak sya...

Wow..so sweet.dari London lagi.of cos hati rasa girang.Ihab ambik Medic mcm u all gak ke??
sangat teruja kak sya terus lawat blog saya walopun sebenarnya baru je kurang 2 minit post. ye... ihab pelajar medik, kat london.

[apa yang aku fikirkan...]
[aku bukan pelajar medik]

szakif said...

nad...

wahhhhh..
Ihab dah antar..ekekekek..nice nice..

hahahaha~ sila la merasa jeles ok~

waseh x tido malam aa zaki~~
owh... bahse ape tu?

[apa yang aku fikirkan...]
[ihab unik ngan ya kasih ya salam dia]

Anonymous said...

bagusler Zaki tambah story baru.at least buka yr blog je..dah tumpu kat situ & bukannya seprtimana pagi tadi..hua!hua!...x sanggup eden..LAYAN...

k.sya.

YasMin said...

aku ingatkan birthday kau.. YM status very misleading..hahahha~

|PrincesSs| said...

dia cakap sapa besday bulan 6 je kakmin~tak ker? ngehehehe

szakif said...

kak sya...

bagusler Zaki tambah story baru.at least buka yr blog je..dah tumpu kat situ & bukannya seprtimana pagi tadi..hua!hua!...x sanggup eden..LAYAN...
kak sya sila tabah...
sila berterima kasih kepada ihab jua sebab kad dia sampai just nice hariyang sama saya post pasal gambar2 yang mnakutkan itu... kalau la kad ihab tak sampai2, saya tak fikir akan buat sebarang post lagi.... wahahhah~ merase la korang tengok gambar mayat tu sampai bila2ntah.... muahahhaaa~ lagi2 nad

[apa yang aku fikirkan...]
[my mindset is beyond that scary pictures allowing me not to be haunted by them]

szakif said...

kak yasmin dan nad...

aku ingatkan birthday kau.. YM status very misleading..hahahha~
sila memahamkan ok~ takde kate pun besdey aku bulan 6 ok~ maka jua amat jelas dalam profile aku bulan 10 jua besdey aku~ muahhahah~

dia cakap sapa besday bulan 6 je kakmin~tak ker? ngehehehe
nad... gimme five!!! *dengan tangan lapik ngan kain ko...
muahhaha~
maka jua aku nak wish dengan rasminya kat sini, kepada NAD SELAMAT HARI LAHIR YANG KE 21 mengikut kalendar islam katanya.. jadikanlah hadiah suara aku nyanyi lagu hepi besdey versi gongxifacai tu sebagai hadiah paling manis buatmu~ romantik ok~ muahahah~

[apa yang aku fikirkan...]
[bila nak berteman ye aku ni?]

DaRk AnGeL said...

oh.. sweetnyehhh dpt kad dari seberang! mo kad jua~ tapi sapa nk bagi? aku nak mintak kat suraya lah! kahkahkahkah.. pasti kad dia hantar tuh syahdu~~ kekekekeke..
[walhal tak kenal pun!]

cara kau dpt kad ni mcm kau tak pernah jumpa ihab jer~ tak pernah jumpa eh?

nnt lar daku greeting nad~~

szakif said...

dark angel...

oh.. sweetnyehhh dpt kad dari seberang! mo kad jua~ tapi sapa nk bagi? aku nak mintak kat suraya lah! kahkahkahkah.. pasti kad dia hantar tuh syahdu~~ kekekekeke..
[walhal tak kenal pun!]

ko baik jangan kenal suraya ok~ minah tu psychotic ok~ muahahaah~ matilah kalau betul suraya adalah dark angel jua~

cara kau dpt kad ni mcm kau tak pernah jumpa ihab jer~ tak pernah jumpa eh?
yups! from words used bu him, they tell everything.. panjang alkesahnya hingga tak mampu aku coretkan... but bare in mind, GUBU aku kenal selepas kenal ihab ok~ hahah~

nnt lar daku greeting nad~~
ihab! syifa mintak kad! hahaha~ ko mintak je la kat ihab, sure la dia bagi... ahahah~ ihab memang baik~

hata05 said...

muahaha
ihab ada hantar poskad dr itali pada aku katanya
tapi tak sampai2
sangkut tengah jalan
nak wat camane, takde nasib katanya
muahahahaha
nak poscadddddddddddddd
sila send pada

faez baherin
po box 442
medical college
jordan university of science and technology
irbid
22110
the hashemite kingdom of jordan

|PrincesSs| said...

Ahahaha,
tenkiyu zaki...dgn lagu versi cina nie..ko memang sangat gentleman bak kata kaksya..

tp aku nak kad besday ki

232,Hostel 5
Rechnaya Street 2A,
Simferopol 95006
Crimea UKRAINE

p/s: anta kat aku x de masalah..konfirm sajer sampai..erm alamat ni ditujukan jua khas buwat kaksyifa~hehehehee

DaRk AnGeL said...

hahahaha..
per semua taruk alamat nih? muehehehe.. nad nak kad apa nad? hehehehee..

nak jugak taruk alamat walupun tak tahu sebab apa~

sharifah zuraiha s.m.zain,
No. 7, Jalan 3/6F,
Bandar Baru Bangi,
43650 Bangi,
Selangor D.E.

maka, dijemput awl2 utk dtg masa raya nnt yer~

oohhh ki~ daku penyegan lagi pemalu mintak2 kat org boley? sbb belum pecah lagi air batu antara kami nih katanyehh~~
tapi lagi sekali aku tegaskan~
AKU BUKAN SURAYA!!!

szakif said...

ohoho~ maka kak sya juga sila meninggalkan alamat... ahahha~
balik dari kedai nanti kembali membalas lebih panjang

Anonymous said...

M.A.L.E.SSS.anyway kelakau betul ler u all..nie.Mana Kid,tauriq & segala letak semua alamat kat sini. Bulan puasa nanti kak Sya belanja hntar Kad raya gmbar Kucing.he..he..

(I feel as Senior in this blog, I LOVE U ALL..MU..AH! he..he)

note : dah cuba buat blog sndiri kat umah.Pass to jem computer.Dah x yah..

szakif said...

kak sya..

M.A.L.E.SSS.anyway kelakau betul ler u all..nie.Mana Kid,tauriq & segala letak semua alamat kat sini. Bulan puasa nanti kak Sya belanja hntar Kad raya gmbar Kucing.he..he..
ahahah~ maka males adalah malas ok. malas yang tahap world punye la! ahahah~ kid jarang tinggalkan kata-kata kat sini (takpe....), toriq plak tgh exam, yang lain2 tu pemerhati senyap sajor bley~ heheheh~ maka semua sila ingat janji kak sya nak bagi kad ok~ *dapat kad pun batak ok~ :))

(I feel as Senior in this blog, I LOVE U ALL..MU..AH! he..he)
luv you too.... maka akan timbul speku selepas ini.. ahaha~ ala kak sya, ape nak rase senior. there are some of us who are much elder 3 years but stil ber"akukau" sajor... ahahh~ takyah nak fikir diri tu tua~ yang penting kita enjot dalam ketuaan@kemudaan itu... ahaahh~

note : dah cuba buat blog sndiri kat umah.Pass to jem computer.Dah x yah..
la... cuba la plak buat kat opis... time lunch hour tu, cube rr... go kak sya go! kak sya buleh!

[apa yang aku fikirkan...]
[sape perintis aku bukak blog eh?]

Anonymous said...

Pasal buka "Blog" M.A.L.E.S sekali lagi, boley?
m'numpang je..kat cni cukup ler..

My age bukannya tua 2,3 tahun tapi dkat 10 tahun beza dgn u all.Caya x??he..he..

(dah hmpir 1/2 tahun,mcmana lah...boleh melekat trus kat blog ni yea.)sya.

szakif said...

kak sya...

Pasal buka "Blog" M.A.L.E.S sekali lagi, boley?
m'numpang je..kat cni cukup ler..

ahahaa~ tengok la.. kang lama2 gian nak blogging gak... macam dark angel... zuraiha sila jawab!

My age bukannya tua 2,3 tahun tapi dkat 10 tahun beza dgn u all.Caya x??he..he..
tak caya ok~ maka tengok gambar kaksya tak melambangkan 30-an ok~ ahahah~ pandai kak sya wat lawak ok~ :))

(dah hmpir 1/2 tahun,mcmana lah...boleh melekat trus kat blog ni yea.)sya.
minat mengatasi segalanya kak sya.. tambahan pula (cewah!) dapat plak kenal ngan geng GUBU, memang best! heheh~ kredit kpd pojan jua~

[apa yang aku fikirkan...]
[minta2 praktikal aku nanti tak lepas dari internet]

|PrincesSs| said...

hahhaa,
tetiba terasa cam aku jer yg suh ko bukak blog zaki..malahan takpon..aku teringat blog ko bewarna itam dgn ada posting pasal kucing teseksa..sebelom ko memaparkan gamba model ko..

aku teringat mamat ni bapak ganaz memamerkan gambar kucing2 diseksa
(mati2 aku befikir,ntah2 dia yg wat camtu demi material blog dia..ehehehe)

lantas tersilap .. :-)

szakif said...

nad...

hahhaa,
tetiba terasa cam aku jer yg suh ko bukak blog zaki..malahan takpon..aku teringat blog ko bewarna itam dgn ada posting pasal kucing teseksa..sebelom ko memaparkan gamba model ko..

bukan ok~
maka menceritakan bagaimana hati terbuka nak bukak blog... camni ceritanya... *macam dalam drama tiba2 suasana menjadi hitam putih....

mase AF3 mula2 hangat dek mawi punye penangan, dapat pulak tenet kat UIA free sajor, maka aku selalu bace perkembangan AF melalui blog sultanmuzaffar. maka aku ternampak satu link kat situ, get your own blog, maka dari situ lah bermula dunia blogging aku.... tak lama lepas tu, aku TERjumpa blog pojan, dalam lab kuliyah of science jua... maklum la, kan IE save ape alamat website yang ditaip di address bar.. disebabkan aku tertekan huruf J maka keluar http://janganbersedih.blogspot.com lantas membaca isi blog itu. maka jua aku kenal mamat tu, satu kuliyah cuma tak pernah bertegus sapa je... maka aku menurunkan kata-kata dalam blog dia sumthing sounds like "kita ni satu kuliyah tapi tak pernah bertegur sapa"... bertitiktolak dari hari itu, pojan mula menegur aku. ironinya, mase tu kat tandas! wahahhahaa~ nape mesti disitu!!! ahahah~ maka selepas itu barulah aku explore link2 yang ade kat blog pojan... maka kemudian menyertai gubu selepas mengenali nad virtually... eheheh~

*suasana kembali berwarna... credit pekerja belakang tabir keluar... semua ama aku bley~ muahahah~

aku teringat mamat ni bapak ganaz memamerkan gambar kucing2 diseksa
(mati2 aku befikir,ntah2 dia yg wat camtu demi material blog dia..ehehehe)

mase tu memang ade orang kejam seksa kucing!!! sangat marah dengan mamat psychotic itu!

lantas tersilap .. :-)
all in all, bukan ko inspirasiku membuka blog bley~ ehehehe..

[apa yang aku fikirkan...]
[banyak belajar bahse dak2 GUBU]

|PrincesSs| said...

gyahahaha..
tampa ko zaki..malahan terang2 aku da kata aku saja nak perasan..ahhahaha

Mohammad Ihab Ismail said...

Salam...

MOTIF KO ZAKI!!
Hahahaha...
Tapi terharu jua atas entry khas!!
Mekasih!! :D

szakif said...

nad..

gyahahaha..
tampa ko zaki..malahan terang2 aku da kata aku saja nak perasan..ahhahaha

adeh~ lain kali tanpa kuat la sikit... tak rase ape pun.. ahhahah~

[apa yang aku fikirkan...]
[putih ngan putih]

szakif said...

ihab...

Salam...

MOTIF KO ZAKI!!
Hahahaha...
Tapi terharu jua atas entry khas!!
Mekasih!! :D

ahahah~ ihab mencemar duli ok~

[apa yang aku fikirkan...]
[baru je abes chat ngan ihab]

|PrincesSs| said...

putih dengan putih tu haper zaki?
wah ihab datang lak ko kemaghi
tak acinye ok~

szakif said...

nad...

putih dengan putih tu haper zaki?
wah ihab datang lak ko kemaghi
tak acinye ok~

aahhah~! sangat tegar ko membaca komenan dalam posting yang dah nak tenggelam ni... ahhahah~ putih ngan putih... ntah la... benda tu yang terfikir mase aku taip tu! owh!!! baru ingaat!!! mae aku taip tu, kucing aku si inner main ngan sekor lagi kucing baru, putih juga warnanya.. gitulah kesahnya...

[apa yang aku fikirkan...]
[aku chat MSN ngan ihab, then bagitahu pasal posting ni...]

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...