Monday, June 19, 2006

Been Tagged by Kid


1. senaraikan 3 perkara yg sdg anda fikirkan skang??
~soalan ni bunyinya macam tajuk blog aku
~nak cuba2 ubah template cam ijad dan mando
~kepala gatal

2. makanan pe yg sedang anda fikirkan skang?
~pizza of course, menunggu janji kak sya.. hehe...
~tomyam pok tek kedai kak lina
~big mc!


3.senaraikan 3 perkara yg hendak anda lakukan ketika ini?
~mandi
~reka template baru blog
~explore photoshop more

4. senaraikan 3 perkara x best berlaku baru2 ini dlm hidup anda??
~membaca novel yang tak best walhal beli dengan duit hasil keringat diri sendiri
~penat aku kerah otak, memang takde lagi dah!
~satu tu je la yang tak best

5. senaraikan 3 perkara yg mmg besh yg berlaku baru2 ini dlm hidup anda?
~dapat kenal ramai member blogger
~beli kasut baru
~RICH keluar! hahahaha~


6. sekiranya anda nampak lelaki or perempuan yg encem or cantik apakah yg anda lakukan?
~jeling-jeling je... takkan nak obvious sangat kita usya dia kan? hohoho~

7. sekiranya anda terjatuh di tempat ramai org, apa yg anda akan lakukan?
set in mind that aku jatuh dan tak nak tahu sapa yang nampak aku jatuh. nanti aku malu dengan diorang plak... hohoho~


8. senaraikan 3 org yg kene buat tag ni selepas ini...
~kak sya
~syifa
~ijad *pasal 3 orang ni baru register blogspot.. hohoho...


Gambar-gambar tiada motif lain selain menghias entry. TITIK.

61 comments:

DaRk AnGeL said...

wooHOO~~
first~~!!
aku mula2 baca entry ni.. menda pertama ku pikir, jgn lar aku kene tagged dgn mamat nih.. last2, nama aku terbit jugak kat bwh tuh..
cetttttttttttt~~~~~~~!!!!!!!1

DaRk AnGeL said...

maka idea utk latest update ditangguhkan~
lyn tagged ni dulu...

DaRk AnGeL said...

oh third jugak~~

ejard said...

ahak...ahak..

motif ko mentagg ak..

ahak...ahak...
[tersedak..]

pasrah sajor

hata05 said...

muahahaha
baju askar itu sangat cantik~~

fiza said...

owh..tgk gamba2 lebey menarik hati drpd membace tag yg dtulis..hehe~~

Asya said...

Yup! boleh gak nak buat tag tu..oleh kerana idea tgah x da.
1 benda je nak suggest...pgiler jogging kat Taman dpn Library Banting tu...keluar kan keringat..asyik kat warung je..mengunyah sajo..

(Jaga kesihatan dari sekarg.Tengok K.Sya ni..ramai x caya rupa & usia b'beza...Ehem..ehem...)

worm said...

haha! sumer kene tagged! dark angel pun bleh ngamok..huhu~

contagious eh?

ala..szakif nak jadi model ke? iklan ape?

szakif said...

dark angel...

wooHOO~~
first~~!!
aku mula2 baca entry ni.. menda pertama ku pikir, jgn lar aku kene tagged dgn mamat nih.. last2, nama aku terbit jugak kat bwh tuh..
cetttttttttttt~~~~~~~!!!!!!!1

wahahahahh~ dan trimas sebab buat gak dan dan...

[apa yang aku fikirkan...]
[situaso gambar pertama sedang kualami sekarang]

szakif said...

syifa...

maka idea utk latest update ditangguhkan~
lyn tagged ni dulu...

owh sangat terharu~

[apa yang aku fikirkan...]
[sunday morning rain is fallin']

szakif said...

ijad...

ahak...ahak..

motif ko mentagg ak..

ahak...ahak...
[tersedak..]

pasrah sajor

motif ko tak paham2 lagi aku dah terangkan kat situ? nak kena hentak ke?! cam hata~

[apa yang aku fikirkan...]
[ganas sangat rrr]

szakif said...

hata...

muahahaha
baju askar itu sangat cantik~~

muahahhahah juge... tak santek, aku tak beli~ matila ketat

[apa yang aku fikirkan...]
[susah nak cari baju yang fit ngan aku]

szakif said...

fiza..

owh..tgk gamba2 lebey menarik hati drpd membace tag yg dtulis..hehe~~
motif ok motif~ maka gambar kurang penting berbanding tag... muahhaa~ walhal gambar lebey besar berbanding ayat~

[apa yang aku fikirkan...]
[giler rr potoshop]

szakif said...

kak sya...

Yup! boleh gak nak buat tag tu..oleh kerana idea tgah x da.
owh sangat terharu kak sya juga buat tag ni setelah ditagged

1 benda je nak suggest...pgiler jogging kat Taman dpn Library Banting tu...keluar kan keringat..asyik kat warung je..mengunyah sajo..
hohohoho... kat kedai selalu berjogging juge kak sya lambang multifunctional worker.... hohoho...saye la yang ambil order, sayelah buat minuman, sayala yang hantar minuman2 tu, saye la yang angkat gelas2&pinggang2 kotor ke sinki dan saye lah yang lap meja kotor~ owh sangat penat...

(Jaga kesihatan dari sekarg.Tengok K.Sya ni..ramai x caya rupa & usia b'beza...Ehem..ehem...)
owh masih lagi tertanya2 bape umur kak sya~

[apa yang aku fikirkan...]
[bila nak main tenis lagi ni!!!!]

szakif said...

kid...

haha! sumer kene tagged! dark angel pun bleh ngamok..huhu~
wahahahah~ biaq pi dia mengamok~ muaahhahhaaa~

contagious eh?
mane taknye, dah soalan last tu suruh namekan 3 orang.... maka berjangkit..

ala..szakif nak jadi model ke? iklan ape?
iklan seluar dalam boleh ~ muahhahhahah~ matila lucah

[apa yang aku fikirkan...]
[waaaaaaaaa~ nak makan~]

DaRk AnGeL said...

oohhh..... tak rela zaki jadik model seluar dalam~~~~ maka tak laku~!!!!
muahahahaha...
eh kid ni sape zaki oitsssss? kenal2 kan kat aku lmbg tambah kan mmbr onar kat ruang cyber nih~~ boley join dia tohmah2 kau! kuikuikui...
meh aku nk ngamuk kat blog dia pulak~
hahahaha.... mati lah muka tak malu~! [nasib takde muka nk tunjuk!]
kekekeke...

DaRk AnGeL said...

siot la zaki~!!
ni aku nk mengamuk ni.. dah bukak kat lab pun masih tak dpt nk bukak lg VC seram tu? motif hnya audio saje yg keluar? motif takde apa2 gmbr yg keluar? means umah aku nyer ok jer la sbb lab ni pun sama jer nasib nyer...
tak dapat tgk~~~~~~!!!!
waaaarrrr... nk tgk citer serammmmmmmm...~~ nk tgk! nk tgk!

|PrincesSs| said...

hahah zaki,aku jatuh ke tangga 17..jahatnyer kauuuu

dah la x tag aku..terus tanak buat..hahahahah

worm said...

dark angel said'
siot la zaki~!!
ni aku nk mengamuk ni.. dah bukak kat lab pun masih tak dpt nk bukak lg VC seram tu? motif hnya audio saje yg keluar? motif takde apa2 gmbr yg keluar? means umah aku nyer ok jer la sbb lab ni pun sama jer nasib nyer...
tak dapat tgk~~~~~~!!!!
waaaarrrr... nk tgk citer serammmmmmmm...~~ nk tgk! nk tgk!


ha ah la szakif..kid dah buka VC tapi bunyi je kluar..
dark angel btol la!

worm said...

iklan seluar dalam?

eee..szakif otak bluee..bagi tau ur ummi!!

hazlyn said...

aha..Kak Shifa juga mengalami nasib yg sama spt daku psl VC seram tu
audio jek kuar..gambo takdak

apa kena ngan kucing putih kat 2nd pic tu
menjerit kesakitan ke..

szakif said...

syifa...

oohhh..... tak rela zaki jadik model seluar dalam~~~~ maka tak laku~!!!!
muahahahaha...

pasal tak laku la aku nak jugak jadi model spender lambang degil~

eh kid ni sape zaki oitsssss? kenal2 kan kat aku lmbg tambah kan mmbr onar kat ruang cyber nih~~ boley join dia tohmah2 kau! kuikuikui...
meh aku nk ngamuk kat blog dia pulak~

ahahah~ ko klik je kat name dia, kang ade la link ke blog dia... hohoho...~

hahahaha.... mati lah muka tak malu~! [nasib takde muka nk tunjuk!]
kekekeke...

la ko baru tahu ke muka tak malu~ muahahhah~ matila menohmah sebegitu rupa
motif tade muka? motif mamo tnjuk muka walhal memang lawa? muahhahhah~

[apa yang aku fikirkan...]
[syifa memang lawa pun]

szakif said...

syifa lagi...

siot la zaki~!!
ni aku nk mengamuk ni.. dah bukak kat lab pun masih tak dpt nk bukak lg VC seram tu? motif hnya audio saje yg keluar? motif takde apa2 gmbr yg keluar? means umah aku nyer ok jer la sbb lab ni pun sama jer nasib nyer...
tak dapat tgk~~~~~~!!!!
waaaarrrr... nk tgk citer serammmmmmmm...~~ nk tgk! nk tgk!

owh itu bukan masalah aku.. malah ijat dah berjaya tengok dengan jayanya~ itu sama ada masalah keneksye ko, atau masalah pada yousendit itu sendiri... kalo nak aku uploadkan lagi, sila demand... matila banyak keje... muahhahah~

[apa yang aku fikirkan...]
[ekceli mende ~~~ tu?]

szakif said...

nad...

hahah zaki,aku jatuh ke tangga 17..jahatnyer kauuuu
owh kau sila tumpu pada exam... mamo kaco ko.. lagipun ko biasenye update pasal exam ko je kan~ hahahahh~ plus, aku nak suro diorang2 yang baru bukak blog tu menambah entry diorang... hohoho.... maka sila jangan merajuk~

dah la x tag aku..terus tanak buat..hahahahah
owh komenan di atas juga...

[apa yang aku fikirkan...]
[bila adik aku nak habis mandi ni]

szakif said...

kid...

ha ah la szakif..kid dah buka VC tapi bunyi je kluar..
dark angel btol la!

owh sangat kasihan korang takleh tengok.. lantas akan cube upload lagi lambang kasihan... mungkin hantu2 kat dlam VC tu takmo popular kot? muahhahaha~

[apa yang aku fikirkan...]
[takyah takut2]

szakif said...

kid...

iklan seluar dalam?
owh.... jom gelak same2.... matila aku pasni kena sebat

eee..szakif otak bluee..bagi tau ur ummi!!
ohohoho... matila mak aku tahu~ muahahhahahah~ adeh~ penat ketawa sorang2

[apa yang aku fikirkan...]
[rase cam nak tarik balik kenyataan tu muahahhaah~]

szakif said...

hazlyn...

aha..Kak Shifa juga mengalami nasib yg sama spt daku psl VC seram tu
audio jek kuar..gambo takdak

la hai.... ni dah masuk 3 orang kate takleh tengok... what's wrong!!!

apa kena ngan kucing putih kat 2nd pic tu
menjerit kesakitan ke..

menguap la... hehehe~ dan2 mase aku capture tu dia nguap.. hohoho..

[apa yang aku fikirkan...]
[nyusahkan aku nak menaip je kucing2 tu]

|PrincesSs| said...

kaksyifa nad da tengok separuh..working jer..heheheheheh..

oh zaki ko perli aku yer..pasal exam2 segala..hmmm hmmm hmmm..
tp aku pass zaki :D

DaRk AnGeL said...

congrats nad congrats~~!!! berkat doa daku termakbul .. agar nad pass peksa dia dgn jayanyehh.. tahniah!

haha.. takdelah zaki oi.. kau dah takleh tarik blk kenyataan tuh.. perahu boley undur tapi menda2 yg kau taip nih? hmmm... org dah baca lah ok... meh aku tulis lagi..
zaki jadik model seluar dlm tak laku!!!
maka kid~ siler repot ummi dia~~!!
muahahahaha... [nikmatnyer menohmah!]

haaa.. zaki! bukan ku sorg la ok.. kalau kau perasan, semua org yg berada di MALAYSIA tak dpt nk menikmati VC tu.. nad n ijat nun di benua sana tu ok! [takkan FINAS tapis kot? muahahaha]

waaahhh.. nad nak merajuk mcm hata jugak ke kat sini? maka sile jgn la ok.. akk dah pun tag awk.. ok? hehehe [berjaya pujuk nad, maka patutnye berjaya pujuk hata~]

pedulik apa aku nk susahkan kau jugak~ [kau tgh cuti lagi kan?] nak VC serammmmmmm tuuuuuuuuuuu!!!
[terus nk tarik tgn hazlyn sama2 tgk! kid nk join kid?_popcorn disediakan oleh zaki!]
hehehehe....

DaRk AnGeL said...

p/s-siler jauhkan apa2 kucing dari ku walu comel mana pun dia menguap! daku tgk dari jauh sajor~

shultze said...

huah

akhirye sampai gak kat sini setelah sekian lame

huhu

hazlyn said...

ni nak join KakShifa nak mintak VC seram tu
jom jom kita tgk sambil mkn popcorn & ditemani seekor kucing yg comel
{matila KakShifa menjerit takut dgn kucing dpd takut tgk antu}

arewhere said...

jom2 kita tgk same2 vc hantu tuh lambang baru je join bloggers club...

szakif said...

nad...

kaksyifa nad da tengok separuh..working jer..heheheheheh..
owh sorang lagi berjaya mendonlod... maka bukan masalah aku nampaknya.. sama ada masalah pada yousendit atau masalah kat komputer korang... maka malas nak upload lagi bley~

oh zaki ko perli aku yer..pasal exam2 segala..hmmm hmmm hmmm..
tp aku pass zaki :D

owh tahniah nad!!! maka sila belanja bley~ muahhahaa~

[apa yang aku fikirkan...]
[mane pegi hohohohoho aku?]

szakif said...

syifa....

congrats nad congrats~~!!! berkat doa daku termakbul .. agar nad pass peksa dia dgn jayanyehh.. tahniah!
turut bersama2 syifa menepuk tangan~

haha.. takdelah zaki oi.. kau dah takleh tarik blk kenyataan tuh.. perahu boley undur tapi menda2 yg kau taip nih? hmmm... org dah baca lah ok... meh aku tulis lagi..
zaki jadik model seluar dlm tak laku!!!
maka kid~ siler repot ummi dia~~!!
muahahahaha... [nikmatnyer menohmah!]

owh aku turut sama2 bergelak ketawa dengan ko.... wahahahahha~ ape la mamat tu nak jadi model suar dalam~ ade ke patut~

haaa.. zaki! bukan ku sorg la ok.. kalau kau perasan, semua org yg berada di MALAYSIA tak dpt nk menikmati VC tu.. nad n ijat nun di benua sana tu ok! [takkan FINAS tapis kot? muahahaha]
owh adakah kid dan hazlyn jua di malaysia? maka kenyataan ko berjaya kutepis~ haahahah~

waaahhh.. nad nak merajuk mcm hata jugak ke kat sini? maka sile jgn la ok.. akk dah pun tag awk.. ok? hehehe [berjaya pujuk nad, maka patutnye berjaya pujuk hata~]
owh dia dah buat dah tag tu semalam~

pedulik apa aku nk susahkan kau jugak~ [kau tgh cuti lagi kan?] nak VC serammmmmmm tuuuuuuuuuuu!!!
[terus nk tarik tgn hazlyn sama2 tgk! kid nk join kid?_popcorn disediakan oleh zaki!]

tngok la.. aku sedang mencari kat mane lagi ade webhosting yang sesuai selain yousendit... kalo ade, ade la, kalo takde, aku senyap2 je.... heheheheh~

[apa yang aku fikirkan...]
[nak upload pun makan mase wo...]

szakif said...

syifa...

p/s-siler jauhkan apa2 kucing dari ku walu comel mana pun dia menguap! daku tgk dari jauh sajor~
wahahahaahh~ sangat comel kucing aku menguap itu... tapi malangnya baru sahaja mengalami keceraan selepas gaduh... habis mata lebam dan ade kemungkinan buta sebelah mata... besar gile bangkak nya! hanjeng kucing orang sebelah! hanjeng!!!!

[apa yang aku fikirkan...]
[kucing tu comel, tapi bab bergaduh dialah hero!]

szakif said...

acap...

huah

akhirye sampai gak kat sini setelah sekian lame

huhu

waaaaaaaaa~acap!!! selamat kembali... hehehheehe~

[apa yang aku fikirkan...]
[cuti2 ni boleh rr ke sini selalu ye cap?]

szakif said...

hazlyn...

ni nak join KakShifa nak mintak VC seram tu
jom jom kita tgk sambil mkn popcorn & ditemani seekor kucing yg comel
{matila KakShifa menjerit takut dgn kucing dpd takut tgk antu}

:)) <--utk statement ni... syifa sila jawab!!!
sabarlah ok hazlyn, kalau ade, ade la.. cuba donlod sekali lagi, kot2 berjaya plak kali ni.. hehehe

[apa yang aku fikirkan...]
[sedang upload lagi]

szakif said...

awe...

jom2 kita tgk same2 vc hantu tuh lambang baru je join bloggers club...
ahahaahaah~ sila mintak drpd ijad... dia dh abes donlod...

[apa yang aku fikirkan...]
[selamat datang awe!]

DaRk AnGeL said...

jom awe jom~`
kita sesama tgk VC hantuuuu..
maka demand zaki demand! kekeke.. makan masa ko tgh cuti ni jer.. siler penuhi tuntutan kami~
tapi hazlyn.. siler jauh kan kucing dari kuuuuuuuu.. tak takut kucing.. cuma geli ok geli!
hahahaha...
[sambil kunyah popcorn tggu biler la VC hantu ni nak kuar]

tapi kan ki.. aku rasa dah tiba masa kau update lar~ sbb biasa nye time2 nih kau dah ada citer baru..
maka..~~
UPDATE!!!!

|PrincesSs| said...

Zaki,
aku join Kaksyifa. UPDATE

hata05 said...

ikut sama
update

DaRk AnGeL said...

ok zaki.. kau tak leh lari...
dah byk request.. maka mewakili blogGers sekalian..
UPDATE!!!!

hazlyn said...

dah dpt tgk VC seram tu
main kat pc ni takleh
try kat pc lg satu kuar plak gambonya
tp terus close sbb takut tgk sorg2

arewhere said...

ok..ok bro zaki..akn ku mintak dr ijad pasnih....kita tgk sesamer kak syifa' lambang ketakutan tgk seorg diri....

Mohammad Ihab Ismail said...

Salam...

Si KUCING PUTIH itu nampak terseksa!!
Tapi gambar2 ko lebih HAZABBBB!! Hahaha...

But cool background!!
Seriously the best so far ;)

Background ko paling hampeh so far adalah gambar jalanraya dulu :D

arewhere said...

bro zaki..pandai aa wat background gambar sendiri..telah aku idamkan dr sejak ada blog lagi..ingin menggantikan gambar tom welling dgn gmbr sy...dan namanye tuh dgn nama sy...tkkn macho begitu..

tolong ajar sket..

DaRk AnGeL said...

oh awe~
tak puas akk tgk welling lagi ok.. makajgn tukar dulu~~~
maka jom tgk VC seram sesama~ [sambil tarik tgn hazlyn sekali]

Oh Hazlyn~
mcm mana boley dpt tgk? donlod lagi sekali ker? mcm mana boleh tgk? nakkkkk tgkkkkkkk!!!

oh ihab~
lama tak nmpk.. [jua dah lama tak pergi blog dia jugak sbb ingtkan masih hibernasi lagi]
tapi setuju dgn kenyataan jln raya tuh... the 'hampeh'est setakat ini~

maka zaki~ sile beri tunjuk ajar pada adik awe yg baru belajar nih~~

szakif said...

mak datuk!!! aku baru tengok harry potter kejap, dah macam2 korang ngomel kat sini ye... hohohoo... maka tetap jua membalas omelan satu persatu lambang komited denga blog sendiri...

szakif said...

syifa...

jom awe jom~`
kita sesama tgk VC hantuuuu..
maka demand zaki demand! kekeke.. makan masa ko tgh cuti ni jer.. siler penuhi tuntutan kami~

cuba ko donlod utk kali terakhir.... kalo takleh gak, aku cuba usahakan upload lagi ok~ sementara cuti ni, boleh sajor~ heheeheheh~ matila asek bagi alasna cuti

tapi hazlyn.. siler jauh kan kucing dari kuuuuuuuu.. tak takut kucing.. cuma geli ok geli!
hahahaha...
[sambil kunyah popcorn tggu biler la VC hantu ni nak kuar]

owh sila simpan dulu popcorn tu ok~ nanti da abes, tak sempat nak menyunyah mase menonton VC seram tu~
matila ko takkan ade selera makan mase menonton~ muahahhah~

tapi kan ki.. aku rasa dah tiba masa kau update lar~ sbb biasa nye time2 nih kau dah ada citer baru..
maka..~~
UPDATE!!!!

owh seperti yang dijanjikan, selepas tgk heripoter ok~ sila sabar~
balas komenan dulu~

[apa yang aku fikirkan...]
[best la heri poter tu]

szakif said...

nad....

Zaki,
aku join Kaksyifa. UPDATE

owh sila bersabar~

[apa yang aku fikrikan...]
[couldnt say enough thanx to nad]

szakif said...

hata pulak...

ikut sama
update

owh adakah lambang sambutan hangat? oh sangat terharu~ dah 3 orang suruh update~

[apa yang aku fikirkan...]
[banyak idea sebenarnya nak update]

szakif said...

syifa lagi....

ok zaki.. kau tak leh lari...
dah byk request.. maka mewakili blogGers sekalian..
UPDATE!!!!

owh aku sedar akan kenyataan ini... cuma kupinta satu saja sila bersabar ok~

[apa yang aku fikirkan...]
[masih takleh lupe watak jahat tu]

szakif said...

hazlyn...

dah dpt tgk VC seram tu
main kat pc ni takleh
try kat pc lg satu kuar plak gambonya
tp terus close sbb takut tgk sorg2

ohohhhooo... ketara itu bukan lagi masalah saya... saya dah upload, then it's up to you la... its whether problem with connection, komputer or software... either one.... file tu formatnya .avi, so preferably play guna winamp, kalau boleh version paling baru la... kompem boleh main... syifa sila ambil perhatian... ok~

[apa yang aku fikirkan...]
[donlod senang, upload susah!]

szakif said...

awe... (owh terus rapat)

ok..ok bro zaki..akn ku mintak dr ijad pasnih....kita tgk sesamer kak syifa' lambang ketakutan tgk seorg diri....
motif takut walhal kak syifa ok saje? matila ijad mamo kasi ko pasal dia dah delete lambang ketakutan hantu tu kaco dia di malam hari... speku ok~

[apa yang aku fikirkan...]
[masih takleh terima ijad adik amin]

szakif said...

ihab! trimas sudi singgah walhal dalam mood exam...

Salam...
salam jua~ :D

Si KUCING PUTIH itu nampak terseksa!!
Tapi gambar2 ko lebih HAZABBBB!! Hahaha...

muahahahaah~ kucing tu tengah menguap ok~ dan2 aku tangkap gambar, dia nguap, jadik cantik dan exotic plak gambar tu... hohohohohhoh...

But cool background!!
Seriously the best so far ;)

owh daku jua suka bekgron yang ini... maka akan kekal lama...

Background ko paling hampeh so far adalah gambar jalanraya dulu :D
owh daku juga seolah2 tidak percaya penah letak bekgron tu... whahahh~

[apa yang aku fikirkan...]
[trimas photoshop~]

szakif said...

awe lagi....

bro zaki..pandai aa wat background gambar sendiri..telah aku idamkan dr sejak ada blog lagi..ingin menggantikan gambar tom welling dgn gmbr sy...dan namanye tuh dgn nama sy...tkkn macho begitu..
wahahahahah~ ade orang nak menuntut dengan aku jua~ sangat terharu.. anyway awe, sila donlod saje photoshop then install... pastu belajar la endiri ok? tentang amik gambar tu, semua ni keje tangan aku yang gatal camwhoring.. hahah~ berdiri bawah lampu dan di sebelah dinding monocolor, capture! jadik! then ubah2 color gune potoshop dan diupload ke ke photobucket... itu secara ringksnye la.. hhahahah~ for more, ko tanye senior ko nan AJK disiplin tu... dia terrorist gak tu... matila terrorist

tolong ajar sket..
maklumat di atas harap dapat menunjuk sedikit sebanyak~

[apa yang aku fikirkan...]
[it's all about coding]

szakif said...

dark angel...

oh awe~
tak puas akk tgk welling lagi ok.. makajgn tukar dulu~~~
maka jom tgk VC seram sesama~ [sambil tarik tgn hazlyn sekali]

awe sila jangan tukar bekgron ko lambang nak puaskan hati syifa.. hahahah~
hazlyn sila jawab!

Oh Hazlyn~
mcm mana boley dpt tgk? donlod lagi sekali ker? mcm mana boleh tgk? nakkkkk tgkkkkkkk!!!

owh ko syifa sila donlod sekali lagi.. lambang berusaha bersungguh2 nak tgk jua~ usah cepat benar merintih tidak dapat tgk~ matila zipzasss~

oh ihab~
lama tak nmpk.. [jua dah lama tak pergi blog dia jugak sbb ingtkan masih hibernasi lagi]
tapi setuju dgn kenyataan jln raya tuh... the 'hampeh'est setakat ini~

motif korang tak tegur bkgron tu hampeh sebelum ni?!!! cakap!!! :D

maka zaki~ sile beri tunjuk ajar pada adik awe yg baru belajar nih~~
owh we sila ambil perhatian ngan komenan aku kat atas~ kalu ade masalah, sila sapa aku kat YM bila2 mase aku online ok~

[apa yang aku fikirkan...]
[nape ngan status YM awe tu, cam gaduh je bunyinya]

hazlyn said...

KakShifa..
tak donlod lg skali pun..bukak kat pc ni guna windows media player 9 gambo tak kuar..maka try bukak kat pc lg satu guna windows media player 10..kuar plak gambonya

szakif said...

hazlyn...

KakShifa..
tak donlod lg skali pun..bukak kat pc ni guna windows media player 9 gambo tak kuar..maka try bukak kat pc lg satu guna windows media player 10..kuar plak gambonya

wahahaahh~ atau dalam erti kata lain, gunakan latest version of window media player atau pun winamp.. hohohoho... syifa sila upgrade ok~

[apa yang aku fikirkan...]
[selesai masalah!]

Anonymous said...

Best regards from NY!
» »

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...