Wednesday, May 31, 2006

Si Lembut 2

Hey nyah.. jantan tadi hensem sangat nyah… merembes aku nyah! Tak tahan….

……….

Kenape kau senyap je ni nyah.. rugi kau tak tengok jantan tu nyah! Mak tak tahan! Body, fuh! Part yang paling mak suke, dia suke fonen nyah! Mak tepuk mak tepuk!!!

.........

Ala nyah... kau tu kalau jeles memang macam tu... senyap manjang!

Takde la nyah... Mak terfikir, sampai bila kita nak hidup macam ni? Apa faedah kita hidup songsang macam ni? Kau tak rasa kita dah jauh terpesong ke?

HEY NYAH!!! Apa kau ni? Kenape tiba-tiba kau jadi macam ni! Dulu kau jugak yang ajar aku jadi macam ni! Apa anak ikan kau dah buat kat kau ha?!

Anak ikan mak...

Dan lagi kan nyah, name jantan tu John nyah… Feeling omputeh gitu. Padahal muka melayu, tapi hensem nyah. Bukan standard anak-anak ikan, takat geli-geli tu.. Mak mintak la nombor telefon jantan tu. Mak dapat nyah! Kosong satu dua tiga empat, tekan tekan tak dapat! Haha~ Mak suke mak suke!!!

Lepas tu kan nyah, dia ajak mak dating kat Bukit Bintang hujung minggu ni.. Apa lagi, port biasa la nyah. Kau macam tak tahu je port tu... Lantak ko la nyah, mak tak nak lepaskan peluang mak ni! Jantan hensem!

Anak ikan mak...

Ko ni tak habis-habis dengan anak ikan ko yang takat geli-geli tu... Tinggalkan aje la... Cari jantan la, kan ade banyak lagi. Alah, ko drag je kat lorong tu, banyak la kang yang datang. Kau tu bukannya harga seratus dua, ko tu standard queen tau!

Kau ingat tak, kau tu menang Ratu Drag 2004. Baru je dua tahun... Masih laku lagi gelaran tu nyah... Ko jangan takut la...

Kau diam boleh tak? Mak nak bagitahu ni!!! Mak tak lama lagi nak mati, mampus!!! Kau tahu tak! Mak dah kena AIDS dek si anak ikan mak tu!

Ko biar betul nyah! Ko jangan main-main!

Suka hati kau lah!

……………………………………

Hah, kenapa senyap? Insaf?!

Takde la, nanti kalau kau mati, sape nak temankan aku pergi tandas lagi... Mak takut pergi sorang-sorang!

Hey pondan!!! Ko tahu tak, aku dah nak mati! Aku kena AIDS. Ko masih lagi nak bergurau. Lain la kalau kau tu Tuhan, boleh panjangkan nyawa aku!

Tuhan...? Sape tu Tuhan nyah?! Sebab dialah aku jadi macam ni...!!!

Kau jangan nak salahkan Tuhan pulak... Aku yang bersalah pasal heret ko dalam dunia aku, dunia songsang. Mulanya memang seronok. Betullah hukum Tuhan nyah... Tiap yang jahat tu, mesti ada balasannya.

Oooo... bila kau nak mati baru kau ingat Tuhan ye?! Baru kau sedar kita buat benda jahat! Dulu bukan main lagi kau ajar aku layan jantan, pergi clubbing, teguk arak, macam-macam lagi la! Kenapa baru sekarang nyah? Kenapa?!

Doktor yang check aku siang tadi nasihatkan aku supaya kembali... Katanya masih ada lagi ruang kemaafan untuk aku dalam sisa hidup aku ni... Macam-macam dia nasihatkan aku, dan betul-betul kena dengan batang hidung aku nyah... Aku nak kembali ke jalan yang benar, aku nak mengenal Tuhan aku. Dia tunjukkan aku hidayah-Nya. Aku dah banyak bersalah pada Dia nyah!

Huh... lantak ko lah nyah... Mak tak dapat hidayah lagi, so mak boleh la meronggeng sana sini lagi... Kelas gitu belum dapat hidayah. Kang kalau Hidayah datang, mak insaflah... Mak suka!!! Mak suka!!!

[apa yang aku fikirkan...]
[hanya sebuah cerita rekaan]

43 comments:

|PrincesSs| said...

first ek..

zaki balik karang aku janji mengomen panjang~~

worm said...

ohh..baca tiga kali, baru perasan.

mak nyah rupanya..mm..kat lorong haji taib ada ramai.

szakif said...

nad...

first ek..

zaki balik karang aku janji mengomen panjang~~

sila tunaikan janji ok~

[apa yang aku fikirkan...]
[mula-mula suam, pastu panas dan membara!]

szakif said...

kid...

ohh..baca tiga kali, baru perasan.

mak nyah rupanya..mm..kat lorong haji taib ada ramai.

laaa... tak jelas ke ngan istilah2 tu? hm~

[apa yang aku fikirkan...]
[diorang ni banyak istilah sendiri!]

|PrincesSs| said...

apa suam panas dan membara?

szakif said...

nad...

apa suam panas dan membara?
biarlah rahsia bley~ no lah.... i mean sengaja aku buat posting ni dan lebih2 lagi yang sebelum ni suam2 je, mamo kontrobesi sangat~ boleh je kalau nak! tapi... no lah!


[apa yang aku fikirkan...]
[masih waras]

szakif said...

amende yang diorang kat atas ni merepek?? nampak sangat copy and paste sajor... tak de kena mengena ngan posting aku. sila jangan amalkan racism ok~

[apa yang aku fikirkan...]
[akan didelete]

hata05 said...

owh spam sajor~~

szakif said...

maka akan menyeken (scan) selepas ini~ sape punye keje la ni... adeh... buat entry kontroversi sikit, dispamnya aku... adeh..

DaRk AnGeL said...

hampeh! siler pdm sjor semua2 spam nih zaki.. sakit mata aku tgk! talking without brain semua nih... buat semak kau punyer ngomenan sajor!
[tapi aku saja masuk exclusively nk baca spam2 ni semua sampai kan kau nyer latest entry aku tak baca lagi boley? hahahaha]
tapi aku tumbang dah setgh jln setelah mendapati byk isi2 yg makin merepek lantas stop baca separuh jln! maka.. siler lah padam! lgsg tak kene mengena dgn isian entry kau!

szakif said...

hanya akan padam bila nad dah bace... kang tersentap pulak dia.... nad sila rasa dihargai.

|PrincesSs| said...

owhhhhh..

dah baca dah ni zaki..dia spam sajor...

Mohammad Ihab Ismail said...

Salam...

Yaa memang hanjeng tahap bab* najis mughallazhah...
TAK ALIH2 menyemai unsur racism apa jadah??!!
Gilo ke biol ke hapo??
Wasehhhh...

Tuan punya blog, serious aku rasa ko patut BIN (in terms of dust-bin or garbage-bin, bkan Ahmad BIN si polan2 etc) sajor komenan2 sebegitu...
Kaedahnya kalo ko biar, ko jua menyemai racism di kalangan pembaca hehee...
Maka sila jangan bersekongkol ngan manusia2 jenis perusuh umat nih...
Tahu nak gaduh aja enggak mau bertoleransi...


Ahhh kembali kepada cerita ko nih...
Aku tatau laa CERITA REKAAN ke kejadah...
But if u ask me, perbualan sebegini mungkin possible hehe...
Then again... Peduli la CEREKA ke CEBETUL ke...
Moral nyer supaya jangan nyesal kemudian hari...
Dalam apa2 perlakuan hidup pon, musti mau pandang ke depan...
Biar la ko lembut ke keras ke, AIDS itu tak mengenal jantina muehehe...

Ingat pesan org2 tua nih..
Terlajak perahu boleh ditarik...
Terlajak perbuatan?? LARIKKKKK!!!
--> aku tatau apa maksud larik please haha tapi sbb nak kasi nampak rhythmic ok!! Hahaha...

szakif said...

maka membuang menje jadah tu! sedia!

szakif said...

yeay!! spam free!

mengomen sikit kat ihab... aku memang mereka dialog tu ok~ walaupun sebenarnya aku memang tak pernah rapat golongan2 camtu...hm~

|PrincesSs| said...

sangat menghargai zaki~

walopun x mengomen panjang lagi zaki tp aku da masuk blog ko lima kali da kot..sila ko kira...

|PrincesSs| said...

tampa ihab sebab ayat last KURANG JELAS!!!

DaRk AnGeL said...

hahaha..

ok ki.. aku chow dulu.. balik kuantan kang aku masuk menyibuk2 lagi okiessss...

chow~~

szakif said...

nad...

sangat menghargai zaki~

walopun x mengomen panjang lagi zaki tp aku da masuk blog ko lima kali da kot..sila ko kira...

masuk tak bererti membaca isi posting aku ok~ sila bace posting yang ni, siap dengan lenggok intonasi NOQ ok~ haha~ kau pasti terhibur! percayalah!

[apa yang aku fikirkan...]
[noq menjadi bahan ketawa dalam filem]

szakif said...

dark angel....

hahaha..

ok ki.. aku chow dulu.. balik kuantan kang aku masuk menyibuk2 lagi okiessss...

chow~~

sila balik cepat ok~ semoga selamat pergi dan kembali!!

[apa yang aku fikirkan...]
[layan YM ngan syifa takleh sejam dua!]

Irzan said...

Salam...

Cerita ni very der vogueyyy der vast nyahhhh!!! koserrrrr makkkkk .... ewwwww... jijiques u oll!!! muahahahahah

Eish geli geleman weh aku baca cerita ko nih...

|PrincesSs| said...

derr..
aku baca lerr ok..

szakif said...

irzan...

Salam...
salam jua~ macam ihab plak ko ni

Cerita ni very der vogueyyy der vast nyahhhh!!! koserrrrr makkkkk .... ewwwww... jijiques u oll!!! muahahahahah
salah ok~ uols katanya~ muahahha~

Eish geli geleman weh aku baca cerita ko nih...
banyak lagi yang geli gelaman takat nak muntah pun ade! rajin2 blogkop ye? huhuh~

[apa yang aku fikirkan...]
[how many exactly there are?]

szakif said...

nad ku...

derr..
aku baca lerr ok..

tahniah ok~ haha~ fitnah sajor~

[apa yang aku fikirkan...]
[tv baru!!!!]

fonso zone said...

motif ko bgitu power dgn bhasa mak nyah??

szakif said...

mando...

motif ko bgitu power dgn bhasa mak nyah??
motif ko tak tahu langsung bahse basic maknyah?~ sangat basic ok~

[apa yang aku fikirkan...]
[terbloghop, maka membaca]

hata05 said...

owh aku taktau juga ok~~
malahan tak mengambil tau katanya~~

tp motif memblog ke blog maknyah? muahaha jawab ok jawab

|PrincesSs| said...

ahahah..
jawab ki jawab..
apsal ko bloghop blog maknya?

szakif said...

hata...

owh aku taktau juga ok~~
malahan tak mengambil tau katanya~~

adeh... setahu aku, first time aku tgk cara orang menggunakan bahasa "katanya" ni daripada orang2 jenis tu, sekang korang plak mengaplikasikannya? motif??? jua termasuk istilah "matilah"... motif?

tp motif memblog ke blog maknyah? muahaha jawab ok jawab
terrrrr ok~ maka seronok jua bace kisah hidup diorang nan terpesong itu... ambil iktibar ok~ na'uzubillah~

[apa yang aku fikirkan...]
[dahsyat dahsyaaaaaat~]

szakif said...

nad...

ahahah..
jawab ki jawab..
apsal ko bloghop blog maknya?

adeh.. malas nak ulang banyak kali~

[apa yang aku fikirkan...]
[repetition is tiring]

|PrincesSs| said...

hahaha..
zaki on defensive mode KATANYA.. MOTIF?

szakif said...

nad...

hahaha..
zaki on defensive mode KATANYA.. MOTIF?

haha~ motif tak defensive walhal ade point?

[apa yag aku fikirkan...]
[not too]

hata05 said...

owh never knew that katanya and matila originated from them, i'm usin em coz it sounds fun~ got em from good fren of mine who's not lembut at all
it seems tat u know a lot about em tho

|PrincesSs| said...

ahaha,
hmmm anyway bahsa2 tu cam colorful that doesnt mean the average users are all lembotz or fefonen (using their term oso here ;-) ) .

anyway x salah banyak kenalan,tidak dijadikan kamu berbeza melainkan utk bekenal2an..tak gitu?

tp ala kulli hal,
amar makruf nahi munkar lah wahai semua rakan2ku..

szakif said...

hata...

owh never knew that katanya and matila originated from them, i'm usin em coz it sounds fun~ got em from good fren of mine who's not lembut at all
it seems tat u know a lot about em tho

hha~ bace je la blog "minah2" songsang ni... ko akan paham... tapi pandai2 la tapis ok~ tapi kan, motif tibe2 ko berenglish2? haha~

[apa yang aku fikirkan...]
[kena pandai pilih]

szakif said...

nad...

ahaha,
hmmm anyway bahsa2 tu cam colorful that doesnt mean the average users are all lembotz or fefonen (using their term oso here ;-) ) .

maka nad sila terangkan maksud fefonen ok~ haha~

anyway x salah banyak kenalan,tidak dijadikan kamu berbeza melainkan utk bekenal2an..tak gitu?
yups! kena buat confession ke aku bace blog fefonen tu ke tak? adeh~ perlu ke? haha~

tp ala kulli hal,
amar makruf nahi munkar lah wahai semua rakan2ku..

banzai!

[apa yang aku fikirkan...]
[bace hatiku di harajuku]

|PrincesSs| said...

zaki,
ni kira aku dah mengomen panjang la kan kan kan..eheheheh

szakif said...

nad...

zaki,
ni kira aku dah mengomen panjang la kan kan kan..eheheheh

la ikroha la nad.... adeh~

[apa yang aku fikirkan...]
[janggal janggaaaaaaallll]

|PrincesSs| said...

ahahhaha..
sila sambung

la ikroha filmengomen okie~

szakif said...

nad...

ahahhaha..
sila sambung

la ikroha filmengomen okie~

trimas kerana menyambung bley

[apa yang aku fikirkan...]
[rajin betul nad mengomel]

Anonymous said...

Your are Excellent. And so is your site! Keep up the good work. Bookmarked.
»

Anonymous said...

I find some information here.

Anonymous said...

Wonderful and informative web site. I used information from that site its great. » »

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...