Sunday, March 01, 2009

Bila Di Sana Ada Akan, Di Sana Ada Jalan

Heh~

28 comments:

Liyana said...

bersabarlah ye...
lagi seminggu je pastu boleh cari yang baru...
btw, aku tak faham la tajuk entry ni...
bila di sana ada akan, di sana ada jalan...

RuBy said...

WAHHHH!!!!...dasyat gile...
Agak kreatif disitu..hahahaahha

bersabarla ye...

Husz said...

di sana ada akan : maknanya disana ada kemahuan (utk update blog dan online)

di sana ada jalan : maknanya disana (dikomputer kawan boleh online ngan broadband utk update blog)

tak gitu zaki? betul tak? :) heheh

Szakif said...

liyana....

seminggu bagaikan sebulan! kang dah dapat yang baru, mana mungkin boleh lupakan kekasih lama yang menemaniku selama 3-4 tahun. huhu~ kekasih tau~ STBB!

Szakif said...

ruby...

hehe~ kreatif tak kreatif gak a~ :D

baik! kena bersabar balik KL minggu depan! jom konvoi!

Szakif said...

husz..

ko nih pandai2 jek~ :P

salah! :P

Liyana said...

Zaki...
aku faham kot camne rasanye...
tapi dalam kes aku yang rosak bukan laptop tapi 1st hp...
nak tunggu saat beli yang baru, pergh memang menyeksakanlah...
sebab rosak 1 minggu lebih sebelum aku balik cuti mid sem 2 06...
so, penantian tu memang menyeksakan...

intan.dayana said...

hmm..bile nk dpt laptOp baru neh~
xsaba da...

~ aRe^cHa ~ said...

yer! bgeitu la! akak pun wat camtuh gak...mmg laptop lame itulah kekasih hati..mane bole tinggal...

As said...

i wanted to give the idea coz I've once buat jugak..tp ingatkan takleh nak wat :D


zaki nanti dah ade laptop/PC baru, pergi ah kedai mintak die kuarkan hardisk jdkan external hardisk..

aRiff said...

"akan" tu direct translation of "will"...kekeke...When there's a will, there's a way...

Szakif said...

liyana....

owh henpon ke yang rosak~

baik...

hanya patience is the best shield bila diduga.. aite?

Szakif said...

intan....

isk. dia plak yang sebok :P

Szakif said...

arecha...

masalahnya, kepala kena geleng2 banyak kali. saket kot tengkuk ni~ huhu..

takpe. seminggu je zaki!

Szakif said...

as...

owh cakap je la.. im open to all suggestions :)

baik lah! memang plan nak wat gitu pun :D

thanks!

Szakif said...

ariff...

anda hebat!

:D

Jepah said...

"sabar ye zaki... nnti blik rumah, abah belikan yang baru... tggu ye... seminggu je lagi... belajar la hidup tanpa laptop jap ye..." =p

Szakif said...

jepah...

owh sangat macam bukan abah aku~ huhu~ :P

nAd.dOt said...

laptop lame bg sape?
ekekekee =p

Szakif said...

nad...

jeng jeng jeeeeng!!!

RuBy said...

hohohoh..sebut pasal balik..tak sabor aku..

yeay..minggu ni balik...
aku konvoi ngan kengkawan aku..nani n alia kot...nak join???

Kema Azeman said...

sabar ye zaki sabar... :P

Szakif said...

ruby..

aku memang balik pun hujung minggu ni~ huhu~ papehal ko consult dengan danial je k.. dia balik dengan aku :D

Szakif said...

kema...

baik! :D

RuBy said...

hohoho..danial~~ketua kelas bm ku...ko blik aripe?aku kamis dah balik dah..pas zohor terus blik..xsabo..hehehe

Hayati Hanuni Halin said...

waaahhh..

nanti letak gamba lappy baru ye zaki...!
heheheheheheheh~

beli la sony vaio... aku pro sony...
heheheh

intan.dayana said...

bia la aku nk sebuk pOn...
sbb aku xsaba nak tinguk kO nye laptOp bru..
bule la aku pinjam nnt..
hehe~

ILA said...

Ni ler jadinya 'budak sains' cuba bersastra..
"bila di sana ada akan, di sana ada jalan..."
hehehehhe!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...