Friday, January 16, 2009

10++ Things To Do Before Leaving IIUM Kuantan Campus


  1. Initiating the establishment of Biomedical Science Society in IIUM. (done)
  2. Organizing an Explorace-like programme. (in progress)
  3. Giving presents to lecturers in Biomedical Science department.
  4. Cooking pizza.
  5. Azan kat musolla.
  6. Going to the water tank above the hill next to KOS in the midnight.
  7. Being the Quran reciter in an event.
To be continued...

45 comments:

scOotBerry said...

One Of da mOst important thing is:
blanje aku..yeay~
blanje eskrem + waffle..

Unknown said...

Alhamdulillah ada member belanja piza sebelum solat Jumaat tadi:)

Jepah said...

ko kene blanje aku makan special punya... hhohohoho...

Unknown said...

intan dayana..

salah.

next :P

Unknown said...

anuar manshor..

pasni giliran bro plak ah kat saya plak. huhu~

Unknown said...

jepah...

mentang2 aku letak gambar pizza suma nak cakap pasal makan tau~ :P

salah!

next!

:p

alifzaimimra said...

huhu..xdapat makan piza..kena tunggu Angah balik..tapi kalau ada org offer apa salahnya.. :P

hmm..apa kata kalau pos kat blog sciencess..insyaALLAH harapan no. 7 kan tercapai. ;)

Unknown said...

zaki, satu jek ak nak kata: unique!!

tusky said...

nak piza nak piza..

scOotBerry said...

huhu~
salah ek..
ala..~
xbest la cmni..

Anonymous said...

Da bley on9.. Hehe..

Unknown said...

azmar...

first paragraph, aku tak baca :P

aku harap ade la orang2 sciencess yang baca blog nih. takmo la post kat situ. segan :P

Unknown said...

asma'...

owh unique kah?

celah manenya?

Unknown said...

tusky..

pizza mahal sket. meh RM30, aku settle kan :D

Unknown said...

intan...

a'ah~ salah.. hutang sardin ko dengan aku bila nak tunaikan?

negehehe~

Unknown said...

zulikha....

glad that you arrive here with my modem :D

welcome!

hafiza haris said...

yg pizza tuh....
aku nakkk!!!

Unknown said...

fieza....

lalala~

:P

Unknown said...

celah yang tiga terakhir! ;)

Admin IIUMBloggers.com said...

asma'...

heh.. teringin nak buat sebenarnye... hehe~ live life to the fullest katenye~

Anonymous said...

xnak cuba pecah masuk kulliyyah pharmacy under construction tu ke. naek saaaaaaampai tingkat atas.

rugi tau kalau x smpat merase!

Unknown said...

shamel...

ha! betol jugak!!

jab nanti aku tambah. hehe~

Jepah said...

ko jadi khatib bace khutbah solat jumaat...
tp, jgn ko postponed solat jumaat da la....

Liyana said...

jepah ni...
pagi2 buta camni wat saya gelak bila baca komen jepah...

Zaki, mana lagi lists lain...
kata 10++...
huhu~

3p4h said...

Apa kata ko buat pizza utk kami??? hand-made, fresh from ur oven, bkn yg sudah diboikot itu.. Heheeee

Unknown said...

jepah..

wah! besar sangat jadik khatib tuh. tatot~ :P

*macam layak je aku neh~

Unknown said...

liyana...

jab jab...

yang selebihnya tu, surprise!

Unknown said...

3p4h...

bagi aku RM30, aku settle kan. huhu~

:: !zyan :: said...

1-adakah ini bermakna, sciencess no longer significant?? huhh...sedey2. penat2 kami set-up itu society.

2-BigA is not in d list? yuhuuu~

Unknown said...

izyan...

1- SCIENCESS maseh relevan. cadangan asalnya nak meletakkan biomed tu di bawah SCIENCESS dan menggunakan istilah "Club" instead of "Society". tapi selepas discussion dengan president SCIENCESS, kami membuat keputusan untuk jadi badan bebas drpd SCIENCESS, tetapi ahli2 persatuan biomed masih lagi ahli SCIENCESS. mereka ahli persatuan biomed kerana mereka pelajar dept biomed, dan mereka juga adalah ahli SCIENCESS kerana mereka pelajar KOS. :)

2- memang takde dalam list saya, tapi list akak. ahaha~

ILA said...

Nak gi tangki air tengah mlm2 buta...?? nak jumpa sape??? ahaaa..ada puteri bunian kah di sbalik bukit tu???

nak wat piza,sila letak resepinya sekali.bley akak adjust apa yg patut:p

3 lagi..mana???

Anonymous said...

idea pi tangki air mlm2 bute tuh mmg tak semenggah..ko jgn over confident..dah la mlm..pastu gi tempat tpencil tmpat jin bertendang..

akibat=jumpe haiwan2 berbisa mcm ular or kala jengking..

even worst= jumpe makhluk halus yg marah ko kaco tempat dia mlm2..

so..delete it from ur list..4 ur own sake..

Unknown said...

kak ila...

wahaha~ betol gak kan? nape saye terfikir pasal tu sume? otak orang2 yang berani memang tak terfikir mende2 cam tu kot? :P

lagi 3, tunggew~

Unknown said...

anonymous...

:)

nasehat yang bergune. sangat!

baiklah. akan dipertimbangkan kembali. hu~

alifzaimimra said...

jangan bagi epah makan piza. kitorang dah janji ngn Angah takleh makan piza sampai Angah balik. huhu...

Unknown said...

azmar...

ok. epah keluar drpd senarai aku :P

ahahahaha~

3p4h said...

Tidak!!!

Selamba achik(azmar) cakap cam 2.. Kuang asam... Br nk blnja achik mkn pizza yg dbuat oleh zaki.

~Erm... =(

Unknown said...

epah..

alamak. ade orang merajuk a~ azmar sila bertanggungjawab :D

scOotBerry said...

ha'ah la zaki..
aku ade hutang sardin ngan ko..
pas raya cine bule..?
aku bw segala bahan dtg kuantan..
nnt bule la aku menmasak tuk ko ek..
maap lambat..hihi~

Unknown said...

intan...

hehe.. asalkan kite leh makan sama2 sardin ko tuh, sebelum aku grad, fine~ :D

yey!

nanti mesti ade orang jeles :P

Annabuadiary said...

bro, semoga impian tercapai ...sebab lepas ni dah takde dah zaman tu ...bet me kami yang dah keluar campus memang teringin nak masuk balik campus dan mula terasa nak jadi student balik ...time tu rasanya sepuluh kawan di campus tak sama dengan seribu office mate ...

scOotBerry said...

hahhaa~
baeklah..kali ni aku akan mengotakan janji ku..aku pOn nk bg ko rase spaghetti hasil tunjuk aja ko..tp sume pon after raya cina la..bule kan..??

neway..thanks membelanja semalam..haha~sgt best kot.

Unknown said...

thalia damia...

wow! that makes me scared. huhu~

apa2pun, hidup perlukan perubahan kan. bersedia lah dengan perubahan yang sedang brlaku. nak tak nak kena hadapi juge. :)

Unknown said...

intan...

so sekang ko ada hutang 2 makanan dengan aku.

spaghetti dan sardin kentang.

wah!

Anonymous said...

ganjiang240
moyan463
juque290
goujian398
pier362

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...