Wednesday, January 28, 2009

New Blog Layout


Get used to it!

30 comments:

Jepah said...

nice layout... =)

Szakif said...

jepah...

tapi sebenarnye hati ini maseh cintakan yang lama.. huhu~

TQ!

Liyana said...

merah...
orang cina kata ada ong...
ye ke???

but, nice 1...
nak membiasakan diri dengan template baru la pulak...
dulu mata ni dok tengok template warna coklat...
sekarang amik, merah menyala...

Szakif said...

liyana....

ahahaha~ lawak lawak... amik ko merah. saket mata aku tak tanggung :P

Liyana said...

lawak ke??? /:)
ada aku suruh ko amik kisah???
sedangkan aku sendiri tak kisah...
hahaha~
ada apa2 ke tiba2 tukar layout baru ni???
and please don't answer the new image is because of CNY...

Szakif said...

liyana...

amboi sekang dah pandai guna statement tu tau. ahahha! mantop adek2 junior sekang tau :P last time, fieza tuding jari akt aku gak, kata aku yang ajar. fine~ :p

tukar blog layout ni memang dah lama rancang, tapi tak jumpa2 yang best. hari ni, terserempak plak dengan yang ni. terus aku install.. dan satu sebab lagi tukar, pasal tiba2 pagi ni, layout yang lama tak kuar background nye. hah! terus aku tukar :P

kebetulan baru pas raya cina~ huhu

Liyana said...

aku cuma menggunakan apa yang orang lain dah gunakan terhadap aku...
hahaha~
ok ape, takdelah aku jadi liyana yang skema...
have a little sense of gila2, sebab terikut abang senior dia...
lalala~

macam dah dirancang...
ko jumpa layout baru dan pada masa yang sama layout lama buat pasal( bace=merajuk)
hahaha~
takdela, aku main2 je...
pastu pula, baru je raya cina...
kalau ko amik warna lain, takdelah orang heran sangat...
ni amik merah...

ok, aku rasa dah banyak kali aku cakap pasal merah...
nanti tuan blog pun jemu...
enjoy the new 'face'...

Szakif said...

liyana....

ok speaking of new face, something new with the face this week. tunggu!

Liyana said...

ko ni memang suka buat suspen & suprise la...
ye la, aku tunggu...

Anuar Manshor said...

Ditajakah?

Szakif said...

liyana...

hehe~ saje je wat surprise. kalo ko nampak aku, jangan buat2 perasan tau. nanti tak surprise. huhu~

Szakif said...

anuar manshor..

oh tidak :P

how is it to your view? nice, or nicer?

Anuar Manshor said...

Terserah... Kalau dirasakan cantik, teruskan. Sangat elok dilakukan perubahan.

Cita rasa saya suka yang "clean".

Husz said...

gambar ko ngan panda tu, cuba tengok tangan tu.ko patut flip kan gambar ko, baru nampak sama. :) ceh..apala aku, yg tu pun nak komen ka. (aku seorang husz, tak dpt eden nak nolong)

Alakay said...

waduh..! semarak banget si kaler nya....semangat baru ya...hehehe..sukses sukses..ok juge ye..

myadlan said...

okey. mana plak datang si panda gumuk itu.. haha.. tapi ok la. simple n nice.. bertukar jugak akhirnya..

aSma' Soleha said...

muka tu zaki, muka.. tak cukup samseng macam panda tuh.. ngee~

ILA said...

MUka yg smakin kurus & gelapppp!!!
errrr..zaki adjust gambar ye??

HaTiFi said...

merah sgtlah Zaki (gaya ala2 merah sgtlah makngah)

nabihah said...

ko ngan panda... seswai ker?

ok lah ni... ilang ngantuk aku, tkejut tgk merah2 menyala ni =p

Szakif said...

anuar manshor...

wow. clean. istilah yang besar dan dalam maknanya tuh. :D

Szakif said...

husz....

tu a. sebenarnye aku baru perasan aku salah pose tangan bile gambar tu dah siap. huhu~

Szakif said...

alakay....

semangat memang sentiasa ada. huhu~

TQ! merah menyala tanda semangat membara!

Szakif said...

myadlan....

haha~ tengok tuan punya blog. gumuk juge :P

dah lama sebenarnye niat nak tukar layout ni. akhirnya terlaksana juge :D

Szakif said...

asma'...

orang baik dan suci murni memang tak pandai berlakon jadik samseng :P

Szakif said...

ila....

ala~ gambar ni bukan gambar terbaru saye la. huhu~

Szakif said...

hatifi...

wahaha~ mak ngah tau! :P

Szakif said...

nabihah...

ahaha terkejut katanya~ tak dapek den nak nolong :P

(^_^) Lady In Blue (^_^) said...

SANGAT COMEL OK!

jgn tuka dah..hehe

Szakif said...

LIB...

saya memang comel :P

tengok la camne k. manusia sentiasa perlukan suatu pembaharuan :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...