Wednesday, January 28, 2009

Kau Ingat Senang Nak Amik Gambar Lompat-lompat?


One thing about blog advertisement is that, you can get a lot of benefits from it. One of them is contest! And I love participating in contest!

The most recent one is from Nuffnang which features Milo Fuze Energizing Your Day contest. You just need to submit a photo and determine the level of energy related to the picture. I join the contest by submitting one of my lompat-lompat photos because for your information, to take such pictures, it needs a lot of energy! One: because obviously the model in the picture needs to jump, and Two: because the photographer needs to take it many times to get the best shot; and that also means the model needs to repeat jumping and jumping until he's tired. Huhu~

So, for you guys, if you see the Nuffnang ad in the right panel shows the Milo Fuze ad, click it and join the competition. And as for now, do you mind leaving comments in my entry? Click here!

But... Milo? Boycott?

26 comments:

Liyana said...

haah la...
Milo-boikot...
macam mana tu???
aku takmo cakap panjang la pasal isu tu kat sini...
btw, memang teruk kot kalau nak dapat shot yang betul2 menarik...
stamina kena tip top la...
p/s:penat tak melompat??? :P

Szakif said...

liyana....

yang best nya kalo sekali tangkap terus jadi. foooh.. kurang penat. hehe...

pernah je tangkap gambar lompat2 tapi hasilnya takde yang menarik. *dan of course tak masuk blog ahahaha!!!

KNOWLEE said...

Kekekek...kat friendster and facebook akak ada letak gambar akak lompat ngan member2.

N akak lompat dgn penuh bergaya tau!
Huahuahua...

Szakif said...

knowlee...

nak tengok nak tengok!!!

letak la kat blog.

*isk... macam tak manis plak gadis melayu yang ayu lompat2 :P

myadlan said...

boikot.. boikot.. tapi..

susah betul nak cari pengganti milo. kalo pegi kedai pun, mesti cakap milo jgk

ILA said...

erkkkk???milo contest???
Good Luck!!!!
Tapi dlm hati.."tak cecuai tuiii..zaki ni..dah besau gedabak pun nak lompat2..& dot..dot..dot.."

Hmmm..ingat senang ke nak ambik gambor 'kanak2 riang mlompat'
selain perlukan cyber shot(<- betul ke panggilannya??), kena snap sesuai dgn jangkamasa time mlompat tu.
3 ari lepas,mlayan adik2 lelaki suruh tangkap gambor time dia orang mlompat.Entah bapa kali 'snap'...hampehhhh tuiii...

Hayati Hanuni Halin said...

zaki panda....
panda zaki....

zaki=panda....

heheheheehehhe~
nice layout btw... =)

Jepah said...

hiking kira energetic x? =p

Szakif said...

myadlan...

tu a~ susah sebenarnya nak ubah mende yang dah jadik sebahagian drpd hidup kita, tapi tak mustahil :D

Szakif said...

kak ila...

hehe.. suka hati la. badan je besar, tapi hati masih kanak2. :P

apa kata lain kali akak pula yang jadik model lompat2. mesti best! ahahaha~

Szakif said...

HHH...

TQ :D

panda = gemok

zaki = panda

zaki = gemok

kan?

Szakif said...

jepah...

a'ah. sampai ade orang demam. tak tahu sape~ :P

KNOWLEE said...

Eh, akak ayu ke?
Aduihhh...terharu....
Lompat tu pun still ayu tau.

Malu la nak letak kat blog... =p

Szakif said...

knowlee...

letak kat fs tak malu plek~ :P

Ir A.Aziz said...

Aku der beberapa gambar melompat, yg ditangkap oleh member aku. Tgk kat cni --->

http://iraziz.blogspot.com/2008/08/reception-ceremony-anak-perempuan-mdm.html

BTW, aku nak mintak izin nak quote sentences dari blog ko yg aku rasa interesting? Boleh? Nak quote into my English blog. :)

As said...

hey
i think u have the high chances to win.
because of ur caption.

;P

fuzzy_nad said...

kalo aku tgkap gmba lompat2 nnti ko rase aku dlm kategori gedik x??haha

KNOWLEE said...

Kat frenster tak ketara sgt la.
Sbb org kena view byk2 gambar baru leh jumpa gambar tu.
Kat blog, bila bukak je blog, terus nampak.
Malu...

Szakif said...

iraziz...

melawat!

menarik gak korang lompat2 :P

sila la quote k.. amik la manfaat apa2 yang boleh :)

Szakif said...

as...

amin... semoga menang la :)

Szakif said...

fuzzy...

bergantung a~ :P

Szakif said...

knowlee..

owh malu~ :P

*ekceli nak cakap lebih sket, tapi kang offensive plak. ahahaha~

3p4h said...

Tp aku rasakan, kalo guna dslr dgn shutter yg laju, sng skit nk capture gmbr lmpat2 nih..Hehee....

Szakif said...

epah...

tapi kalo yang memetik kamera dslr tu tak pandai, tak jadik gak :P

kamera hebat, pengguna kamera pun kena hebat gak. kan?

heheee..

3p4h said...

Ryte2 bro!

Szakif said...

3p4h..

ok. nak pinjam kamera dslr ko pasni, leh? :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...