Monday, November 17, 2008

What's the Prank?


I'm happy to prank him till I jump! Lalala~

Owh, today is 17 November. As I promised, today is the day. Wait eh...

10 comments:

As said...

riang gembira di hari raya nampaknya

nanti sampaikan salam kat dia dan mintak dia doakan as gak for tomorrow ;)

take care zaki

Szakif said...

as...

insha Allah.. semoga berjaya la dengan apa yang akan as lalui esok. amin..

take care jugak as~

ILA said...

Wahhh!!
kau main teng2 kat tepi pntai mana tu??
PRANK?? ada sesapa yg nak di kenakan keee??

soryy..
dari akak yg serba tak tauu..

Szakif said...

kak ila~

bace je entry yang saya linkkan tu, nanti akak faham le~ :D

tu kat cherating lalala~

fItRiNa said...

huhu...

aiyyo bro..
apekah prank tersebut?
haha...
excited 2 know...
=D
best of luck (guess u need the luck charm la bro)
^_<

Szakif said...

fitrina...

hehe~ ade la.. tunggu eh~

efiey fieza said...

lmbt lg ker ko nk prank nih?
aku ternanti2~
haihhhs;D

Szakif said...

fieza...

sabo~ :P

KNOWLEE said...

Wahhh...tak sabar nak tgk amende yg diprankkan nnt.

Nnt kita jumpa, kita lompat2 camtu gak tepi beach la. Amik gambar. Huhu~

Szakif said...

knowlee...

no problem!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...