Sunday, November 02, 2008

I Don't Want People to See This of Me


Seluar!

Ooo Kopolosonok!

Bapak ko!

Of three, which one describes me best?

50 comments:

MOHD ZAHID BIN JAAFAR said...

Seluar! describes you the best...Hahahaha...aku xkn lupa ko melatah mcm tu...yg second tu trademark safwan....hahaha...Korg mmg best gile...kenangan2

KnowLee said...

Ooo Kopolosonok tu apa maksudnye?

Anubis said...

Hahaha....I haven't heard Szakif melatah but Safwan penah (on the way nak gi AGD SCIENCESS ). Me like tahan gelak n hampir burst gak la....

fItRiNa said...

don have any idea for those three??
explain please...
but for sure that's ur hand bro
=D

szakif said...

zahid...

adoi~ first commenter je dah spoil~ :p

kantoi aku :P

diam2 sudey~ :P

szakif said...

knowlee..

menurut sumber, memang takde maksud :P

szakif said...

danial...

sila datang bilik aku dengan lebih kerap and enjoy more of it.. huahua~

mine? owh ko jangan induce k.. jatuh saham aku :P

szakif said...

fitrina...

owh mereka yang bertiga di atas ade membincangkan. dah dapat idea?

how you know that's my hand? :D

Jepah said...

aku rase... JAMBU lebih sesuai utk ko... muahahahaha...
p/s: jgn ngada2 nk peha mcm aku ye... =p

szakif said...

jepah...

aku rase, ko betol :P

*tolong la aku nak transfer lemak kat peha aku kat ko. amik sket pun jadi la pah~ :P

© Liyana.Sara.Salleh said...

mcm pnh nmpk je org yg pakai baju warna oren tu...
tp di mana ye??? :p

sempat lg snap pic ye...
mmg sah ko ni gigam...
hahaha~

szakif said...

liyana...

:P

bukan setakat baju oren, tapi wristband tu pun cam familiar.. hu~

haha~ ko pun tahu eh gigam. search perkataan tu kat blog aku, dan ko akan akan tahu something :P

© Liyana.Sara.Salleh said...

haah, sekali le dgn wristband tu...

actually aku tau psl gigam pun lepas aku bc n3 yg under angklung... ;)

szakif said...

liyana..

that what i was referring to actually.. hehe~

patut la pun ko tahu pasal gigam :P

fItRiNa said...

coz of tht wristband la bro...
if u notice, n i knw u r...
u always ware them...
lotsa collections i guess??

gigam?
apekah?

szakif said...

fitrina..

wahaha~ what an observant you are! mantop!

gi je search perkataan gigam kat blog aku tu~ si liyana dah dapat dah jawapannye :D

© Liyana.Sara.Salleh said...

yg psl tu la aku tau ttg gigam...
sblm ko suh aku search lg...
kna la advance ckit...

"si liyana dah dapat dah jawapannye :D"
even sblm ko suh aku cari jwpn...
hahaha~

szakif said...

liyana..

ye la~ ko kan hebat! haha~

eh. laju wireless kat cafe tuh? tahu la ko online kat bilik, tapi maseh kuat lagi eh signal nye? mantop!

© Liyana.Sara.Salleh said...

xdela hebat...
aku ni jenis suka explore...

mana tau aku on9 kat bilik???
kuat la jugak, aku dahle dok level 4 betul2 nmpk cafe... hahaha~
kalo signal hampeh, mmg saja nak buat aku geram...

szakif said...

liyana...

la hai~ semalam aku guna kaedah homeopathy untuk explore ko kat bilik ko. penat tau, tidor drpd kol 8 malam sampai 5 pagi. sume exam punye pasal. heh~

amboi2.. garang tau liyana ni :P

© Liyana.Sara.Salleh said...

wah, dahsyat...
nyesal tegur... waaa~ :p

patutla ko letak ym status msg mcm tu semlm...

aku mmg garang...
baru tau ke???

szakif said...

liyana...

*tatot

© Liyana.Sara.Salleh said...

takut la sgt...
yg ko snap pic tu berani plak...
terigt kat 1 joke...
pjg plak nak letak kat cni... :p

szakif said...

liyana...

:P

joke? letak jah~

*terguna account Admin IIUMBloggers plak :P

© Liyana.Sara.Salleh said...

patut mcm kenal je style reply... :p

"Seorang profesional muda sedang membuka pintu kereta BMW nya, tiba-tiba sebuah kereta dengan laju melanggar pintu kereta itu hingga tercabut.

Profesional muda itu memaki hamun kereta yang laju tu dan meratapi kereta mewahnya yang rosak tanpa pintu.

"Tuan, lihat apa yang dilakukan orang gila tadi terhadap kereta saya!" katanya histeria kepada polis yang tiba di tempat kejadian.

"Kamu orang-orang kaya nie benar-benar materialistik, kamu semua membuatkan aku muak!" kata polis. "Kamu begitu bimbang pada BMW kamu, kamu tak sedar ke tangan kamu juga dah hilang sebelah?!"

"Ya Tuhaaaaaaaannn!!!!!" teriak profesional ketika ia melihat lengannya sudah tidak ada lagi.

"Mana jam Rolex ku?!"

btw, ada org kata ni joke...
but since aku ni jenis serius...
xdela lawak sgt pun bg aku...

szakif said...

liyana...

kah kah kah!!!

takpe. yang penting aku ketawa!

TQ2! :D

© Liyana.Sara.Salleh said...

u gotta be kiddin' me...
lawak ke???

well, ok ur welcome...

szakif said...

liyana...

sesungguhnya...~

*sila sambung ayat di atas :D

© Liyana.Sara.Salleh said...

sesungguhnye ape???
jgn la main mcm ni...
xde mood nak sambung ayat la...

szakif said...

liyana~

la hai~ kan ko sendiri dah buat statement dalam chatbox.. huhu~

Jepah said...

xnk... wat pe nk amek lemak ko... xde keje...

DaRk AnGeL said...

aku tak berapa nak update sebab writer's block..

ooo kopolosonok~!

ha itu kau.. walupun aku tak tahu apa makna kebendanyeh..

DaRk AnGeL said...

ke.. seluar~?
heh~

Anonymous said...

cantek gam-bar..:D

::Amin Mansor:: said...

aku xphm zaki.ape ko tulis neh

szakif said...

jepah..

a'ah. memang pun. tahu takpe :P

szakif said...

syifa...

ke ko sebok dengan kerjaya baru? eh. kat company ko ade tak kerja untuk bidang aku? aku dah nak grad la pulak~ :D

itu bukan aku nye latah la! :P

szakif said...

syifa lagi..

ye betul! pelik kan?

szakif said...

anonimes...

kenapa gam(sengkang)bar? ade pape maksud? :D

thanks anyway :D

szakif said...

amin...

selamat mencari jawapannya! :D

Anonymous said...

sajer nak mem-ba-ku-kan ayat..
jadi bacelah dgn baku gam-bar~~~
"r" tu biar ader kolkolah skit
hehe :D

szakif said...

anonimes~

wah! macam belajar kat sekolah rendah ah~ belajar suku kate :P

baik cikgu ano! (wah! sedap name ko tau! :P)

wahaha~ "r" ade kolakola eh? ustaz aku tak ajar pun. :P

fItRiNa said...

da tau da bro...
ptutla...
evrythng reminds me bout iftar day dulu...
blom pon panas duduk ats kerusi[bru je msg2 smpi]...
da kechett sne sni...
mmg la...
it's so you...
=D

szakif said...

fitrina..

maka itulah gigam secara praktikalnya.. huhu~

jaga2! :P

Anonymous said...

cet~~ cikgu ano pulok...:P

herm "r" mmg takde kolkolah...

sajer ex-ag-ger-ate.. hehe :)

szakif said...

cikgu ano~

sedap ah name ko.. pasni gune name ni eh :P

tu la.. semalam pas ko buat statement, aku terus call ustaz tilawah aku ok~ kot2 dia terlepas syllabus kolakola tu ke... aku dah la tak pernah miss kelas dia. tahu2 ko claim "r" huruf kolakola~ huahua~

Anonymous said...

kah-kah-kah-kah..:DDD

sampai ko kol ustz ko ka?seriously? :,"(ak sbnr nye nk ltk smiley waktu muke pelik,tak reti lak)...

nah,,kate pun ex-ag-ger-ate tu yg aku suru byi kolkolah tu.. "rrrrrrrr,,,"

1 more, sdp jer bg name aku cikgu ano..:P
wateva lah..hehe :)

szakif said...

cikgu noni..

gurau je la~ huhu.. koser tau nak call ustaz segala :p

dah tu letak name anonymous je, so aku bagi la name yang macam2. heh~

dammit said...

weh gambar ni smart!

szakif said...

dammit...

you can do just like it better!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...