Thursday, November 06, 2008

For This Last Paper


For this last paper,
for what it takes to excel,
for what it would result,
I'm off...

16 comments:

Anonymous said...

last paper ka?

amat seronoknyer!!!!!!ENJOY!!!!

but....

mgt is coming to me.. :(

KnowLee said...

Gud luck!
Akak dh doakan dh.
Ehe~

(^_^) Lady In Blue (^_^) said...

bagus!
akhirnya hang off jugak
aku je yang on xabih2
selamat maju jaya! =)

szakif said...

anoni....

yes~ dah nak abes exam. lalala~

MGT? pejam kate je~ *bak kate seseorang~ :P

szakif said...

knowlee...

TQ :D

szakif said...

LIB...

tak berjaya sebenarnye :P

huhu~

© Liyana.Sara.Salleh said...

hahaha~
at least ko try 'off'...

selg ASUS ni di sisi aku...
selg wifi ada...
selg aku masih berada di compartment yg sama...
selama itulah aku akan terus 'on'...
sbb ape???
aku dah addicted dgn internet & yg sewaktu dgnnya...

good luck utk last paper...
esok exam pg ke???

As said...

eh sem ni satu paper je ke??

szakif said...

liyana..

susah kan kalo dah addicted dan kemudahan pula ada.. memang susah nak lekang la~ hu~

aku exam esok pagi lalala~

szakif said...

as..

tidak. ade jawapannya di dalam blog aku~ :D

© Liyana.Sara.Salleh said...

S.N. kata...
dah ada kemudahan...
free pulak tu...
gunakan ajelah...
addicted dgn internet xpe lg...

selamat menjawab soalan exam...
dah ready ke??? :p

szakif said...

liyana...

bersedia!!! tido~ :P

Anonymous said...

MGT? pejam kate je~ *bak kate seseorang~?????

mcm ayat keling :P kikiki
kate si-a-pa?

szakif said...

anoni~

*panggil noni lagi sedap kan? at least ade gak orang name noni :P

eheh. salah taip plak. mate maksud aku tu~ hu~

si-a-pa-yang-ko-nak? tu la dia~ :P

Trini said...

ala..mcm xseswai la pulak saudari tue main guitar di situ..

szakif said...

trini..

agak a~ :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...