Thursday, November 13, 2008

Jangan Masuk Blog!


Aa aaah Zaki, off record ok. Jangan masuk blog~

Nanti kalau benda ni kecoh aku tahu la nak tengok kat blog siapa!

Pengumuman ye. Semua gambar adalah simpanan peribadi. Jangan masuk blog.

Eeeeehh... Takut aku nak cakap depan Zaki. Nanti masuk blog.


Fine... they look at me when it comes to blogging and spreading hot news. Haih~
But, doesn't that mean I am hot also? Owh thank you. Appreciate that.

30 comments:

KNOWLEE said...

But, doesn't that mean I am hot also? Owh thank you. Appreciate that.

STBB!!!

Laaarikkkkk!!!

Szakif said...

knowlee..

yang atas2 tu lagi la STBB ok~ :P

© Liyana.Sara.Salleh said...

tapi walau macam mana sekalipun perkara itu tetap akan dimasukkan ke dalam blog oleh insan bernama Zaki...
hahaha~

Jepah said...

????

As said...

wakakakak!

statement last takleh blah..

nak larik dulu, contagious!

p/s: dah la pandemic..danger2!


notakaki: oppss...kena gelak sopan sket

ILA said...

hmmm...kata2 tersebut sering akak terima..
terutamanya dari adik2 akak kalau akak balik LD..
Siap akak nak snap gambar jerrr..terus they all said.. " Ha!! jgn letak kat kau punya bley ye!!..terglamer pulak"
Dua dari 6 orang adik akak dah pndai sekodeng blog ni.
jadi silent readers jerkk

Szakif said...

liyana..

biasanya orang2 yang terlibat akan diinform akan kewujudan watak2 dan story2 mereka dalam blog aku nih. sekiranya ada yang menentang, aku akan hormat mereka dan delete entry tersebut.

so far, takde lagi a~ :D

aku kan, respect orang :D

Szakif said...

jepah..

sebok ah ko! *macam dalam YM

Szakif said...

as...

gelak sopan camne eh? ajar aku as. aku tak reti. aku gelak bersepah, boleh? :P

Szakif said...

kak ila~

wahahah~ saya rase ramai blogger yang tak sorok identiti diorang dalam blog akan menghadapi situasi yang same.

kan?

efiey fieza said...

zaki,same goes to me!!!
kalo nk ckp pape...riso aku dgn blog ko!!
haha

Jepah said...

aku mmg suke nyibok... =p

Szakif said...

efiey fieza...

ala~ kalo orang dah pesan, takde la aku masukkan dalam blog. tapi kalo tak cakap, lalala~ :P

Szakif said...

jepah..

masuk blog kang!

© Liyana.Sara.Salleh said...

ala, selagi perkara yang masuk entry kita tak mengaibkan orang...
aku rasa takde salahnya...
as u said before...
ko kan respect hak orang...

As said...

ah zaki takpe gelak bersepah, as takleh :D

sampa bila as kena jadi cekgu zaki neh :-? hehehe..

zaki..as nak ganti muffin dengan sumting else yang lg best. Tggu bukak sem ni a kalo panjang umur ;)

Szakif said...

liyana..

it's always better to let the people involved to know their existence in our blog. :D

yup, kena respect orang. danial selalu cakap: if you want respect, you earn it :D

kan danial?

Szakif said...

as..

sebenarnye aku sendiri tak tahu nape nak panggil as cikgu. pasal as banyak tunjukkan dan ajar erti ketabahan kot. :D

yey! asalkan perut aku berisi dengan hasil tangan as, it'll be fine. tu pun kalo tak menyusahkan as la.. he~

Jard The Great said...

hmmm..aku mangkin konfius dgn n3-n3 dlm blog ini..

ko sakit SS ker?? -->(SS = syok sendiri)

hehehe... jk

Szakif said...

jard..

haha~ lepas STBB, sekang SS pulek~ :p

ko rase aku saket ke beb?

Jepah said...

masuk la... x kesah... =p

Szakif said...

jepah...

dah masuk dah pun~ =p

© Liyana.Sara.Salleh said...

yeah, what Danial said is right...
if u want respect, 1st thing is to respect the others...
and so forth...
we can't expect people to respect us when we didn't do the same thing to them...
as Liyana always said:karma...

aku rasa macam Liyana and karma sangat ngam la...
what do u think??? :P

Szakif said...

liyana..

aku rasa kama dengan ko memang secocok la. boleh la buat laki... *matila hati kama kaedahnya~ :P

© Liyana.Sara.Salleh said...

laki??!!
huahua~
kadang2 bagus gak layan kegilaan ko ni...
boleh release tension... :D

bak kata ko dalam komen entry 'Blog is a Kind of Therapy'...
":D
*the smile says thousand words."
aite bro??? ;)

KNOWLEE said...

Apa STBB kat atas2 tu?
rasanya takde lagi dlm entry nih.

As said...

erk..zuk jiddan-_-"

Szakif said...

liyana...

jangan layan, nanti ko plak yang jadik gila lalala~

Szakif said...

knowlee..

selamat mengidentify~ :P

Szakif said...

as...

lalala~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...