Wednesday, November 26, 2008

Black and White or Colourful? You Choose Your Colour








Question: Of the pictures above, which use:
  • DSLR
  • Digital Camera
  • Phone camera
Winner will be receive a special Eid Adha present from me.

32 comments:

Kema Azeman said...

I say..............digital camera~~~~~~~~ *harap2 btol* (>_<)

alif zai mim ra said...

black n white - nostalgic
colourful - happening!
apapun, i love both! :D

i'd say digital camera juga.. :D
tp for 2nd, 3rd, n 4th tu mcm bkn digital..mcm DSLR..

hmm...

© Liyana.Sara.Salleh said...

* DSLR-pic 4
* Digital Camera-pic 1,5,6,7
* Phone camera-pic 2,3,8

jangan aku tak faham soalan buat kali ke-2 sudey...
lalala~

Master J said...

aku xsuka contest2 ni...buat contest xde permit..contest haram ni!!

hadiah Raya Haji pun apa nk bg?? kambing seekor??hehe..

::Amin Mansor:: said...

bwh sekali nampak macam DSLR...

yg ats2, phone ada (nmpk jls) & Digitl camera pun ade gak

Szakif said...

kema...

oit. specify la, gambar mana untuk kamera yang mane~ hu~

Szakif said...

hawa...

hu~ tak le~ kena specify gambar mane untuk kamera mane~ teruskan mencube!

Szakif said...

liyana..

mantop! yang ni ko faham soalannya dan cara menjawab. tapi ade yang salah la dik.. teruskan mencuba! :D

Szakif said...

master J..

kambeng seekor ayah ko je yang mampu bagi~ aku tak mampu~ hu.. oit. raye haji buat open house tak?

eleh~ permit segala~ buat ape! haha~ :P

Szakif said...

amin mansor~

tu dia~ photographer kita cuba memberikan jawapan.

hehe~ ko kena buat macam liyana kat atas ni. which pic for which kamera type.

teruskan mencuba. ko kan expert!

Anonymous said...

wateva d camera u used,,,

i just can say,,

nice~~~~~ 8)

jennyto said...

yg gamba bergayut tu...fon punya.

ILA said...

Ohhh..ada present ekkkk:p
betuiii kerrr (sambil melirik kat zaki)

pagi2 akak ke sini..
perlu di tengok scara teliti
nanti akak dtg lagi
nak wat urgent work yg menanti..
huhukkk

Szakif said...

anonymous...

thanks! hey, try guessing. who knows you know better maybe :)

Szakif said...

jennyto..

how about the rest? :D

try!

Szakif said...

kak ila~

betol~ pernah ke saye bohong bila bab2 bagi hadiah ni? huhu~

cuba tau!

Jepah said...

ko amek pkai kamera... btol x???

Szakif said...

jepah..

btol! ahaha~ tapi tiada hadiah untuk itu :P

~ aRe^cHa ~ said...

i wud luv 2 try

phone: 1, 6
digital: 2, 3, 5
dslr: 4, 7, 8

p/s: i like pic 7!

Szakif said...

arecha...

phone: erm.. dua2 salah la kak~
digital: ni sume betol
dslr: er.. sume salah~ huhu~

Jepah said...

sume ko amek pkai kamera digital sbanrnye...

Szakif said...

jepah...

tidak tepat. huhu~

teruskan mencuba!

WaBI said...

tak tau..tak care..


what i know is the kucing is sangat3 comel!!!

ape name die?
siape punye?

Szakif said...

wabi...

heh~ that cat belongs to one of our staff in KOS. no need to mention her name, but the thing is, she was cute~ i mean, that cat la, not the staff.. huhu~

don't know the name, because on top of that, she's indeed cute. only cute cat deserves taking picture with cute guy.

*ehem~

As said...

owh contest kali ini takde due date

Szakif said...

as...

due date terpulang ke penganjur, boleh? huhu~

most likely a day la, pasal aku currently update blog setiap hari kan~ :D

KNOWLEE said...

Tamo teka.

Szakif said...

knowlee..

tak dapat hadiah kang~ :P

nino said...

digicam: 1,2,3,5,6,7,8
phone: 4
dslr: none :p

Szakif said...

nino...

WE'VE GOT THE WINNER HERE!!!

myadlan said...

kalau la aku tak bz dgn keje praktikal tu, mesti aku sempat jawab kuiz ni.. melepas..

Szakif said...

myadlan...

kalau~

lain kali ye lan~ :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...