Sunday, August 10, 2008

I-QUEST 2008


It's next this week! That means we have to work harder and harder to make sure it'll be happening!

For your information, there'll be a programme like an open day for the IIUM Kuantan Campus on 15-17 August 2008 named IIUM Kuantan Festival 2008 (I-QUEST 2008). Many programmes will be held such as:
  • Medical Exhibition and Check-up
  • Remote-controlled Air Craft Show
  • Concert featuring Akil Hayy and Raihan
  • Stalls and Exhibitions
  • Forum
  • Futsal and netball games
...and of course many more.

I, as the Secretary for the I-QUEST 2008, on behalf of the organizing committees would like to invite all readers of Szakif's apa yang aku fikirkan to come and visit the IIUM Kuantan Campus during the 3-day event. Be you a mother of 2 children, a student from university, a student from branch of IIUM, a worker in the non-government sector, and whoever you are, please come. We guarantee that you'll be entertained and satisfied with the various eventful programmes and activities.

More info in I-QUEST 2008's official blog.

16 comments:

luppi said...

Hey, thanks for the info, bro! How considerate of u (^_^)Unfortunately i won't be able to make it. 16hb ada kenduri kawin senior kita Azrul Naim aka 'Brut'. Then I have to work on the 17th~ maklum la pantai timur. Huhu.

myadlan said...

hye..
thanx for the SMS invitation.. really appreciate it.

unfortunately i'm way too far from Kuantan. i know you guys will be having fun.

enjoy your weekend eh..

szakif said...

luppi...

heh.. your welcome. it's ok if you cannot come. we'd appreciate if you could convert your absence in the form of financial sponsorship. huhu~ nak sponsor? mari2....

szakif said...

myadlan...

owh.. way too far from kuantan eh? kat mane tuh?

btw, just hope some of those who i have sent the sms would pay a visit to our programme. mari memeriahkan IQUEST. yey!

hope you'll enjoy your days in "far-from-kuantan" tuh~ :D

Tuan Caracol said...

itu program apa eh??

mwahahahahahahahaha

jennyto said...

huhu nanti daku datang.

yea ryte. lol.

ILA said...

Thans 4 d invitation:)
kalaulahhhh..Kuantan kat sebelah umah akak..

hmmmmm~~~

Zaki!!tk care yr health..
takut ada org demam kangggg..lepas abis program tu semua:(

szakif said...

tuan caracol..

dengar2nye ko nak ke kuantan minggu ni? meh datang iquest sekali k...

isk. sampai hati kate camtu~ :p

szakif said...

jennyto...

heh. ko nak aku belikan tiket kapal terbang ke? heh.. ade tak flight dr indon direct ke kuantan? hu~

szakif said...

kak ila..

isk. kalo la UIA ni dekat je dengan banting kan~ tapi nak seribu daya.. akak pujuk2 ah suami akak supaya dia drive ke kuantan~

and thanks for the advise eh. insha Allah saya akan jage kesihatan saye.. doakanlah semoga kesihatan saya baik mase prog, dan semua nya semoga berjalan dengan lancar...

Anuar Manshor said...

Semoga program berjalan lancar:) ***teringat zaman sibuk dgn program***

szakif said...

anuar manshor..

wah! selamat datang!

amin.. semoga program berjalan dengan lancar dan berakhir dengan jayanya..

mungkin satu hari nanti, saya akan menulis ayat yang sama.. :D

Matematis Muda said...

smoga program korang berjaya ye

szakif said...

MM...

"korang" ye~ nanti ko aku piat2 telinga ko. hu~

nurilahi said...

Erk..tu tanda escapism kah?

szakif said...

as...

katenya dia ade kelas mase hujung minggu tuh. memang escapism. hek..

nabil~ nabil~ cam tak biase fonting kelas jerk~ heh...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...