Sunday, August 03, 2008

The Peak

Whose hands?

Hoo hoo... We won the Cooking Competition organized by Adventure and Recreational Club (ARC) IIUM Kuantan.

Being the MC for the SCIENCESS Sports Carnival 2008.

Sometimes I just need time for myself I suppose.

8 comments:

nurilahi said...

:D ngee

COngrats.


As tak pernah tak menang kalo masuk cooking competition ;P

Agaknya kalau kita masuk the same competition pe jadi eh? Or we shall make up a team..??

szakif said...

as...

TQ :D

wah.. statement.. okeh. let's say ade lagi cooking competition pasni, make sure both of us masuk eh. tak kira la, satu ke lain2 team. hoo hoo~

selalunye kalao masuk pertandingan memasak, ape yang menjadi pilihan as untuk memasak? makanan barat? tempatan? pedas? lemak?

haritu kitorang buat 4 resepi, dan semua adalah resepi yang tak pernah kitorang buat sebelum2 ni. waaaaaaaah!!!

(^_^) Lady In Blue (^_^) said...

nk gak ngaku
aku tolong rasa masakan korang + tolong tmbah air
kira aku mnyumbang gak r
hehe..

P/s:smpai skrg aku xbrani join cooking cmpetition.. :p

szakif said...

LIB...

ceh. itu pun nak ngaku gaks :p
sedap tak masakan yang safwan masak? aku bahagian preparation jerk. yang aku buat cuma jeruk jelantah dengan ayam goreng yang sedap. heh.

nape tak berani join cooking competition LIB?

ILA said...

CONGRATULATION 4 YR GROUP DIK!!
ohooo..tengah bz rupanya..
gabungan yg bagus .Terutamanya dgn empunya diri dari C'Jgkang tu;)
errrmmm...
that y , beberapa ari x nmpak bayang d YM ekkk...

szakif said...

kak ila...

terima kaseh :D

gabungan kitorang memang terrrbekkk... hehe..

tu ah pasal kak, sangat sebok~

(^_^) Lady In Blue (^_^) said...

mengaku itu penting..heheh
sedap msti r sedap
tp aku g pas korg mng tu sume da licin
ape daaa...melepas..


aku xbrani
kerana aku seorg pengagum
yg tidak mmpu utk mengagumkan
pehe dok? =)

szakif said...

LIB...

owh.. ni kire cam masuk bakul angkat sendiri ah ni? huhu~

takpe2. lain kali ko masak je, biar aku je yang kagum. ko jangan kagum sangat2. huhu~

pasal da licin tu, at least ko ade gak ah merasa sikit. ade yang langsung kempunan tengok pemenang punye makanan. langsung tak merasa~ huhua~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...