Saturday, August 16, 2008

Akil Hayy

I-QUEST 2007


I-QUEST 2008



Aku bukan nak kata apa, tapi semalam masa makan supper dengan Akhil Hayy, dia kata dia nak jemput aku untuk album dia yang akan datang.

Pelik kan?

40 comments:

シャナ said...

Mamat tu seyes nmpk scary. Sorry.

szakif said...

kak arshana...

haha... tak dapek den nak nolong weh~ tapi kan.. tapi kan. erm.. tengok muka dia depan2, hidung dia paling tak bleh bla... :D

(^_^) Lady In Blue (^_^) said...

apa ada dgn artis
apsal org suke sgt amik gmba ngn diorg
dgr lagu dah r..pastu balik
*perasaan dengki meluap2* :p

iium students said...

assalamualaikum, anda bloggers melayu ye..aku baru nk bukak blog baru http://www.zulhusni.com dan berharap dapat bertukar2 link sesama kiter org melayu. bertukar2 link akn mnjadikn rangkaian blog kiter smakin popular maa. jadi, blehla korang link ke blog aku http://www.zulhusni.com dgn title "iium students" dan terus bgtau/comment kt aku http://www.zulhusni.com/links-exchange/ yg korang dh link ke blog aku. insyaallah, lps aku nmpk ade link aku, aku akn trus link blek ke blog korang. thanks ye..

KiRaNa said...

rasanya akhil hayy nak jemput tuk jd penyanyi latar dlm album dy kot..=p

zack said...

akhil jemput ko wat spegetti utk dia kut hehehehe

alif zai mim ra said...

dier sgt hensem...*melting* (but his eyes scare me sometimes..:P)

szakif said...

LIB...

ape nak jeles nye~ sah2 dia ade buat sessi potograpi pas dia nyanyi, amik ah peluang tuh..
tapi aku terlebeh2 plak peluang. amik gambar kat khemah artis. ha. yang tu ko wajib jeles.. huhu... tu la bestnye jadik mainboard programme tuh~ huhu.. :P

szakif said...

iium student....

insya Allah.. tengok ah camne nanti~

szakif said...

kirana..

penyanyi latar? boleh jugek! drpd takde langsung kan~ huahua~ ko gi tak konsert aritu?

szakif said...

zack....

uisk! boleh jugak~ pastu aku tak minta bayaran, tapi cuma tolong promosikan tiap kali dia nyanyi kat mane2. boleh? huahua~

szakif said...

azmar...

hensem eh? erm... ntah :P

matanya menakutkan? maybe pasal joreng sangat kot mate dia tuh~ huhu~

Far said...

suka giler dengan mamat tu...

Knowlee said...

Maybe hidung dia tu sbb lighting or apa2 yg berkaitan ngan kesilapan camera kot. Nmpk pelik gak.

(^_^) Lady In Blue (^_^) said...

owh yeke got photography session pas tu..
huhu..aku blk trus..zzzzzzzz....
tp siries aku xminat nk capub2 ni
low profile la katekan..hehehe XD
*perasankah?*

szakif said...

far...

ko suka apenye eh? orangnye kah? lagunya kah? atau method dakwah yang digunakan? citer sket~ :D

szakif said...

knowlee..

wah! kak norli.. welcome!

maybe gambar tuh tak menerangkan sangat apa yang saye maksudkan. akak kena jumpe akhil hayy depan mata sendiri baru la akak akan paham apa yang cuba saye sampaikan.. :D

alif zai mim ra said...

err..joreng tu ape? ehehe

efiey fieza said...

x fham btull..hidung pun unik? haihss

szakif said...

LIB...

owh.. tak ske capub2 eh.. that's kinda obvious..

oit. nape dengan dagu ko semalam? accident kah?

szakif said...

azmar...

hehe.. itulah jargon yang patutnye kaum wanita tahu. maybe hawa blom masuk kategori wanita lagi kot? maseh kategori gadis. kan?

it's a compliment anyway :D

szakif said...

efiey fieza..

ko jumpe tak akil hayy haritu? memang unik ok.. mende pertama yang terus menangkap mata aku once aku nampak muka dia ialah hidung. boleh? huhu....

Jagatraya said...

aku tak marah klu ko nak posing lebih2 ngan akhil hayy tu.Tp,gmbar yang palg ats tu mengundg kemarahan bg semua golongan lelaki tnh air ini...

szakif said...

jagatraya...

HAHAHAHA...

can't help it...

ko blom masuk lagi sini eh mase iquest tuh? ade kan~?

dammit said...

perrgehe!hahaha

szakif said...

dammit....

ko tak bergambar ke dengan ustaz akil haritu? ke ko yang sebok mengambil gambar orang lain?

Knowlee said...

Gapo mu terkejut akak tetiba kasi comment? Haha. This is the 5th time akak bukak blog Zaki. Quite interesting. Buat akak nak bukak byk2 kali lagi.

Cemana ye nak jumpa Akhil Hayy in person? Maybe leh pegi casting utk Cafe Akhil Hayy ke. Hurmmm...takpe la. Tak minat pun dia tu. =p

szakif said...

knowlee...

owh ye ke dah 5 kali? banggenye saye~ T_T

so bukak la banyak2 kali k.. i really appreciate each and every visit. :D

ustaz akil banyak je buat program sane sini, cuma kena pandai cari. tak tahu plak kalo dia website ke ape yang kita bleh tgk utk update pasal dia.. akak nak gi casting cafe akil hayy? sure dapat nye la! akak kan pakej lengkap~ :D

efiey fieza said...

ok..fine..
hidung beliau mmg mancung...
jeles2...

szakif said...

efiey fieza..

erm.. bukan setakat mancung, tapi something else. erm.. cane nak cakap eh.. tengok sndiri ah depan mate. haritu g tak konsert?

efiey fieza said...

pegi....tp pepahamla...duk jauh jer...lpun dtg lmbt sbb hujan;(

aku nmpk ko bgtu gembire jer smbil tersengih2 dn tersenyum selaluuu~

szakif said...

fieza..

nak tak nak kena la sentiasa senyum walhal badan penat dan otak lethargic tak siapa yang tahu.. huhu..

ko minat ke dengan uztaz akil tu?

efiey fieza said...

ahhh....minat?? undefined btul la nk jwb soalan tuh....
minat sore die jer kot..
ko minat ke die tuh?

szakif said...

fieza...

aku? aku minat hidung je boleh? haha..

tapi yang pasti aku memang kagum gila babas dengan suara dia ok~

efiey fieza said...

zaki...
kalo ko minat hidung?
aku minat janggut dier la...
eee....xnk la....x jd....huhuhu...
haha..
kalo mlm2 dgr zikir dier...konpem aku tdo nyenyakkkkkkkkkkk;p

szakif said...

fieza...

janggut dia seksi ape~ aku jerk yang takde janggut. kurang bulu.. haha!

ko ade ke mp3 zikr dia? nak nak!!

efiey fieza said...

tp zikir die shahdu jerla bunyi....aku suke dgr tym aku nk tdo jer...ok, nnt aku pas..

szakif said...

fieza...

bagusnye ko dengar zikir mas enak tido. zikir tido aku lain plak. lagu rock. boleh? isk isk~

efiey fieza said...

zakif,
ape nih....x islamic langusung...
hahahaahha~

as a student of iium, knela bwk image uia..
cewah...poyo jer....STBB!!!!!

szakif said...

fieza...

rock nasyid ok~ kalo ustaz akhil boleh, mengapa tidak gue? huhu~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...