Monday, August 11, 2008

The Alleged Siblings

Happy Birthday Kak Nurul... We had a great time celebrating your birthday in the department. We hope you were surprised (although the plan didn't work). Huhu...


20th August will be the anniversary for this drug dealer, 22nd will be for a friend of mine, 28th will be Mawi's (just to give few examples) and ultimately in the end of this month will be my abah's 52nd birthday - 31st August. I have no idea at all what to give him as gift. Duh~

Do you have any idea?

18 comments:

シャナ said...

Kak Nurul! Dia sgt cool.

szakif said...

kak arshana...

she is, indeed! but she was soooo girlish, nad maybe childish that day mase kitorang sambut birthday dia. tapi itu lah dia kak nurul yang disayangi.. hehe... :D

(^_^) Lady In Blue (^_^) said...

yesterday d whole class sang her a b'day song
she said she'd never celebrated her b'day b4..sedey kan..
tp after dat aku tdo la plak time die ngaja..merosakkan mood tol..he~

Tuan Caracol said...

weh birthday aku 21 september
birthday arshana 25 december,hahahhaha dia akan celebrate birthday sorunk2 kat japan, gelakkan dia

szakif said...

LIB....

wah! kirenye setiap year kat department wish dia ah ni. mantop! kan best bile ade HOD yang mesra dengan students ni kan.. amik ko, semua orang nak wish besdey~ hehe...

ko memang spoiler! :p

jab. korang wish je ke? takde hati nak belikan dia hadiah ke ape ke? :D

szakif said...

pojan..

weh. aku tak nak tahu besdey ko bila. nanti kena wish. lebih teruk, kena bagi hadiah. huahua~

erk. mase besdey kak arshana tu dia da de kat japan eh? harap tabah eh kak arshana kena ejek dengan pojan. nak saye piatkan telinga dia ke? huhu~

superbug said...

haha...aku pun teringat waktu celebrate bday kak nurul ari2.. happpeenning gle.. mcm2 jadi.. tp yg penting beliau dilahirkn sbgai insan yg sporting.. bez gle..smpai xleh ingat pe yg jadi masa celebrate aritu.. tuan zaki ingat x..?? ;)

szakif said...

faqri...

baik khadam.. tuan ingat lagi.. huahua~

jab. korang pun celebrate eh birthday kak nurul? bila eh? mesti terharu gile kak nurul.. baru jadik HOD macam2 da dapat drpd students. nape eh HOD2 yang dulu tak macam dia? naseb baik la sempat merasa dengan HOD yang sporting ni sebelum grad. huhu~

jab faq. do you mean that you were there with me when celebrating the birthday party? owh that part i didnt remember because basically you werent there! haha~

kitorang kenyang makan kek, pizza and mee goreng. yang sempat merasa makan yang batch ko cuma anwar and azmer.

lovegood said...

sister nurul wahida is the coolest lecturer in the whole world...
keep up a good work..
go go go...

szakif said...

lovegood..

indeed she is. i hope i'll be one one day, insha Allah..

wah! did i try to make any confession in here? huhu..

go go kak nurul! students biomed menyokong penuh akak~ :D

Matematis Muda said...

Ok
1st thing
aku rasa
hari tu aku tengok
ada gambaw korunk berdua
ni awat dah hilunk?

2nd thing
bukankah sepatutnya
tarikh 22th & 52th ditulis
22nd & 52nd?

3rd thing
erm
takde benda
saje nak cukupkan tiga
(sunat katanya)

szakif said...

MM...

pasal tu ko layak jadik assistant aku dowh! TQ2.. serius tak perasan ade typo kat situ.. okeh. nanti AGM SCIENCESS aku nak promote ko jadik Secretary General. tak kira. bersaing dengan Jazli k.. lalala~

owh. utk menjawab soalan ko, isi blog ni akan sentiasa dibaikpulih. asal aku nampak ade flaw je, aku akan betolkan. pasal gambar tuh, tak cantek. mula2 cantek, tapi lame2 tak cantek. pasal aku hensem, bukan cantek. tu je.

Matematis Muda said...

ok
kalau betul aku lawan dgn jazli
aku lega
sebab
mesti jazli menang punya
hahahaha
maka aku terselamat~!!!
jaed mesti paling jeles
wahahahaha

szakif said...

MM...

alo.. kalah jadik assistant secretary k~ assistant selalu kena buli ok~ nanti aku ajar jazli (kalo menang) camne nak buli assistant. hekhek~

jaed tak perlu jeles. pasal dia akan naik jadik president. tu je. ke ko yang patut jeles? hek~

tadi jaed ade kate pasal ko jadik SRC. nak?

Matematis Muda said...

wadda f word!!!!
da da
benda mcm ni org tak buat bergurau
tp kalo jaed jd pres
mmg padan dgn muka dia a
hahaha
takde makna aku nak jeles
aku bejoget dpan muka dia ada a
hehe

szakif said...

MM...

isk. camtu plak. kalo camtu aku nak ikut ko menari2 ah...

jab. entry ni da melalut sangat ni. asalnye pasal kak nurul, pastu masuk jerk ko, terus divert ke hal2 politik.

kan?

:D

cactus hijau berduri said...

mengapakah mst mawi??
adakah anda peminat setia mawi?

szakif said...

cactus hijau berduri...

entry yang ini memberikan jawapannye dan memberikan link kepada lebih banyak jawapan. sila klik. :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...