Thursday, August 28, 2008

STBB S1E1


"Ko ni Zaki, setiap semester, rambut lain-lain fesyen. Ko ni betol la..." (Sam, 2008)

22 comments:

Tulip Merah said...

ada rambut cam mawi tak?

szakif said...

tulip merah..

saye kalo botak, mawi pun kalah! huhu~

ok. that's another STBB anyway.

:P

efiey fieza said...

ble nk wat style berekor plak?
hakhak;p

szakif said...

fieza..

kalo style rambut berekor kena tunggu rambut panjang boleh? da la rambut aku jenis lambat tumbuh. bertahun la nak tunggu kan~ hu~

paling pnjang pernah aku simpan mase awal2 sem ni tu la.. perasan tak kepanjangan rambut aku mase tuh?

:D

Far said...

awan kelabu tu lawa

szakif said...

far...

...dan jangan lupe orang yang didepan juga lawa..

larriiiikkkkkkk

efiey fieza said...

eyh zaki,
ko ni tnyer aku mcm aku tgk ko ari2..
aku nmpk ko pun smgu skali taw..hek

ouh,awal2 tuh u mean..1st tym aku tegur ko dlu tuh ker?..

ouh..x ku perasan la plak..
tp, sbb nk jage ati ko la kan..
aku rase aku prasan kot rmbut ko pnjg..

hakhak;p

szakif said...

fieza..

owh. takde la camtu. just membankitkan isu kate orng. hu~

owh. menjaga hati kah? cakap je.. bukankah kawan yang paling baik ialah kawan yang tidak segan2 menegur kawannye yang lain?

huhu~

efiey fieza said...

alamak!
terlebey sudahhh~

huu..tp btuulla..aku xingt rmbut ko cmne..

tp ble ko wat 'cacak2' tuh smart jer aku tgk;p

szakif said...

fieza..

huhu.. ape yang terlebey nye~ takde ah~ :D

takpe2.. tak penting pun nak ingat rambut aku cane. tak masuk exam biochem pun.. huahua~

owh. thanks for the compliment.

*blushing

izzahismail said...

wah,new hair!
rse mcm bru nmpak abg zaki arituh,
now,ur hair style is already changed!!

nice hair anyway!

szakif said...

izzah...

nice eh? TQ :D

aku kekadang ikut mas egak. agak2 macam tak sempat tuh, aku just tolak rambut ke depan jerk. nak buat cacak2 agak makan mase sket a~

myadlan said...

kt Penang potong rambut lg murah dr kt KL..

p/s- tak penah simpan rambut pnjg lg..

szakif said...

myadlan...

boleh berikan berapa banyak beza harga potong rambut tuh?

maksud ko, barber ke, salon?

cactus hijau berduri said...

if wat rambot cam punk mst ensem..
huuuu...
try r..

myadlan said...

aku xde la pegi kdai2 salun pn..
kedai barber sudah..

slalu kt area umahku rm8-rm9
tp kt dpan umah sewa ni ada rm5
pdhal kt gombak ade je rm5 nye hehe

szakif said...

CHB..

tak reti ah nak buat rambut punk. cane ah nak buat? diorang gune mende ape sampai bleh tegak keras camtu?

*ceh, macam betol2 nak buat plek~ :P

szakif said...

myadlan..

betol! barber sudey~ hu.. kat salon yang buatkan mahal servis diorang basuh kepala segala tuh.. pastu sewa diorang lagi. barber bukak kedai kecik jer, tu yang murah je tu.. hu~

kat kuantan ni aku tak jumpe lagi kedai barber yang semurah RM5. palng kurang pun RM7. hm...

cactus hijau berduri said...

gune la wax...
aku plak yg kne aja...
huuuuuuuuuuuu..
tanye lbey2 ni cam nk wat je.?
kantoi di c2..
kahkahkah..

Akmal Azeman said...

hmmm..i tink i knw dat baju..hmmm..owhh..yes, yes...i DO knw d baju. LOL!

szakif said...

CHB...

wah! you sounded like a professional. me never use wax onto my hair. how'd look like eh? kang jadik cam lilin plak rmbut aku. hu~

aku memang suka ubah2 gaya rambut. ajar aku weh! :D

szakif said...

kema..

owh dear kema.. mesti la kan da kenal baju tuh.. pusaka ok~ *matila cam da lame sangat je baju tu..

ala.. secret recipe kan~ :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...