Wednesday, April 01, 2009

Pergi Main Jauh-jauh!

Aku (baru) nak start buat FYP!

20 comments:

Caracol S. Trampt said...

buat lah cepat cepat
siap cepat cepat
grad cepat cepat

Szakif said...

caracol..

baik!

As said...

amik spirit nak grad, semangat sket zaki! yeay!

hehe

tikus2 baru dapat stock eh? :P

may Allah ease everything ameen

Jai said...

All the best for your graduation. By the way, how do I can arrange my team to meet you? (eceh. my team. xnak kalah)

Kema Azeman said...

ok. i'll go play far far away! owh wait! im already far lorh. better kl ko halau danny, suruh die maen jauh2. hahah

all d best!!! \(^_____^)/

Husz said...

isk..isk..ko halau aku ke..

baik la..aku g main jauh2.isk..iak...

Jepah said...

aku nk tnye... kat mane ko amek gmbar ni? =)

Szakif said...

as...

tius dah lama ade stok, chemical je prob. isk... dah sampai pun, prob gak. adoi la fyp~

Szakif said...

jai...

buat masa ni, aku tak nampak bila aku leh jumpa korang unless korang sendiri yang turun ke kuantan. hehe~

KiRaNa said...

owh, chemical dah sampai eh?gudlcuk..
kitorg yg kena start fyp next sem ni dah kena order chemical before cuti sem ni..
adoi..pening2..
nak pk exam, nak pk nak fyp lg..
mayb nak elakkan nasib sama spt senior2..

Szakif said...

kema...

TQ!

ni adalah mesej utk danny dan kawan2 yang selalu menjadi teman pengisi masaku :)

Szakif said...

husz..

ok bagus ko sedar diri :P

Szakif said...

jepah...

kat sungai lembing. :)

Szakif said...

kirana...

hebat kot sem ni dah kena orde chemical bagai~ isk.. bagus betol dr deny sejak jadik coordinator fyp. korang kena bersyukur!

Jepah said...

apakah di bukit panorama?

Szakif said...

jepah...

a'a.. berminat nak g kah?

Jepah said...

yup... sgt2 berminat... tp masih tiada peluang ke sana... =(

Szakif said...

jepah...

takpe2.. ko lama lagi kat kuantan kot :)

RuBy said...

ohohoh..
salam bro...

FYP tu kalu wat lambat2 pun takpe eh?

abes tu markah die kire camne?

~~~blur~~

lambat lg aku kna wat FYP..lg 3 tahun kot..nges~

All da best!!

Szakif said...

ruby..

panjang citenye, dan ada jawapannya di atas :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...