Tuesday, April 14, 2009

STBB Perpisahan


The juniors are leaving one by one since they have finished the final exam while I have to stay in Kuantan until end of May to finish my FYP completely.

Some of them said their final wish to me before leaving back to home and spend their 3 months break with their family. Some others gave me cute presents as a token of appreciation. Wu~ Thank you very much!

These are among STBB's collected related to the occasion:

One:

Zaki, nah ambil ni kek secret recipe. Thanks sebab jadi senior yang baik. Makan lah kek ni. Biar jadi darah daging. Nanti ko akan selalu ingat aku. Haha!

Two:

"Aku nak amik DVD yang ko pinjam daripada aku" he said.

"Owh. Nasib baik ko ingat. Ko dah nak balik ni, ada apa-apa lain yang tertinggal dengan aku tak?" I asked.

"Ada. Hati aku" he replied.

:((

18 comments:

Jepah said...

isk9x... xaki da nk tinggalkan uia... isk9...
setiap pertemaun pasti ada perpisahan... =(

Szakif said...

jepah...

betol :)

Liyana said...

kau telah ambil 1 ruang dalam hati aku...
dan kau penuhi ruang hati aku tu dengan peranan kau sebagai seorang senior, abang dan kawan...
thanks sebab kau mewarnai campus life aku sepanjang sem II ni...

perpisahan ni bukan bermaksud kita takkan berjumpa lagi...
so, jangan sekali2 kata selamat tinggal padaku...
good luck in your new life... (^_^)

Szakif said...

liyana..

:((

Anonymous said...

wahhhh..sgat TERHARUNYA isu kali ni..
kdang2 sukar utk melaluinya bukan???
bgitulah hidup...
walau ada perpisahan bukan alasan utk tidak berhubung lagi..walau dlm situasi yg berbeza:D

K.Ila

intan.dayana said...

hmm..stbb no 2 tu tacing rr...wuwuwuwuwu..sedey kOt..

Szakif said...

kak ila...

tu la.. dengan kemajuan teknologi maklumat sekarang ni, jarak bukan lagi pemisah. tapi best lagi kalo berdekat2 secara nyata daripada maya :)

Szakif said...

intan....

ni ha telinga dan hati yang mendengar STBB tu lagi la takleh tahan kot. wu~

nAd.dOt said...

xpe..aku de lg..

lom pulang..sy tman kamu dr jauh..

wahahaha

Szakif said...

nad...

wu~ baik la..

tapi kan, aku ade terbau jaohnny's la. tak tahu nape :p

azuwachan said...

alahai~ seronoknya bila ramai yg sayang, kan.

harap2 ko pon tak lupa aku jgk nnt ye.
aku pon Insya Allah takkan lupakan ko dan rakan-rakan di kuantan :)

Szakif said...

azuwachan...

insha Allah... biar jauh di mata tapi dekat di hati~

As said...

hey
rat tu as takleh pegang kalau pakai glove
i cannot feel them with love :D

even tak hygiene pegang gituh je..ahah~

Szakif said...

as...

masalah nye mereka memang dah tak hygienic as.. ye la, diabetic kan~ so asek kencing jek. kutur~ :D

esok last projek yey!

nAd.dOt said...

ades zaki..

aku tau..aku rse bsalah kot..

ble lg nk jmpe..cik tan da balek..sob3

As said...

yup
memana pun
diabetic patient kena pakai glove
;)

patut ah gemmok giler :P
haha

btw

pengakhiran itu biasanya permulaan kpd yang baru
biasa dgar kan?

Szakif said...

nad..

haha~ panjang umur kite jumpa lagi k~ :D

Szakif said...

as..

diabetic rat akan jadi kurus la pulak kan~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...