Friday, April 03, 2009

Mari Menyanyi



10 comments:

ILA said...

Speechlessssssss~~~
kat facebook pun korang bley nyanyi sama2 ekkk..

Hmm..akak ada add kau tauuu..
tak prasan ekkk??

zickree said...

nt aku ada masa aku nyanyi n rekod utk bangzaki yek.haha

intan.dayana said...

aku sedey!

RuBy said...

counting the day..huhuhuh
bro..jgn sedey2..

kelaka la korng ni...hahah..

erk kenapa video tu tajuk die doa perpisahan - SETANMATI?
hmmm~

Szakif said...

kak ila..

kak, cuba add saya lagi sekali. ntah mane ntah request akak tuh. pernah eh add saya?

Szakif said...

zickree..

wah! harus la aku menunggu dengan tak sabar2nye :D

cepattt!

Szakif said...

intan..

aku juge :)

Szakif said...

ruby...

kami, memang kelakar. hehe~

yang tu nickname penyanyi dalam video tu. banyak je koleksi dia nyanyi. sedap gak a~

bawangmerah said...

sedihnye...tertusuk ke dalam kalbu. aih~!

Szakif said...

bawang merah...

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...