Thursday, April 23, 2009

KOS Amazing Explorace: Most Hilarious Video



I know this video might has been outdated since last KOS Amazing Explorace but watching it again and again worth the laughter. Hahaha!

This is the video that won The Most Hilarious Video in the game. Recorded at the Taman Teruntum Mini Zoo, they were required to appoint one of the members to ride the pony and record a video. But they did something extra which turned to be creatively and unexpectedly hilarious. Enjoy the video! Turn your speaker to the maximum volume!

Footnote: I've got the permission to publish this video from the members of the group.

14 comments:

Kema Azeman said...

HAHAHAH!!! lawak2~~~ ade lagi?? wana see more~~~~ huhu

azuwa said...

amboi2 safwan dgn zubir!!!
lagu kuda hitam tu!! tak tahan!! hahah!! :))

Szakif said...

kema...

video2 lain tak dapat kebenaran drpd diorang. hehe~

Szakif said...

azuwa..

ahahaha~ masuk dengan tema kot. naik kuda dan lagu kuda. hehe~

KNOWLEE said...

Poker face btul!

Szakif said...

knowlee..

err.. apakah?

As said...

wahahaha
boleh je abang bawak kuda tu wat muka selamba

kalau as lama dah gelak sama

hahahaha

Szakif said...

as...

dia dah penat kot. fyi diorang ni group terkahir buat task kuda nih. siap dapat naik kuda tu free lagi. :D

alif zai mim ra said...

hehehe...best3!!! mmg hilarious! :D

Szakif said...

azmar...

pasal tu menang. hehe~

As said...

wahaha
itu memang lawak ah zaki
memang dah penat benor la tuh

Szakif said...

as...

ye la bayangkan tibe2 haritu pekerja tu memang sah2 kena entertain 20 group bawa jalan2 naik kuda tuh. pastu takde rehat plak tu. bayangkan kalo diorang nak rehat2, ade yang kena pelangkung dengan budak2 explorace kang. haha!

Ili Othman:: said...

wah!

xsangke my sis ley wat lawak kn...

i've seen the other vids,lg hilarious....

**jgn btau sarah tau...hee~

Szakif said...

ili...

ok dah bagitahu. ahaha~ :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...