Sunday, April 05, 2009

Fourth Year Memang Macam Ni eh?


Esok dah nak exam, tapi aku buat hal macam takde exam langsung. Boleh? Ok junior-junior semua jangan ikut perangai macam ni ok. Tunggu korang jadi fourth year baru boleh buat LOL.

12 comments:

intan.dayana said...

yeay~!sem dpn aku da bule buat prangai mcm kO neh..lalala~

Jai said...

kawan aku, esok ade exam, malam sebelum tu boleh main bowling 2 round. siap dapat high mark lagi. ahahahahahahaha!

aku lak, esok ade exam, boleh online facebook sampai muntah. hahahahahahaha!

relax2 sudey bile dah fourth year. ;p

nAd.dOt said...

xpe..ko kan terer..

cemerlang stiap sem..

sbb tu ko x kesah..

(ok x ayat aku?)

hee..gd luck bro~!

:: !zyan :: said...

hahaha!
it's normal zaki.
mungkin sebab sudah lali dengan exam.

akak ingat lagi perbualan dgn ayah. Mase tu nak final exam mase 1st year degree. Sehari sebelum final exam tu, macam biase calling2 parents. Ayah akak cakap pe nak tau? "Alaa..kan dah biase exam-exam ni dari darjah 1. Nak takut ape nye? Paling tidak pun at the end nanti dapat gred A or B or C. Janji jangan fail. Selama ni pun tak pernah fail kan? So..tak yah la takut ape2. Buat je yang terbaik. Bukan selama 1 sem ni tak pergi class kan? Ok la tu! Ayah and mak selalu doa yg terbaik utk anak2"

hahaha! sempoi je kan ayah akak.
Since that...akak senyum2 n happy2 je bile final exam. Sudahnya mase exam week la...izyan ni adalah seorang kaki-tido-paling-tegar! huhuh saiko org lain je gitu.

Hayati Hanuni Halin said...

ambik gamba belatar belakang kan bus uia ke...???
heheheh

Szakif said...

intan..

sila berlagak macam fourth year ok sem depan. hehe~

Szakif said...

jai..

eh ko dah dikira fourth year dah eh? cepat nye masa berlalu!

Szakif said...

nad...

cemerlang la sangat. *rolling eyes. hehe~

goodlick to you too :D

Szakif said...

izyan...

wahaha~ ayah akak memang cool la! boleh buat kawan neh. hehe~

ok memang saiko ok kalo waktu2 exam bleh plak nak tido2.. jeles neh :P

Szakif said...

HHH...

sebenarnye ade subjek yang telah tidak dicropkan sebab kurang ketinggian. huhu~

*matila kalo dia bace :P

Liyana said...

saat paling aku risau...
final exam season!!!
owh, aku tak pernah la terlintas nak buat hal cam yang ko tengah/telah buat...
*pesanan untuk diri sendiri: sayangilah pencapaian CGPA anda...

:: !zyan :: said...

hehe...cool liyana!~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...