Wednesday, April 22, 2009

Kau dan Aku Pandang ke Langit


Lihat awan yang terbentang
kau lihat apa yang aku lihat?

6 comments:

Blogger Ini Tidak Mahu Dikenali said...

nampak mcm bentuk sesuatu

Hayati Hanuni Halin said...

mestila awan!!! takkan bulan..hahahahah

ILA said...

ohhh..bley kluar..
hmmm..bila diamati bagai ada kalimah "ALLAH" ..ye ker??

Maaf..time akak nengok ni tak pakai cermin mata..tapi akka mlihat berdasarkan kata hati..:D

azuwa said...

well said, kak ila. terima kasih kerana memberi tips kpd saye untuk melihat awan itu secara subjektif.
almaklumla, saye ni simple lagi objektif, heheh...

tapi still, mataku cuma dapat melihat langit biru dan awan kapas putih itu.

Lockheart said...

hurmmmm aku nampak seorang lelaki memberikan sesuatu kepada perempuan dalam keadaan melutut(mungkin bagi bunga kot wakakakaka...)serius niey tapi..melampau ker imaginasi aku ni melebihi imaginasi spongebob...so zaki ko nyer penglihatan lak??

As said...

letakkan imaginasi anda :)

kalau tengok secara general nampak pokok besar dengan batang die..kalau tgk small part nampak kalimah Allah..

dan macam2 lagi boleh jadi dengan imaginasi anda..tp yang ini version realiti..i love to do that..tgk awan dan pandang dengan hati :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...