Friday, April 17, 2009

Hari Ni Aku Tak Nak Membebel, tapi Suka Baca Dia Membebel

Klik pada gambar. Bebelan dia, sama je hujahnya dengan bebelan aku.

Esok ialah hari terakhir aku menjawab peperiksaan sebagai pelajar ijazah sarjana muda. Macam tak percaya je kan?

Aku dah tua rupanya.

Sempena kertas terakhir, aku rasa macam nak buat benda gila. Tapi apa ya?
  1. Jawab dengan pen merah?
  2. Menulis di atas lantai sambil bersila?
  3. Tidur dan hanya sedar selepas sejam kertas bermula?
  4. Muntahkan semua yang aku hafal walaupun tiada kaitan dengan soalan?
  5. Er... semak tatabahasa dan cari kesalahan-kesalahan lain dan tulis dalam kertas jawapan supaya pensyarah boleh baca? :P

20 comments:

azuwa said...

aku suggest ko buat no.1, amacam???
haha.

Szakif said...

azuwa...

tengok a camne... :P

Liyana said...

1.habis tu lecturer nak mark pakai pen colour ape???
2.orang dah bagi kerusi meja nak dok atas lantai, haih...
3.kalau rasa boleh jawab selepas tidur sejam, cubalah...
4.ada aku kesah...
5.ini bukan kelas BI nak check grammar segala~

good luck exam esok!!! (^_^)
ganbatte kudasai...

intan.dayana said...

tulis atas lntai mcm best sket..ckp la sbb tu last paper ko..n kO nk rase cemane..mesti deOrg kasik..hihi..

Kema Azeman said...

tak tak. bwk bantal ngn toto. g dewan periksa, mintak kebenaran utk jawab exam sambil meniarap. baru best. selamat mencuba! hahaha

As said...

oy perlu ke buat benda gila

mari as ajar benda gila yang logik nak wat

bawak choc bar, biskut, gula2 dan makan waktu jawab exam. :D

best tau~! haha

btw, brape Master J bayar zaki untuk promote die nih?

Master J said...

nk pakai gmbr akku pun pakai lah gmbr elok sket..hehe..

aku prefer ko g exam pakai boxers dgn singlet..br stand out =p

btw as..aku byr dgn bnd paling berharga bg zaki =p

Szakif said...

1.habis tu lecturer nak mark pakai pen colour ape???suka hati dia la nak pakai ape.. ade aku kesah?

2.orang dah bagi kerusi meja nak dok atas lantai, haih...suka hati la...

3.kalau rasa boleh jawab selepas tidur sejam, cubalah...ala.. esok paper senang je kot~

4.ada aku kesah...entah~

5.ini bukan kelas BI nak check grammar segala~aku nak jadik cikgu, kena la berlatih....

Szakif said...

intan...

tu a~ tengok a camne esok :P

Szakif said...

kema...

ala.. aku nak buat benda2 yang sedia ada dah ade kat dalm dewan. tak mo yang susah2. hehe~

Szakif said...

as...

ala.. same je komen balas macam kema. he~

adelah jugak si kurus tu bayar something... tu rahsia kami.

Szakif said...

jaz...

tu la gambar ko yang paling elok sekali.. i mean, nerd. haha!

comel kot~ nak camne lagi.. hehe~ orang macam tu la kalo orang diberi nasihat, terus masuk dalam hati. he~

nAd.dOt said...

ko guling la ats lntai..bwk bntal..

baru selesa ko jwb..

uu aku rindu gmba roti pintal

kt bwh tu..haha

Szakif said...

nad..

ala.. aku malas bawa benda2 yang jarang dibawa ke exam hall. hehe~ nak yang simple2 je, tapi gile. ape eh?

syfulicious said...

dalam gambar tuh budak sekolah aku kan..jazli..hahahahahaha..zaki..rindu aku x???? hahahahahaha

Szakif said...

saiful...

a'ah junior ko.. he~

weh jom pangkor lagi jom!! :D

ILA said...

Pen IJO ada tak???
best gak buat lain dari yg lain.tapi tak jamin result ko nanti.hehe:p

Gd Luck Okey!!!
Huby akak pun tgah bertungkus lumus..

~ aRe^cHa ~ said...

i noticed 1 thing...u want to become a teacher?????????? r u sure????????????????

Szakif said...

kak ila...

pen ijo orak eneng! :D

Szakif said...

arecha....

want, or will?

doakan je la k :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...