Saturday, April 04, 2009

STBB Blackout Version

We had a black out just now, the real Earth Hour. Hehe...

As always happens in college, when suddenly we live without the lights during the night, we'll shout our lungs out. These are among the STBBs noted:

Hidup Najib!

Dota!!! Dota!!! Jom main Dota wei!!!

Arsenal sayur!

Wei tahu la gelap. Jangan buat benda lagho!

Senyap la!!! Aku nak stadi esok exam!!!

Senyap la!!! Bini aku nak tido!!!

6 comments:

Kema Azeman said...

HAHAHAHAHAHAH! aku pernah gak xperience benda cam gini, tapi tyme tgh ari buta, di kala musim xam. Bdk yg dok bwh blk aku (blk mun yer~~~ tp aku taktau sape ckp):

"Makkkkk!!!!! AKU NAK KAWEN~!!!!"

hahahahahahahahhahahahaah

Matematis Muda said...

stetmen paling last
dan
stetmen yang kat atas ni

adalah
paling
sangat
amat

AARRGHHHH~~~!!!!!

Szakif said...

kema....

ok aku rasa among lelaki diorang susah nak buat statement macam tu. haha!

Szakif said...

MM...

ok aku makin tak sabar2 tunggu kad jemputan ko. he~

saOd yg bAhagia said...

aku tukang gelak je la~
ahhahaahahhahah!!

Szakif said...

saod..

korang dengar eh kitorang memekak? heh. kantoi. "kitorang". :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...