Friday, April 24, 2009

Maaf. Aku Memang Perlukan Ini pada Waktu Begini



Versi original di sini.

22 comments:

Huzai said...

sengal ouh. Haha.

Szakif said...

huzai...

i laughed all the way. hahahah.. kurang sket berat kepala neh.

iEmahRAzak said...

buat la versi uia plak!
LOL

Mr Jagatraya said...

Memang takleh blah..haha

azuwa said...

bongoknye iklan!! sengal betol!! hahah!!

tp mamat rambut pendek tu cam leh tahan ensemnye, hik3.. ;)

Szakif said...

imah..

takmo. versi original memang buat kat UIA pun. hehe...

dulu masa taaruf week UIA memang komiti2 ade buat iklan macam tu gak. nanti aku try search. :)

Szakif said...

jagatraya...

sangat!

Szakif said...

azuwa...

sangat sengal! :P

isk. sempat lagi dia cuci mate. hu~

KNOWLEE said...

Sewel btol!
Seb baik tak tercekik nasi. =p

Kema Azeman said...

geli GILER seyh! hahah

shamel said...

alaa..aku da kat umah. Tak mampo dial up connection aku nak tngok you tube..dush3!!

Szakif said...

knowlee..

jangan tengok sambil makan lain kali ok! haha~

Szakif said...

kema...

sangat!

Szakif said...

shamel..

nak seribu daya. i think it'll worth the wait. tunggu je dia donlod walopun makan berhari2 :P

En. Kunang Kunang said...

Ha 3x. Tak boleh bla, ni versi ke-3 iklan Sunsilk, lepas iklan TV & iklan Ta'ruf Week. Teringat pula aku pada bapok2 kat Mahallah Bilal, Gombak ber"posing" macam perempuan, lepas tu, gambar mereka disebarkan ke seluruh Mahallah lelaki kat Gombak. (aku tak simpan gambar tu, kalau tak, boleh je aku send ke emel ko. He 3x).

Szakif said...

kunang-kunang...

aku try cari gak yang versi taaruf UIA tu tapi tak jumpa a.. yang tu lawak gak. maklum la.. dulu kan aku taaruf kat gombak. hehe...

pasal bapok tu, aku rasa tak pe la kot. pernah je tengok. dan tak berharap nak tengok lagi pun.. buat saket mata jek. hehe....

Muaz Hadi said...

hahaha. lama aku tak gelak kuat. apa la bebudak uni skrg. versi uia ada gak aku rasa..

Anubis said...

Aduh.....lawak giler!!!

Szakif said...

muaz hadi...

heh. gelak ingat2 sket eh :P

uia ade, tapi diorang tak upload kat youtube kot. puas dah cari. isk~

Szakif said...

anubis...

heh. aku dah lama tak tengok ko nye gigi taring bile ketawa nih. huhu~

ILA said...

Best arhh !!student kat uia ker ni??
gelak2 akak & my kids

Szakif said...

kak ila...

sah2 la tajuk video tu UiTM kan~ :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...