Tuesday, April 28, 2009

Sementara Menunggu Result Keluar...


...korang memang suka baca blog aku eh?

Amacam result?

*aku guna komputer kat Graphic Unit untuk update blog sambil tunggu member cetak thesis. Boleh?

14 comments:

Blogger Ini Tidak Mahu Dikenali said...

dulu akak unit grafik tak nak mengaku silap print

huhuhuhu

Jepah said...

result da kuar da pun... xyah tggu lg...

intan.dayana said...

apsal aku ta leh cek result lg neh..??

Szakif said...

darus...

besar sangat ke silap dia?

Szakif said...

jepah...

kali ni result2 dak2 KAHS ok lak? i mean, kuar on time pulak? eh?

Szakif said...

intan...

plak? sume orang leh jek.

As said...

mana ade
depends kot

as nye tak kuar full lagi :)

zaki,
mat sepan tu cam sgat kenal laa

cam KID HEALS je

RuBy said...

wawawa...result cam !#!@...sem depan tak nak maen...jatuh pointer..

ko mesti mantop kan...

Szakif said...

as...

owh tak dapat result full lagi ke.. takpe, nanti2 dapat la tu. huhu..

aku dapat gamabr tu drpd komputer kat graphic unit. boleh?

Szakif said...

ruby...

la.... sorang lagi... jatuh teruk snagat ke dik oi~

takpe2. korang ade 6 sem lagi. berusaha!

RuBy said...

lor..sapekah lagi sorang yang sama ngan aku...

agak byk gak la jatuh...
dr .5 ke .25...byk tu!

bertabah je la...sem depan nak maen sikt je!!
wawawa

Szakif said...

ruby...

wow! jatuh!

tapikan ruby, aku ade dengar kejatuhan yang lebih dahsyat lagi. malah so far aku takdengar ade sorang pun yang kate result naik.

bertabah!

nak main boleh, tapi belajar jangan main2 k :)

As said...

sah aa tu KID HEALS tahun 2007
:D

sekian

Szakif said...

as...

terima kaseh kepada sesiapa yang berkenaan.

sekian juga :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...