Friday, February 13, 2009

KOS Amazing Explorace - The Journey Begins

Fact #1: I am the Programme Manager for the KOS Amazing Explorace.

Fact #2: I am so excited for today is the day of the race.

Fact #3: I am nervous for some unknown reasons.

From my observation, the participants were also very excited and that was obvious during the briefing session last night. I could see some have arranged their strategy and plan in order to win the great prizes.

For all, committees and participants, who involve in the programme, I wish you all the best!

Hati-hati di jalan raya.

14 comments:

shamel said...

OK pas exam nanti aku join eh. Ala jaga checkpoint pon jadi la. X pon budak milo. Eh..boikot! Budak hot choc cadbury la. Buleh?

So..gimme a position PM!

Liyana said...

biasalah ada perasaan macam tu...
aku pun pernah jadi PM masa kat PJ dulu...
guess what, our speaker was Dr. Harlina Haliza Siraj...

btw the best moment was(in general), lepas program dah selesai dan ramai puji kata program bagus, berjalan dengan lancar etc...
walaupun ada minor problem during the program, bila dapat selesaikan problem, itulah paling melegakan...
rasanya itulah adat bagi semua yang buat program regardless whatever it is all about...

oleh itu, aku doakan semua berjalan dengan lancar...
dahle kawan2 aku pun masuk gak...
ralat gak tak dapat gi jap lagi...

intan.dayana said...

gud luck untuk kamu..
hiks~

Jepah said...

ermmm... semoga berjaya...
berhati-hati di jalan raya...
ingatlah orang yang tersayang...
anda mampu mengubahnya...

pesanan ikhlas dari ADEQ JEP...

Kema Azeman said...

huuuuuuuuuuuuuuuuu.....wish im thr as well...nk menyempitkan kete kancil qiqi~~~ windu windu windu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

p/s: chaiyok team qiqi, chaiyok!!!! kl menang, pos part of korangnye hadiah kat akuuuuu~~~~ :P

As said...

i wonder
depa tuh banyak nek keta ke banyak jalan kaki
if not, kena cakap, hati-hati berjalan berlari instead of hati2 di jalan raya :P

haha takde ah maen2 je.. :p

hey, ade special entry for u :D

Szakif said...

shamel....

heh. nak position? aku dah nak grad dah kot. aku harap, apa yang aku buat nih, boleh inspire korang untuk buat program yang serupa dengan nih. buat la proposal untuk dak2 allied plak. korang kan, hebat. hehe~

Szakif said...

liyana....

betol2... alhamdulillah semuanya berjalan dengan baik semalam... :)

TQ for the wish..

Szakif said...

intan....

kiuk2.. :D

semalam ade orang tu ikut2 kite. sebok je :P

Szakif said...

jepah....

alhamdulillah tiada kemalangan yang berlaku semalam. mereka memang ingat orang yang tersayang semalam :P

Szakif said...

kema....

kita tunggu esok k~ siapakah pemenangnye!!!

Szakif said...

as..

mereka naik keta :D

shamel said...

Err..zaki. Jap aku quote eh:

"buat la proposal untuk dak2 allied plak. korang kan, hebat."

aku..amik pmacy la

Szakif said...

shamel....

ok my bad. huhu~ aku tahu ko pmacy, cuma... entah. dah salah tu salah je la! :P

sori2.. pmacy2.. :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...