Wednesday, February 04, 2009

Project Pop - Bukan Superstar



Ok. This video made me laugh out loud. Don't watch it.

24 comments:

Liyana said...

waaa~
lambat sungguh loadingnye...
memang tak mau bagi aku tengok kot~
bila dah dapat tengok, aku komen... lalala~

Sarah said...

kalo xnak bg org tgk jgn la letak:p
aku tgk 1/4 jer. mengarutla video nye zaki..

Huzai said...

Haha. I've watched this a few months back and the song just get kinda stuck in my head. Check out the Letto impersonator's part. "Wes pastii aku wong Jowwwoooooo..." LOL.

Ir A.Aziz said...

Aku der satu album lagi tu!

Lagu aku paling suka, "Dangdut is The Music of My Country". Best giler!

harap ini dapat menjeleskan ko. Muahahaha!

Szakif said...

liyana...

serius ko kena tengok. bukan senang kot aku nak letak video2 sebarang dalm blog aku. hehe~ :D

*kalau beli modem so dapat gune broadband. laju kot :P

Szakif said...

sarah...

hehe... mengarut eh. bagi aku, lawak. pasal aku faham apa sebenarnye lawak diorang. memang menjadi la! hehe~

Szakif said...

huzai...

owh kiranya video ni dah lama diterbitkan? just listen to the song recently and kinda eager to search the video coz a friend of mine told me it's hilarious and i agreed!

that wong jowo part memang lawak. perasan tak bila setiap kali dia impersonate, muzik pun berubah ikut gaya artis yang dia impersonate. memang menjadi ah!

agak2, ade tak artis malaysia berani buat macam nih? kita kan, tertutup. :P

Szakif said...

iraziz...

ok tak jeles kot, pasal aku lebih suka video2nye insytead of lagu2 je. hehe~

untung la korang ade LAN kat gombak nun. kat sini, aku tak pasang. huhu~

Liyana said...

ok dah tengok... (^_^)
kononnye dorang ni berangan andai dorang superstar la...
yang paling tak boleh blah yang jadi Mulan Jameela...
aduh, posing maut kot masa kat sofa...

ko ni kan, tak habis2 dengan modem tau... :P
bila la ko akan berhenti promote kat aku???

Szakif said...

liyana...

memang posing maut. naseb baek dia tak maut.. i mean, orang yang menjadi sandaran kepada impersonator mulan jameela tu. haha!

aku akan berhenti promote sampai ko beli kot. ahahaha!!!

Huzai said...

Haha. Tak dapek le yop kalau artis Malaysia mau buat parody artis2 lain. Sheer number of lawsuits will flood their mail nanti. Haha. KuBukan Superstar, Kaya dan terkenal!

Jepah said...

hmmmm....

Szakif said...

huzai...

tu la pasal.. mungkin itu adalah satu sebab slow sket kita nih kalo nak banding dengan indon. agak close minded.

Szakif said...

jepah...

ko dah baik demam ke blom~

mas said...

ko bkn superrr
ko bkn starrr
bila di gabungkn...
ko bkn superrrr starrr!!!
best r lagu ni...hahaha!
ktorg dh trikut2 lg ni...hahaha!

Szakif said...

mas...

salah!!!!!!!!!!!

hehe~

kamu bukan superrrrrrrrrrrrrrrr (kurang huruf R ko tuh)
kamu bukan setarrrrrrrrrrrrrr
kalo digabungin kamu bukan superstarrrrrrrrrrrrrrrr....

kah kah... part tu memang paling brainwarming dowh!

paling suka dengan impersonator glenn fredly. bapak ah!!

myadlan said...

ari tu da dengar da kat radio.. tak teringat nk cek videoclip dia..
tapi lagu2 project pop memang klakar2 pun

Szakif said...

myadlan....

akus ekali dengar terus melekat kot. terus nak cari VC dia. ahha!

Kema Azeman said...

ahahahah! I LOVE dis vid~~!! ade subtle msg d sblk video ni iaitu accepting oneself and others as who they truly r. Tp benda2 mcm ni biasanye easier said thn done.

Owhhh...aku suke babak pempuan tu especially part die nyanyi n sebot superrrrrrrr, setarrrrrr, superstarrrrr~~ hahah! mamat kononnye letto tu pon best. This is a piece of art r..sungguh kreatif. hmmm..bile la agknye kt boley create benda2 camni ek? huhu

Szakif said...

kema...

wah! aku agak terkejut you did watch the vid since you're not really into lagu2 melayu kan~ huhu...

part yang rrrrrrrrrrrrrr sangat gedik, macam.... erm... ade la orang tu. ahahahaha!!!!

nAd.dOt said...

hahaha klaka betol video ni..hahaha x bleh tahan kot...hahaha aku x tgk lg pon sbnarnye..=p

Szakif said...

nad.kot...

ok camkel! :P

(^_^) Lady In Blue (^_^) said...

giler ah lawak..
keras perut aku gelak.
part last paling siot.ha3..kelas!

Szakif said...

LIB....

tu a pasal. aku tak puas tengok 10 kali kot. siap dah leh ingat lagunye dah. haha~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...