Tuesday, February 17, 2009

Videos: KOS Amazing Explorace


Part I


Part II


Part III


Part IV


The videos above are the multimedia presentation entitled The Journey towards being The Explorer. They are all about the task they needed to do during the KOS Amazing Explorace last Saturday. I have cut the video into 4 parts so it'll be easier for viewers to watch them. Note the low quality viewing. To participants and others who would like to get the copy with a better quality, just consult me. I'll pass it to you for free.

Thanks to Zickree for preparing the video and thanks also to all participants who captured the materials for the video.

Do you enjoy watching the video?

Tak dapat jadi Host TV , jadi host Explorace sendiri pun jadi la~ :P

16 comments:

As said...

berjaya tengok sume video

ade dua komen

1. Music agak loud, tenggelam suara2 asal..
Suara itu nature video ni, menggambarkan suasana, if tenggelam agak tak best. Ni only my view ;)

2. Nanti jika ditakdirkan one day szakif nak masuk audience untuk jd pengacara program, as rasa boleh kot amik je video ni sume bagi kat syarikat yang nak recruit tuh :p


haha

congrats!

p/s: eh sape menang eh num 1-7..

p/s 2: uih grup MM sampai lebih lambat dari grup master J..kata genius :P

Szakif said...

as...

thanks for watching!

1. setuju, tapi best gak muzik tu. huhu~

2. owh malunye kalo tunjukkan mereka vc yang itu. bersepah kot. dah la semua impromptu je. takde skrip kot. hu~ i take it as compliment anyway. thanks again :)

nak tahu pemenang, jenguk kat blog intan http://scootberryhot.blogspot.com.

yang dalam video tu, tak ikut susunan sangat tu. ade yang salah susunannya. MM group yang ke-4 sampai ke final checkpoint, tapi dapat no 3 keseluruhan pasal yag group nombor 3 sampai tu kena penalti masa. sengot kot no 3 dengan 4. hehe~ rezeki masing2 kan~

intan.dayana said...

hmm..
nnt bile da jd hOst tv betOl2 jgn lupe blanje kitOrg eh..
hahaha~

*wOnder..bile la kO nk jd hOst tv btOl2..huhu~*

Szakif said...

intan....

aku rase, bila aku dah kurus dan tough. pergh!

intan.dayana said...

hahaha~
masih x gumbira dgn bentuk bdn skang kah..??
kO nk kurus mane lg zaki Oiii...
hahhahaha~

Szakif said...

intan...

pernha tak tengok bentuk badan stephen hugh rahman? camtu a~

*aku pun tak pernah tengok sebenarnye. main serkap jarang jek. :P

Kema Azeman said...

memula nmpk qiqi bjln...dr blkg da cam..

pastu nmpk tudung wani semut lalu..mane2 aku cam style tudung tu...

pastu nmpk senyuman afiq..the most sincere smile i've ever seen in my life..hanye senyuman die je yg menjadi..

pastu nmpk ecah tgh warnekan batik...

pastu aku da tak tahan n start nanges...smlm je br aku msg die, 1st tyme since i came to gombak...

pastu klua lg ecah tyme srh sorang bdk nyanyi lagu pahang..

pastu lg terok aku nanges..hingus meleleh okay~~~

didnt knw i actually miss my frens in kuantan dis much...sampai nanges n melelh hingus...not until i watched dis vid.

thanks for uploading it. it means alot to me. (T_T)

Szakif said...

kema....

owh i'm guilty for uploading the vids. wuuuuuu~

Kema Azeman said...

dont b~~~ it really meant alot to me. huhu

btw. lame ko tak ngomen page aku ape hal???? :p

yer2...aku tau ko bisi skrg neh~~~ (>_<)

Szakif said...

kema....

aku bace blog ko sebenarnye, tapi tak komen. boleh tak? huhu~

azuwanmusa said...

wei..aku x dpt cabutan bertuah! huhu..

enjoy watchin the prize giving ceremony ..Live! haha

Szakif said...

azuwanmusa...

owh yek? aku ingat dah habes panggil kot haritu? maksudnya ko tak lucky la tuh. huhu~

thanks for coming k! really appreciate your and shamel's presence :)

KNOWLEE said...

Yahhh...I miss everything la.
Nape la tak buat masa kitorg ada kat sana dulu.
Huuuu~

Szakif said...

knowlee...

pasal mase tu, ilmu di dada bab2 kuantan ni, blom cukup lagi kot. haha~

KNOWLEE said...

Thank you for the video.
I feel relieve.
(-_-)

Szakif said...

knowlee....

why? why?? hehe~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...