Sunday, February 08, 2009

New Definition of Red Devils

Dare to challenge?

38 comments:

bawangmerah said...

merah! *sgt teruja*

(^_^) Lady In Blue (^_^) said...

ms bila plak ade tmbahan geng baru nih? hehe

intan.dayana said...

hahaha`
yg tengah tu ngkO kah..??
klaka gile...
zaman bile nye gmbr neh..??
hehe~

Jepah said...

mcm rumate abg aku je 2 org tu...

Master J said...

red devils??huh..harapan ah..buat malu je brand red devils ada ah..=p

Kema Azeman said...

hahahahahahahahah muke zaki lawak seyhhhh hahahahahahahahahahahahaha

btw. muke bro J plg best n mengerikan~~ hehe

shamel said...

dan sekali lagi..yg tengah itu je aku penah nampak. Jadi..ape mksud baru red devils?? huhu!

aRiff said...

NI kena report kat Ferguson nih...Kot2 la die nak scout korg...harharhar...

D said...

muke masing2 tak leh blah!

Hayati Hanuni Halin said...

wahahahahhaaahhh!!!

tak ley blah..... amende red devil nye zaki...?

hik hik...tambah2 tgok muka abg jay kat depan tu...

hehehehehhe....


u'll never walk alone zaki!

KiRaNa said...

muka szakif yg paling xbleh blah..
haha..

sori..still nak gelak jgak..
haha..

KNOWLEE said...

aaaa....bleh menang ke ni?

Liyana said...

buat team futsal boleh la... :P
Red Devils versi futsal pulak...
kahkah~

nAd.dOt said...

ingt aku takutla ek muke2 tu..hahahaha

azuwanmusa said...

mmg Devils! haha...serius gile muka

Szakif said...

wahhhhhhhhh!!! sehrian aku tiada, ade 15 komen sudey~ ok papehal kena balas satu2 gak. ngeeee :D

bawang merah....

pasal... merah? ahahaha~

Szakif said...

LIB...

kami memang geng ah~ hehe~

Szakif said...

intan....

yang tengah tu la yang paling hensem kot~ :D

ni gambar mase zaman february, 7 2009.

sangat paleolitik kan?

Szakif said...

jepah...

ade aku kesah? :p

Szakif said...

master J...

haha! die hard fan RD dah mari dah....

sket nye offensive tau. entri lain takmo plak komen :P

Szakif said...

kema azeman....

haha~ dah habes berlakon garang tuh. aku kan, baik hati. mane pandai nak ganrang2 nih.. huhu~

lain la J, dia memang terrrbaeeekkk... :D

Szakif said...

shamel...

heh. yang tengah tu la yang ko salam pas solat jumaat hari tu. sebelum ni tak pernah bertegur pown~ :P

apa maksud barunya, terpulang kepada bagaimana kau mentafsirkannya.. haha!

Szakif said...

ariff....

gile ah! boleh gak.. dapat terbang ke MU kot~ ngeeee :D

Szakif said...

D...

that's the other side of us that you don't usually see! :D

Szakif said...

HHH....

kami semua hensem2 kot :D

eh! tu bukan liverpool punya tagline ke? ape barang liverfool! :P

Szakif said...

kirana....

hehe... kate pencipta STBB :P

*takde kaitan sebenarnye :D

Szakif said...

knowlee...

belom cuba belom tahu kak! :D

Szakif said...

liyana....

ape barang futsal! volleyball la~ hehe~

Szakif said...

nad...

it depends la... kami, takde niat nak takutkan orang. huhu~

Szakif said...

azuwanmusa...

haha! i'm glad ade orang yang takot. menjadi la lakonan kitorang :P

Sarah Othman said...

aku xske merah! huahahaha:D

cam xde kene-mengena..

Szakif said...

sarah...

maksudnya ko tak suka blog aku la.... waaaa sampai hati~ :D

Sarah Othman said...

aku ske kungfu panda:D haha..

blog ko more to orange la..obvious kot bezanye.

alamak, aku dah t'ikot kot ko b'ckp gune 'kot' huhu..

bad influence zaki..

sOo_ARe said...

calon untuk kategori suami soleh...
calon-calon nya adalah...
(seperti dalam gamba)

sila pilih!!!
hee=p

intan.dayana said...

baru lg kOt gmbr ni d ambil...
awat kO mcm laen jek..??

Szakif said...

intan....

aku mekap kot. :P

tak2. seriusly gambar tu baru je lagi amik. apa yang lainnye dengan aku? same je?

nabihah said...

apakah? nizam ngan j nmpk garang woo

Szakif said...

nabihah...

mereka pelakon yang baik! :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...