Thursday, October 30, 2008

The Pressure is On

Rupa-rupanya minggu ni aku exam final eh?


Awi, tolong pegangkan modem ni. Nanti aku tak study kalo mende ni ade kat aku.
Ko kalau nak guna internet, cucuk je kat USB port. Nanti
dia automatically install.

Not long after that...

Wi, nak guna komputer ko jab.

10 comments:

© Liyana.Sara.Salleh said...

nape lebih kurg sama je dgn n3 aku???
hmmm...
*malas nak pk*

ada org tu baru nak start final sok...
berusahalah bersungguh2...
*pelik pulak x wish 'good luck' kat org*

ILA said...

Buat2 'lupa' lah pulokkkk..
rileks arhhhh...
sonang jer tuuu..mcm kacang:p

(Abislahhh..how my turn next yr)

azuwachan said...

lorr... tak stat exam lagi ke??
awat posing cenggitu cek?? huhu..

szakif said...

liyana...

yey! TQ :D

esok xm.. tapi cam takde exam je aku berperangai. hu~

szakif said...

ila~

kacang memang kacang, tapi pas makan kang banyak kentut~

heh~

szakif said...

wawa..

aku exam start lambat, tapi habes cepat. tgk jadualnye kat blog aku tuh..

itu namanye posing mengada2. terima kaseh~

ILA said...

ermmmm...sejak bila kau memandai panggil 'ila' tanpa 'akak' ni..

sgat x sedap tau...

good luck 4 yr exam!!!
jgn lupa baca doa mkn..hihikkk:p

szakif said...

ila lagi (dah name akak dalam blogger ila jek~) :P

sejak semalam. boleh?

ok. dont think about jewer-ing my ears.. you know what i'll say. huhu~

KnowLee said...

Sgt takleh blah...
Hahahah~

szakif said...

knowlee..

bla la ko! :p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...