Saturday, October 18, 2008

KOS Gala Night 2008


Satu dua tiga!
Satu dua tiga!
Satu dua tiga!
Satu dua tiga!
Satu dua tiga!
Satu dua tiga!
Satu dua tiga!

All the way throughout the night.

14 comments:

Master J said...

satu...dua.......
satu...dua.......

e2 pun ada byk gak..mcm org tgh perbarisan jer..hehe =p

slackerz said...

ni fashion show ke?

szakif said...

master J...

ok. ni unexpected. i thought you were sooooo tired???

tido la weh! :D

szakif said...

slackerz...

it wasn't, but it happened like one. huhu~

KnowLee said...

Eit, ada fashion show ke? Apsal tak panggil akak? Hissss...

szakif said...

knowlee..

tak panggil akak takut nanti akak menang. heh~

KnowLee said...

Sbb akak nak menang la akak nak dipanggil. Haih.
Tahun lepas tak menang sbb terlebih glamer. Huu~

szakif said...

knowlee..

nanti da keje soh bos buat dinner eh~ pastu akak melaram a~ :p

KnowLee said...

Iyo la tu. Bos akak ni nak buat dinner? Mimpi besar la sbb dia pun bukannya bos paling besar kat sini.

Nnt la bila dah keje tmpt lain. Or senang2 simpan 'melaram' tu utk the one and only occasion dalam seumur hidup. Haa~

szakif said...

knowlee..

wah~ da de cite2 nak melaram for the one and only occasion tu~ saye faham.. hehe...

saya cuma mampu amin kan je~ :D

dah tak lame ke kak? huhu

KnowLee said...

Haih...ntah la labu.
Benda camni unpredictable.
Eh, akak rasa dia marah la akak mention camtu kat comment entry atas.
Hurm~

szakif said...

knowlee...

erm.. saye tak mo masuk campur boleh? :D

KnowLee said...

Takyah masuk campur. Sori la ter'ajak' masuk campur lak.

szakif said...

knowlee..

:D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...