Wednesday, October 22, 2008

The Thigh


After a long conversation in the SMS...

Nway, why you changed your baju time AGD? The white one looked nice.

I changed because cam tak sesuai nyanyi pakai baju putih tu. Yang itam ok tak?

Itam nampak biase sangat. Kalo pakai yang putih lagi better. You should wear baju yang labuh sket kot sebab your hip gumuk.

Sangat betol! Macam peha pompuan! Muahahha~ can't help it.

Dah tu g la kuruskan peha pulak ek.. Heh.. Nyte.. Nantuk.

Baek. Tido molek2 deh~

That's why men need women...

18 comments:

ILA said...

peha mcm pompuannnnn?????
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAAAAAAAAAAAAACHUMMMMMMMMMM!!!!!
tak pe lahhh..
at les zaki tinggi..tak de lah pendek;)

KnowLee said...

Hips don't lie la!

Jepah said...

patut la ko nampak "jambu"...

B | a | Y | B | i | e ♀ said...

hahahahaha.. yep2! utk dibuat pengomen! fre2 je dpt hips gumuk ^^

szakif said...

ila~

tinggi2 pun tapi peha maseh besar tak best gak :p

szakif said...

knowlee..

owh~ :p

szakif said...

jepah..

mak memang jambu tau! jambu batu~ *matila pondan~

szakif said...

babybie...

mereka memang observant! :D

Far said...

peha ko besar?...u should see mine...hahahahah...:)...anyway, physical features do matters to u eh zaki?:)...

szakif said...

far~

heh.. aurat~ aurat~ :p

yup. sejak kebelakangan ni sangat matter~ health conscious sebenarnye~

Master J said...

erm...no comment :p

szakif said...

jaz~

you've given one anyway~ heh..

Hayati Hanuni Halin said...

waah... zaki nyanyi....

szakif said...

HHH...

bukan la~ makan.

(^_^) Lady In Blue (^_^) said...

oo
ko bleh nyanyi ek
ingtkan xbleh :p
rugi la plak tak g agd
nx yr nyer ko da xde

szakif said...

LIB...

boleh nyanyi? baek ko dengar baek2 video tu.. hu~

walopun next yr aku da takde kat UIA, ko maseh leh dengar kemerduan suara aku dalam video tu.. haha!

Trini said...

wuih! ape besar je mcm pmpuan pye ke huh! yg kecik2 bg lelaki je?! bykla!

szakif said...

trini...

generally, boleh la dikatekan biologi perempuan begitu. huhu~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...