Saturday, October 11, 2008

Birthday Wishes




SMS
  1. Syed Putra
  2. Aruna
  3. Hanisah Kirana
  4. Pojan
  5. Fiza
  6. Izzuddin
  7. Zubir
  8. Asmawi
  9. Jepah
  10. Safwan

Friendster

  1. Hanisah Kirana
  2. Sulha
  3. Knowlee
  4. Aruna
  5. Sivaguru
  6. phEnylaLaninE alanine
  7. najihah wink-wink ;)
  8. miSs errOr
  9. zeq enl
  10. efIeY fiEZa
Facebook
  1. Siti Farah
  2. Emy Milia

YM
  1. Adawiyah
  2. Kak Izyan
  3. Hanisah Kirana
  4. Fieza

Those images above are the ones given in the Friendster. I really appreciate the wishes T_T

19 comments:

(^_^) Lady In Blue (^_^) said...

HAPPY BIRTHDAY
may all the bests come ur way
Allah bless u. =)

ok skrg tmbh nama i under 'comment' lak..he2

candlesky said...

heee....
dah mkin bertambah usia...
dah bersedia untuk menjadi lebih matang??=)
huuuu...

epi birthday=)
mg impian dimakbulkan Nya..ameen

KnowLee said...

Hehe~
Nak wish kat sini jgk walaupun dah wish kat Friendster.

HAPPY 23rd BIRTHDAY!!!

szakif said...

LIB...

huhu~ TQ.. :D

szakif said...

candlesky..

ameeen.. mari same2 mematangkan diri :D

szakif said...

knowlee..

TQ :D


tak sabar tunggu disember :D

luppi said...

Aku kat sini je la ek. Huhu. Hepy Beday! (^_^) Moga bertambah pandai masak, boleh kasi aku melantak di kemudian hari~ x penah merasa lagi nih.

Jepah said...

hepi besay ye zaki... bangge name aku ada dlm entri n... hahahaha.. suke x "hadiah" yg aku bg??? =p

azuwachan said...

pergh!!! aku lupe!!! sori zaki!! lately sgt sibuk, tau kan IAG akn buat AGM skali dgn jamuan raya senin nih??

anyway, selamat hari lahir yg ke 23. semoga dimurahkan rezeki, dipanjangkan umur dan dipermudahkan jodoh, amin.

*psstt.. doakan aku sekali yek, especially yg last tu, ngeheheh... :P

szakif said...

luppi...

TQ :D

ko nak rase masakan aku, boleh je~ hehe~

szakif said...

jepah~

haha~ aku sangat suka dengan hadiah ko~ mueskeskes~ lain kali bagi lagi k~ :P

szakif said...

wawa~

it's ok~ masing2 sebok dengan hal2 masing2...

TQ eh.. aku tolong aminkan doa ko.. ade pape yang aku tak tahu kah pasal ko nih? ntah2 da de ehem2... huhu~

moon said...

epi bufday zaki! cepat2 kawen!

szakif said...

moon..

AMEEENN!!!

hehe~ :P

DaRk AnGeL said...

ala.. aku tak leh access mana2.. komputer umah udah jahanam...
tepon buat hal.. dtg ari isnin ni baru aku boleh nak wish..

HAPPY BESDAY~!!!
err.. BELATED~!!

szakif said...

syifa..

belated also will do~ TQ :D

myadlan said...

happy birthday bro.
oops. belated la plak.
time bday aku da 2 tahun ni aku asyik bz je. tak sempat nak celebrate..
bagus la kawan2 ko supportive gak!

szakif said...

adlan...

TQ :D
it's ok~ know your priority.. ape la sangat best day aku kan~ huhu...
kawan2 aku memang at times supportive. hehe~

Trini said...

can i have the cake pls..hehe.

eeh efiey fieza kwn kte.. knl ke dye, ke thru fs jep?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...